kızlar meraba.... ben ekim annesiyim.. kızım bugün tam 18 gğnlük oldu... geceleri hiç uyumuyo sürekli emek istiyo.. çok kötü durumdayımmm...napıcağımı bilemiyorum... sizler benden daha tecrübelidirsiniz önerilerinizi bekliyorum... sürekli memede olduğundan. hemen kusuyo çünki süt fazla geliyo... bide kakasını yaparken çok gaz sancısı oluyo bazen rezen çayı veriyorum.. ne yapıyım yardım edin...
canım h g benim bebeğimde sürekli emdikten sonra çıkartıyor çıkartan bebek iyi olurmuş diyorlar tek tesellim o zaten uyutuırken tedirgin yatıyorum kusarsa diye sürekli yan yatırıyorum
sürekli emmek istiyorsa yalancı memeye alıştısana ben öyle yaptım hem uyuturken iyi oluyor sallarken dalıyor bilmiyorum belki benim bebeğim öyledir ben sahte meme veriyorum
cnm bi türlü emmiyor yalancı meme.. bitek gecveleri zorla veriyorum bazen oda şekerli suya falan batırıyorum ama 5 dakka falan emiyo...anneme geldim 5 gündür annemdeyim.. kocam evde aklım onda... delirmek üzereyim...eve gitrmek istiyyorum eve gidince sıkılıyorum burda olmak istiyorum... ne yapcamı şaşırdımm..
bugün bulgur pilavı yapacağım kimyonu sonra kendi tabağımamı dökeceğim yoksa onlamı pişirecem kimyon kullnan arkadaşlar size diyooommmmmmmmm
kızlar bebeği benimki gibi gazlı olan var mı aranızda??
yarı kırkımız daha yeni çıktı, sanırım gaz sancısıylada tanışmış olduk.2 güne kadar çok güzel emip uyuyan bi bebeğim vardı, kaka sorunumuzda yoktu günde 4-5 kere yapıyordu.şimdi yine kaka sorunumuz yok ama emerken müthiş ıkınıyor kıpkırmızı oluyo, gaz denen şey bu mudur arkadaşlar? bi taraftan emmek istiyor bi taraftan ağlıyo kızarıyo içim gidiyo, sırtını karnını ovuyoruz bazen sakinleşiyo bazen ağlamaya devam.sık ve düzensiz emen bebeklerde gaz daha fazla oluyormuş, o yüzden her ağladığında meme vermek istemiyorum.daha 20 günlük yavrucuğum o kızarıp bozarınca içim gidiyo, gaz için yazılanları devamlı okuyorum ama hiç birini denemedik, şimdilik ovuşturmayla atlatmaya çalışıyoruz
alpyy senin ne işin var kız burdaa doğurdun sen hee gaz sorunuzuda başladı demek allah yardımcın olsun canımm
kızlar size bişey sorucam.bebeğiniz günde kaç kere kakasını yapoıyo.normalde kaç kere olması gerekiyo bilen varmı
benim bebeğimide ben yaptırmasam kendisi yapamıyor 5, gün oluryor hala kendisi yapmıyor bende dayanamıyorum kendimiz yaptırıyoruz ne zamana kadar sürecek bilmiyorum diğer kızımda hiç böyle bir sorun yaşamamıştımkızlar size bişey sorucam.bebeğiniz günde kaç kere kakasını yapoıyo.normalde kaç kere olması gerekiyo bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?