Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN POPOSUNA YOGUN Bİ ŞEKİLD ENİVEA PİŞİK KRMİ SÜRÜYORUM. 12 SAAT O KREM GİTMİYOR. O SAYEDEDE POPOSU BEMBEYAZ MAŞALLAH HİÇ BİŞİEY YOKBU ARADA UYUMAMAM SORUNUN 2 GÜNDÜR HALLETTİM GİBİ.KUCAKTA AYAKTA GEZMEYELE OLMUYOR. GECE 12 DE SİNİRİMDEN YATIRDIM BUNU YATATAG NE İSTİYOSUN YA DEYİP YANINA UZANDIM BAKTIM SUSUTU BANA BAKIYO. DÖNDÜRDÜM KENDİME BASLADIM SIRTINI SIVAZLAMAYA UYUDU. VALLAHİDE UYUDU. SABAHA KADAR DEĞİL ÖĞLENE KADAR UYUDU. HALADA AYNI ŞEKİLDE UYUYOR :>:>
![]()
40 kı çıkan arkafaşlar eşlerle durumlar nasıl gidiyor nasıl aranız bir değişiklik varmı
artık eskisi gibi değilmi
nasıl yani sanaha kadar mı uyudu:1shok: e siz kaldırmıyomusunuz 2-3 saatte bir ben hala kaldırıyorum off anlamadım kaldırmamalımıyız
biz 50.günümüzdeyiz ara ara kanamamız var yani biz 9 aydan beri kardeş gibiyizz![]()
yaa ben sedenı salladıkca uyumak yerıne bana sırıtıyo :dance:
BEN POPOSUNA YOGUN Bİ ŞEKİLD ENİVEA PİŞİK KRMİ SÜRÜYORUM. 12 SAAT O KREM GİTMİYOR. O SAYEDEDE POPOSU BEMBEYAZ MAŞALLAH HİÇ BİŞİEY YOKBU ARADA UYUMAMAM SORUNUN 2 GÜNDÜR HALLETTİM GİBİ.KUCAKTA AYAKTA GEZMEYELE OLMUYOR. GECE 12 DE SİNİRİMDEN YATIRDIM BUNU YATATAG NE İSTİYOSUN YA DEYİP YANINA UZANDIM BAKTIM SUSUTU BANA BAKIYO. DÖNDÜRDÜM KENDİME BASLADIM SIRTINI SIVAZLAMAYA UYUDU. VALLAHİDE UYUDU. SABAHA KADAR DEĞİL ÖĞLENE KADAR UYUDU. HALADA AYNI ŞEKİLDE UYUYOR :>:>
![]()
ya sen iyimisin bulmussun fırsat ne kaldıracan uyusun uykusu kanınca kalkar zaten karnı acıkınca
bende kaldırmıyorum artık zaten 2 de yatıyor 5 6 ya kadar uyuyor
ya sen iyimisin bulmussun fırsat ne kaldıracan uyusun uykusu kanınca kalkar zaten karnı acıkınca
bende kaldırmıyorum artık zaten 2 de yatıyor 5 6 ya kadar uyuyor
e bana kaldır diyolar ben anlamadım maşallah koca adam gibi uyucak mı sabaha kadar
hadibeeeeeeeee kanama olmadığı zamanlar ne olacak okadarda kardeş olmayın canım
e bana kaldır diyolar ben anlamadım maşallah koca adam gibi uyucak mı sabaha kadar
HAYATIM İLK AY DAHA ALGILAMASI ZOR OLDGUGU İÇİN KALDIRIN DERLER. AMA ARTIK ACIKINCA ELLERİNİ YEMİYOMU SENİNKİ. BENİMKİ GECEN POPOYU KAYDIRA KAYDIRA PARK YATAGIN FİLESİNE YAPIŞMIŞ ONU EMMEYE CALIŞIYORDU SONRA BASTI CIGLIGI. BAZEN MIZIRDANIYO HEMEN KALKIYORUM BAZENDE DİREK ÇIĞLIK ATIYOR .ARTIK 3 4 SAAT DAYANIYOR ACLIĞA TABİ İYİ EMİP ALTI TEMİZ OLURSA. VALLA BENİMKİ UYUYOR ÖYLE. TABİ GECE YATARSA. 2 GECEDİR İYİYOKSA ZATEN SABAHIN 5 DE YATIYORDUK. GECE UYUMA YOKTU YANİİİsenağlama
Bu arada adet oldum 11 aydır rahattım. Offf. Agrıdan kıvranmaya baslarım artık yarın. Buneya ömrümün sonuna kadar bu sancıyı cekeceğim.offff
valla nagihan ben iyiyim ama ya benim dr iyi değil yada....... anlamadım ben bu işi kadın bana kaldır diyip duruyo yaww hangisi doğru çözemedim
40 kı çıkan arkafaşlar eşlerle durumlar nasıl gidiyor nasıl aranız bir değişiklik varmı
artık eskisi gibi değilmi