2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkdaşlar bugün misafirim vardı çok yoruldum bebekle misafir ağırlamak çok zormuş
yarında eşimin arkadaşları gelecek hemde yemekli artık nasıl yapacaksam bebekle bilemiyorum akannehir

iyi geceler mihri,
bizim de misafirler çok bütün gün temizlik yemek bebek derken akşam nasıl oluyor anlamıyorum.Gündüz bebek uyurken ben de uyuycam mutlaka diyorum ama bir türlü uyumak nasip olmadı ya misafir geliyor ya da bi iş çıkıyor.
Yarın için kolay gelsin şimdiden.

yapsammı acaba bu çörek otuyla tatlı suyu eskiler bilmese söylemezler dimi ama eşim görmeden yapayım kızıyor bana

evet ben çörek otu, ba,l tarçın ,sayasinde kızma kavuştum :nazar:
nagiş senin bebeğin olmuyomuydu?
çok beklenen bi bebekmi kızınız? ondan kıymetli demekki hanımefendiiiii :nazar:

nagiş senin bebeğin olmuyomuydu?
çok beklenen bi bebekmi kızınız? ondan kıymetli demekki hanımefendiiiii :nazar:

evet yusecim benim bebeğim olmuyordu ben 6 senelik evliyim 4senem hastenelerde geçti en son artık yeter dedim maddi manevi bitmiştik bıraktım tedaviye ara verdim 1sene 1 senenin sonunda kendiliğinden geldi tabi bu kürleri yapmıştım ben ona bağlıyorum
babasına doğum günü hediyesi geldi kızım doğum gününde öğrendim biberon almıştım testle beraber not yazdım öyle işte oyüzden adı sude naz nazlı kızım diyor babası

MERHABA ARKADASLAR BAYADIR GİREMEDİM HERKES İYİDİR İNSALLAH. BUGÜN ÜYÜK Bİ EKSİĞİMİZİ FARKETTİM. REALE GİTTİK HANIMLA ALIŞVERİŞE . TABİ BU acıktı . mamada sogumustu. sağılmış süt vardı. buz aküsü koymuştum bozulması diye. ısıtamadım da. ciyak ciyak rezil oldum. sütü sgınca sabit sıcaklıkta tutan kaplar varda pek tavsiye eden yok. szi dde kullanana varmı. chiconunkini arkadas kullanmış sözde 5 saat koruk diyor ama korumadı diyor.

MERHABA ARKADASLAR BAYADIR GİREMEDİM HERKES İYİDİR İNSALLAH. BUGÜN ÜYÜK Bİ EKSİĞİMİZİ FARKETTİM. REALE GİTTİK HANIMLA ALIŞVERİŞE . TABİ BU acıktı . mamada sogumustu. sağılmış süt vardı. buz aküsü koymuştum bozulması diye. ısıtamadım da. ciyak ciyak rezil oldum. sütü sgınca sabit sıcaklıkta tutan kaplar varda pek tavsiye eden yok. szi dde kullanana varmı. chiconunkini arkadas kullanmış sözde 5 saat koruk diyor ama korumadı diyor.

evet ya dışarda beslemek çok zor. ben 4 biberon alıyorum birine kaynak su, diğerine kaynamış sogumuş su, üçüncüye de sadece toz mama koyuyorum. kaynak bibieronu havluya sarıyorum. uygun sıcaklığı bulayım diye boş bibneronda karıştırıp mamayı ekliyorum.
mama bitince de arabada falan süt veriyorum.

eğer dışarda beslemek için kolay bir yöntem bilen varsa lütfen paylaşsın :)

evet ya dışarda beslemek çok zor. ben 4 biberon alıyorum birine kaynak su, diğerine kaynamış sogumuş su, üçüncüye de sadece toz mama koyuyorum. kaynak bibieronu havluya sarıyorum. uygun sıcaklığı bulayım diye boş bibneronda karıştırıp mamayı ekliyorum.

acaba kahve termosuma mama yapıp yedireceğimde biberoma koysam nasıl olur ???bilmiyorumkismile
deniyim bakalım

evet ya dışarda bebekleri beslemek problem.bende ilk defa sütümü sağdım biberona koydum bugün gezmeye gittik, bi kaç saat sonra paşam acıktı, güvenemedim biberondaki sütün sıcaklığına arabanın içinde emzirdim, bir de sütü dolaptan çıkarınca ısısını nasıl ayarlıycaz

bugün bizde dışardaydık kangurudaydı uyuyordu uyandı hep meme aradı bağırmaya başladı emzik verdim aldı (şaşırdım :) ) emziği çekip boş gelince sinirlendi bağırdı zor susturdum

sürekli akşamları böyle gündüz saat 4 de yatıyor 4 de kadar 10 dk arayla uyanıyor sonra 4 deyatıyor 6 ya kadar sonra başlıyoruz gene böyle huysuzluğa gece de canı isterse 2 den sonra uyuyor

inşallah kakasını yapar canım senin bebeğinde zeytin yağı içir çok az

saol sabahtan beri yapamadı ne çığlıklar attı banyoda masaj yaptım suyla sonra bebek yağıyla masaj yaptım güneş ve ay masajı diyorlar galiba bi elin sürekli yuvarlak çiziyor diğer elin aynı anda yarım ay gibi masaj yapıyorsun tv de görmüştüm

Back