amiiin canım allah göstermesin acılarını
evet kucaklarımzda meleklerimiz çok şükür sende acılar cekmişssin düşükte kötüymüş öyle diyorlar
evet acısını geçtim hayal kırıklığı.......Allah kimseye yaşatmasın......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiin canım allah göstermesin acılarını
evet kucaklarımzda meleklerimiz çok şükür sende acılar cekmişssin düşükte kötüymüş öyle diyorlar
bal ç.t , 1 er tatlı kaşığı hazırlayıp hepsinden 1 er kaşık adetinin 2 ci günü başlayıp 12 gün yiyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına
inciride 7,9 tane inciri yıkayıp ortalarından kesip kaynatıyorsun ben önce kaynatmıştım sonra elimde yedim elinde yesin isterse inciri çok yedim zaman koymadım incire bide adaçayı ama ada çayını 10 gün içiyorsun hamile kalırsan düşük yapıyormuş
böyle allah tez zamanda nasip etsin inşallah çok zor çekmeyen bilmez
şimdi eşim diyor ağlasın bırak biraz diyor neden ağlıyacak diyom gözünde yaş görsem bende ağlıyorum dayanamıyorum özlemini çok çektim allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
ben 6 sene bekledim
ayşe bebeğin mevlüt kıyafetimi mevlütmü okuttun ben heves ediyordum ama kimsem yok burda okutamadım
valla şu gaz illetinden bir kurtulabilsek bayram edicem.colinoxu bende kullandım hiç bir faydasını görmedim.zinco kullandım,acı elma yağını kullandım,şimdide nurse harveys kullanıyorum hiç biri fayda etmedi.napcam bilmiyorum kırkıda çıktı ama,derlerdiki kırkı çıkınca geçer artık diye ama hiç bşe değişmedi.en son çare bide om-x diye bitkisel bir şurup var bide onu denicem.mama kullanan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz,hiç değiştirdiniz mi,doktorunuz hangi mamayı tavsiye etti....
merhabalar mesajım NEMODA ya
mesaj atmıştım özleden ama görmediniz sanırım. sizi online görünce takip ettiğiniz konuya yzayım dedim . bu hafta bebek arabası alacağız kraft lite 4 almayı düşünüyorum ama hiçbir kullanıcı yorumu bulamadım int. Siz almışsınız sanırım mennunmusunuz? tavziye edermisiniz?
beşiğine yatırdım güneşte vuruyor perdeyide açtım meleğim güneşte yatıyor maşallah zaten nur yüzlü güneş vurunca sanki parlıyor meleğim annelik herkesin yavrusu kendine güzel
canım ben aptamil kullanıyordum. bulunduuğumuz ilçede aptamilden başka bişe yok.haftasonu şehre inince sırnaşık şey SMA gold aldım. valla keramet mamada mı bilmem ama hem kaka yapmaya başladı günde iki kere, hem de uyuyor alkisalkisalkis tabi gazı tamamen bitmiş değil ama geçen hafta 7-24 mesai yaptırdığını düşünürsek rahatlamış gibiyiz.
darısı başına
nagiş camdan gelen güneşin vitamini yokmuş...dr arkadaş söyledi...
bende öle yapıyodum...cam önüne oturuyordum (kapalı mekanda çalıştığım zamanlar )
benimknde de kaka problemi var ama mama verirsem beni bırakır diye korkuyorumevet kakasını yapmasını sağlıyor ve uyutuyor mama içindeki şeyler çok faydalı şeyler varmış çok bilmiş eşim okuyor söylüyor çok dikkatlidir böyle şeylere
bugün arkadaş söyledi daha öncede duymuştum annenin sütü yararsa bebeğe kakasını hergün yapmayabilirmiş