2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok zor ya benim bebişte her ıkınışta az az yapıyodu şükür dün yaptı çok kötü oluyo insan

ya kızlar şu emzirme sütyenlerinin desteklileri yok mu çok kötü duruyo diğerleri siz neler kullanıyosunuz destekli kullanan varsa markasını ve nerden aldığını yazabiliri mi

hahaha valla benimkiler de komik duruyor koca memeler iki tarafa sarkilyor falan :roflol: ben daha bebegimi disarida emzirmedim. hep sutumu sagip evde birine biraktigim icin destekli sutyen giydim disarida. ben de cok merak ediyorum destekli emzirme sutyeni var mi diye :lepi:

tabiki anne sütü daha sağlıklı besleyici adı üstünde anne sütü.... ama yusenin demek istediği dışarıda emzirmek daha zor heryerde anında çıkarıp veremiyosun ama biberonu çıkar hemen ver çünkü bebişler aç olduklarında basıyolar çığlığı sanırım bunu kastetti diğer türlü hiç kimse emzirdiğime çok üzgünüm keşke emzirmesen diye bişey asllaaa düşünemezzz...sonuçta onlar bizim parçalarımız....Allahın bize verdiği mucizeler kimse evladının kötülüğünü istemezzz.......

lüttfeeeenn olsun ya benim olduğum yerde yookk böylede dışarı çıkmak istemiyorum çok kötü görünüyo Allahtan kış yaz olsa yandık

belki de ben dogru anlamamisimdir. ama emzirme sorunum olmasaydi, ben doyurmak zorundayim falan diye sanki emzirdigine uzuluyor gibi geldi de ona cok uzuldum. Guya emzirmek anne ve bebek arasindaki en romantik, en duygusal ve en yakin oldugu en guzel an olmali degill mi? onun disinda zaten anne sutunun bebege olan faydasi, hic bir mama anne sutunun degerinde olamicagini soylemey de gerek yok. Ben de disarida emzirmenin zorlugundan dolyi fazla cikamiyorum evden ama hic mi hic uzulmuyorum

ben Yusenin bana " mamayla beslemenin kolay olduğunu sanıyordum, emzirmeninde zor yanları var" dediğini düşünüyorum. yoksa memeyi bıraktırmak gibi bir niyeti yoktur canım

•Anne sütü ile beslenen bazı bebeklerde böyle seyrek kaka yapma durumları normalmiş.
•Bu duruma doktorlar "kabızlık" demiyorlar. Kabızlık pediatri literatüründe sert top top olan kaka durumlarına deniyormuş. Kaka sulu diş macunu kıvamında hardal renginde ise ve ingilizce de "seedy" denilen şekilde küçük susamsı parçacıklar varsa normal demekmiş.
•Seyrek kaka yapma durumu bu bebeklerin (benim anladığım kadarı ile) anne sütünü çok verimli bir şekilde kullanmasından veya bağırsaklarının henüz gelişmekte olmasından kaynaklanabiliyormuş.
•Süt emmede, kilo almada, huyunda suyunda bir terslik yoksa bu durum bir hastalık veya rahatsızlık belirtisi değilmiş.
•Bu dönemdeki seyrek kaka yapma şimdiden ileride görülebilecek bağırsak tembelliğinin habercisi değilmiş. (alıntı)

bilmem rahatlatır mı seni ama arkadaşımın bebeği 10 gün kakasını yapmadı ve doktor herşey normal niye stres yapıyosun dedi.
kulak çubuğuyla makatını dürtmek sakıncalıymış. bağırsakları tembelleştiriyormuş.
sen saf zeytinyağı kullan yemeklerinde.

Son düzenleme:
kızlar benim bebeğim de kakasını çok sık yapıyo hep kakalı bez değiştiriyorum niye böyle anlamadım

bi de poposu hemen pişik oluyo dr krem vermişti geçmişti yine tekrarladı acıyo galiba ağlıyo kuzum üzülüyorum

bence bezini değiştirmeyi dene. benim bebeğimde de pişik oluyordu. bezini değiştirdim pişiği geçti. denemek için tekrar diğer bezi denemiştim yine tekrarladı. bezler her bebek için farklı oluyormuş. benim bebeğime huggies iyi geldi, prima pişik yaptı.geçmiş olsun canım.

saol canım prima kullanıyodum değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum bakalım değiştireyim inş. ii gelir

canım benım yaaaa sankı ben yasadım o anları
saol canım prima kullanıyodum değiştirdim şimdi molfix kullanıyorum bakalım değiştireyim inş. ii gelir

bende prima kullanıyodum pısık yaptı degıstırdım molfıx aldım cok memnun kaldım ilk kızımdada prımayı kullanamamıstım o sadece canbebe kullanabıldım

doğdığu günden beri zeytin yağı ile yapıln kantron yağı var onu kullanıyorum ilk günler biraz pişik olmuştu bebişimde ama şu an sürekli kantron sürdüğümdenmi ne hiç olmuyor çok şükür hiç krem kullanmıyorum hihoyyyt
dün üğlen 12 de altını değiştirdim sonra unutmuşum saat 6 ya kadar bebğim öyle kalmış pişer diye çok korktum ama neyseki pişmedi
şimdide banyosunu yaptırdım missssss gibi oldu kuzum opuyorumnanaktan

BEN POPOSUNA YOGUN Bİ ŞEKİLD ENİVEA PİŞİK KRMİ SÜRÜYORUM. 12 SAAT O KREM GİTMİYOR. O SAYEDEDE POPOSU BEMBEYAZ MAŞALLAH HİÇ BİŞİEY YOK BU ARADA UYUMAMAM SORUNUN 2 GÜNDÜR HALLETTİM GİBİ.KUCAKTA AYAKTA GEZMEYELE OLMUYOR. GECE 12 DE SİNİRİMDEN YATIRDIM BUNU YATATAG NE İSTİYOSUN YA DEYİP YANINA UZANDIM BAKTIM SUSUTU BANA BAKIYO. DÖNDÜRDÜM KENDİME BASLADIM SIRTINI SIVAZLAMAYA UYUDU. VALLAHİDE UYUDU. SABAHA KADAR DEĞİL ÖĞLENE KADAR UYUDU. HALADA AYNI ŞEKİLDE UYUYOR :>:>

bazen bunların bi uyuyacakları tutuyor dün sevindim artık sallamadan uyuyor kurtuldum dedim ana bugün gene şımarıklığı üzerinde salla beni diyor kafayı sallıyor ayaklarını poposunu oynatıyor salla beni diye
ay çok tatlı oluyor öyle
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…