bu kız hala kaka yapmadı ya ilk kez böyle oldu... sağlık ocağını aradım şimdi... bebek zorlanmıyorsa sorun yook normaldir dedi... ben de biraz araştırdım anne sütü alan bebeklerde oluyormuş bu kabızlık değilmiş...hemşireye çörek otu yağı veriyim mi dedim verme dedi ne yapıcağımı şaşırdım...
ya kızlar şu emzirme sütyenlerinin desteklileri yok mu çok kötü duruyo diğerleri siz neler kullanıyosunuz destekli kullanan varsa markasını ve nerden aldığını yazabiliri mi
kizlar oyle demeyin yaaa!!! ask olsun! emzirmeyi nasil "bir sorun" olarak gorebiliyorsunuz??? Çok üzgünüm çoook bebislerinizi dusunun!! ve sutunuzun olduguna sukretmek lazim degil mi???? anne sutu gibisi var mi yaaa, cagdas, okumus bilmis anneler olarak bebeginizin sagligi icin anne sutunden daha iyisi olmadigini bilmeniz lazim degil mi?? hemde biberon vermek ayse arkadasimizin dedigi gibi kolay bisi hic te degil. emziremedigi icin kendini yiyip bitiren , uzulen bir cok anne var, cocugumu dunyanin en iyi yemeginden mahrum birakiyorum diye. cok uzuldum oyle dusunmenize!
hahaha valla benimkiler de komik duruyor koca memeler iki tarafa sarkilyor falan :roflol: ben daha bebegimi disarida emzirmedim. hep sutumu sagip evde birine biraktigim icin destekli sutyen giydim disarida. ben de cok merak ediyorum destekli emzirme sutyeni var mi diye :lepi:
tabiki anne sütü daha sağlıklı besleyici adı üstünde anne sütü.... ama yusenin demek istediği dışarıda emzirmek daha zor heryerde anında çıkarıp veremiyosun ama biberonu çıkar hemen ver çünkü bebişler aç olduklarında basıyolar çığlığı sanırım bunu kastetti diğer türlü hiç kimse emzirdiğime çok üzgünüm keşke emzirmesen diye bişey asllaaa düşünemezzz...sonuçta onlar bizim parçalarımız....Allahın bize verdiği mucizeler kimse evladının kötülüğünü istemezzz.......
belki de ben dogru anlamamisimdir. ama emzirme sorunum olmasaydi, ben doyurmak zorundayim falan diye sanki emzirdigine uzuluyor gibi geldi de ona cok uzuldum. Guya emzirmek anne ve bebek arasindaki en romantik, en duygusal ve en yakin oldugu en guzel an olmali degill mi? onun disinda zaten anne sutunun bebege olan faydasi, hic bir mama anne sutunun degerinde olamicagini soylemey de gerek yok. Ben de disarida emzirmenin zorlugundan dolyi fazla cikamiyorum evden ama hic mi hic uzulmuyorum
bu kız hala kaka yapmadı ya ilk kez böyle oldu... sağlık ocağını aradım şimdi... bebek zorlanmıyorsa sorun yook normaldir dedi... ben de biraz araştırdım anne sütü alan bebeklerde oluyormuş bu kabızlık değilmiş...hemşireye çörek otu yağı veriyim mi dedim verme dedi ne yapıcağımı şaşırdım...
lüttfeeeenn olsun ya benim olduğum yerde yookk böylede dışarı çıkmak istemiyorum çok kötü görünüyo Allahtan kış yaz olsa yandık
kızlar benim bebeğim de kakasını çok sık yapıyo hep kakalı bez değiştiriyorum niye böyle anlamadım
bi de poposu hemen pişik oluyo dr krem vermişti geçmişti yine tekrarladı acıyo galiba ağlıyo kuzum üzülüyorum
bence bezini değiştirmeyi dene. benim bebeğimde de pişik oluyordu. bezini değiştirdim pişiği geçti. denemek için tekrar diğer bezi denemiştim yine tekrarladı. bezler her bebek için farklı oluyormuş. benim bebeğime huggies iyi geldi, prima pişik yaptı.geçmiş olsun canım.
canım benım yaaaa sankı ben yasadım o anlarımamayı hazırlayıp vermek de ilk zamanlar çok zoruma gidiyordu biliyor musun. kayınvalidem hiç elinden bırakmıyordu , ben de ayak işlerine bakan biri olmuştum. sinirlerim bozuluyordu, zaten o yüzden süt filan kalmadı ya. kadın da öyle olmasını istedi belki de. emzirsem istediği gibi çocuğu eline alamayacaktı. Allahım hatırladıkça sinir oluyorum.
bir de emzirme odasına giriyorum mesela herkes emziriyor, ben biberon çıkarınca bütün başlar bana dönüyor. tek tek açıkla herkese, millet meraklı. onunda ezikliği çok fena. ben artk emzirme odalarına girmiyorum, mescit filan böyle az kullanılan odalara giriyorum bi yre gidince. o yüzden hiiç mama işi kolay demeyin. her gün biberonları köpükle yıkıyorum ve sterilize ediyorum. her mamadan sonra biberon yıkıyosun filan. bebek ağlıyo bu arada. offf.. Allah sütlerinize bereket versin. ben bir an önce şu 4 ayın geçmesini ve ek gıdaya geçmek istiyorum. çünkü daha rahat sokağa çıkacağım.
saol canım prima kullanıyodum değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum bakalım değiştireyim inş. ii gelir
doğdığu günden beri zeytin yağı ile yapıln kantron yağı var onu kullanıyorum ilk günler biraz pişik olmuştu bebişimde ama şu an sürekli kantron sürdüğümdenmi ne hiç olmuyor çok şükür hiç krem kullanmıyorum hihoyyytkızlar benim bebeğim de kakasını çok sık yapıyo hep kakalı bez değiştiriyorum niye böyle anlamadım
bi de poposu hemen pişik oluyo dr krem vermişti geçmişti yine tekrarladı acıyo galiba ağlıyo kuzum üzülüyorum
BEN POPOSUNA YOGUN Bİ ŞEKİLD ENİVEA PİŞİK KRMİ SÜRÜYORUM. 12 SAAT O KREM GİTMİYOR. O SAYEDEDE POPOSU BEMBEYAZ MAŞALLAH HİÇ BİŞİEY YOKBU ARADA UYUMAMAM SORUNUN 2 GÜNDÜR HALLETTİM GİBİ.KUCAKTA AYAKTA GEZMEYELE OLMUYOR. GECE 12 DE SİNİRİMDEN YATIRDIM BUNU YATATAG NE İSTİYOSUN YA DEYİP YANINA UZANDIM BAKTIM SUSUTU BANA BAKIYO. DÖNDÜRDÜM KENDİME BASLADIM SIRTINI SIVAZLAMAYA UYUDU. VALLAHİDE UYUDU. SABAHA KADAR DEĞİL ÖĞLENE KADAR UYUDU. HALADA AYNI ŞEKİLDE UYUYOR :>:>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?