2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok:
bal ç.t , 1 er tatlı kaşığı hazırlayıp hepsinden 1 er kaşık adetinin 2 ci günü başlayıp 12 gün yiyorsun sabah aç karnına akşam aç karnına

inciride 7,9 tane inciri yıkayıp ortalarından kesip kaynatıyorsun ben önce kaynatmıştım sonra elimde yedim elinde yesin isterse inciri çok yedim zaman koymadım incire bide adaçayı ama ada çayını 10 gün içiyorsun hamile kalırsan düşük yapıyormuş
böyle allah tez zamanda nasip etsin inşallah çok zor çekmeyen bilmez

şimdi eşim diyor ağlasın bırak biraz diyor neden ağlıyacak diyom gözünde yaş görsem bende ağlıyorum dayanamıyorum özlemini çok çektim allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
ben 6 sene bekledim

saol cnm,bunu not alıyım. inşallah onunda derdine şifa olur.
başına gelmeyen anlamaz. 2 ay korunmadım neden olmadı diye üzülmeye başlamıştım,6-7 sene ne demek ya :1shok:

valla şu gaz illetinden bir kurtulabilsek bayram edicem.colinoxu bende kullandım hiç bir faydasını görmedim.zinco kullandım,acı elma yağını kullandım,şimdide nurse harveys kullanıyorum hiç biri fayda etmedi.napcam bilmiyorum kırkıda çıktı ama,derlerdiki kırkı çıkınca geçer artık diye ama hiç bşe değişmedi.en son çare bide om-x diye bitkisel bir şurup var bide onu denicem.mama kullanan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz,hiç değiştirdiniz mi,doktorunuz hangi mamayı tavsiye etti....

ayşe bebeğin mevlüt kıyafetimi mevlütmü okuttun ben heves ediyordum ama kimsem yok burda okutamadım

benim komşularım bebek görmeye geldiler. içlerinden biri de hoca. hazır toplanmışken okutalım dedik. apartman içi bişey oldu ama 30 kişi vardı. ben de süsledim kızımı.

valla şu gaz illetinden bir kurtulabilsek bayram edicem.colinoxu bende kullandım hiç bir faydasını görmedim.zinco kullandım,acı elma yağını kullandım,şimdide nurse harveys kullanıyorum hiç biri fayda etmedi.napcam bilmiyorum kırkıda çıktı ama,derlerdiki kırkı çıkınca geçer artık diye ama hiç bşe değişmedi.en son çare bide om-x diye bitkisel bir şurup var bide onu denicem.mama kullanan arkadaşlar ne kullanıyorsunuz,hiç değiştirdiniz mi,doktorunuz hangi mamayı tavsiye etti....

canım ben aptamil kullanıyordum. bulunduuğumuz ilçede aptamilden başka bişe yok.haftasonu şehre inince sırnaşık şey SMA gold aldım. valla keramet mamada mı bilmem ama hem kaka yapmaya başladı günde iki kere, hem de uyuyor alkisalkisalkis tabi gazı tamamen bitmiş değil ama geçen hafta 7-24 mesai yaptırdığını düşünürsek rahatlamış gibiyiz.
darısı başına

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar
uzun zamandır giremiyodum annemlerdeydim şimdii evimize geldik paşamla
çok zorlanıyorum annem hiç iş yaptırmıyodu şimdi her iş bana bakıyo
bizde de gaz problemi var zinco kullanıyorum bi de rezene içiyorum ben
Allah tüm bebişlere sağlık sıhhat uzun ömür versin

merhabalar mesajım NEMODA ya
mesaj atmıştım özleden ama görmediniz sanırım. sizi online görünce takip ettiğiniz konuya yzayım dedim . bu hafta bebek arabası alacağız kraft lite 4 almayı düşünüyorum ama hiçbir kullanıcı yorumu bulamadım int. Siz almışsınız sanırım mennunmusunuz? tavziye edermisiniz?

merhabalar mesajım NEMODA ya
mesaj atmıştım özleden ama görmediniz sanırım. sizi online görünce takip ettiğiniz konuya yzayım dedim . bu hafta bebek arabası alacağız kraft lite 4 almayı düşünüyorum ama hiçbir kullanıcı yorumu bulamadım int. Siz almışsınız sanırım mennunmusunuz? tavziye edermisiniz?

merhaba biz de henüz almadık o aralar sıra gelmedi bir türlü şimdi de çok lazım oluyor arayışa geçtik yine o dediğiniz arabayı eşim gördü beğenmedi, langur lungur her yeri oynuyor dedi ama yine bu siteden bir arkadaş almış tavsiye etmişti, ben de çift yönlü geniş ve hafif bir araba tavsiyesi bekliyorum

slm kızlr nasılsınız maşallahınız var ben 3 güne bir anca girebiliyorum siteye kız bırakmıyo geceleri hep ayaktayız kızlar birde gelen giden bitmiyo bugün 25 günlük oldu kızım bakalım daha bi süre bu yoğunluk devam eder herhalde kasımın 2 sinede ilk kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş bizim kuzu dün akşamkızımızı tarttık teyzeleri tartıya önce gümüş tepsiyi koyduk üstüne polar alt açmasını üstünede kızımı koyduk :1: 4700 çıktı 700 gr tepsi ve kıyafet sayarsak 4000 gr olmuş kızım diye düşünüyoruz biraz garip bi yöntem oldu ama -tatlicadiarzu- bakalım doğru tartmışmıyız belli olacak sizde evde tartıyomusunuz

beşiğine yatırdım güneşte vuruyor perdeyide açtım meleğim güneşte yatıyor maşallah zaten nur yüzlü güneş vurunca sanki parlıyor meleğim annelik herkesin yavrusu kendine güzel

nagiş camdan gelen güneşin vitamini yokmuş...dr arkadaş söyledi...
bende öle yapıyodum...cam önüne oturuyordum (kapalı mekanda çalıştığım zamanlar )

merhaba arkadaşlar 3 gündür misafir ağırlıyorum bugün dinleneyim dedim gene misafirim geldi çok yoruldum allah yokluğunu vermesin ama üst üste gelince yoruyor
sizleri takip edemedim diye üzüldüm ama pekde kimse yazmamış haftasonu bebekler uğraştırıyor herhalde :ecrin_bebek:

canım ben aptamil kullanıyordum. bulunduuğumuz ilçede aptamilden başka bişe yok.haftasonu şehre inince sırnaşık şey SMA gold aldım. valla keramet mamada mı bilmem ama hem kaka yapmaya başladı günde iki kere, hem de uyuyor alkisalkisalkis tabi gazı tamamen bitmiş değil ama geçen hafta 7-24 mesai yaptırdığını düşünürsek rahatlamış gibiyiz.
darısı başına

evet kakasını yapmasını sağlıyor ve uyutuyor mama içindeki şeyler çok faydalı şeyler varmış çok bilmiş eşim okuyor söylüyor çok dikkatlidir böyle şeylere

nagiş camdan gelen güneşin vitamini yokmuş...dr arkadaş söyledi...
bende öle yapıyodum...cam önüne oturuyordum (kapalı mekanda çalıştığım zamanlar )

hııııııııııı bende negüzel yatıyor güneş görüyor diyom bazen balkona çıkartıyorum ama rüzgar olmadığı zaman çok seviyor güzeşi
sağol bilgin için a.s.

Back