2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet ondan dolayı sıcramasın dıye sarıyorum faydasıda oluyor gundu<z sarmadıgımdan dolayı sık sık uyanıyor ....sagol pembecımmm...
emerken uyuyor benımkı gazını cıkarımyerıne koyuyorum oyle devam edıyor bakalım...
evet kızlar kalktı benımkı yıne ılgı ıstıyor laf ıstıyor pasam ben kacıyorum...

kızlar glumun basında kulak arkasnda ve ensedekı saclarnın dıbınde ve azda ensesınde hanı halk arsında

gul derler kırmızılık var

sızce neden oldu bılgınız vaar mı

hamilelikte annenin yediği bazı şeyleri eliyle neresine sürerse orada iz olur derler.Ne kadar doğru bilmiyorum ama .

kızlar ben gaz için sab simplex diye bir ilaç kullanıyorum çok etkili olduğunu söyleyemem ama biraz rahatlattı sanki.bugün de eşim acı elma yağı almış gazı geldiğinde deniycem bakalım işe yarayacak mı.

sagolun kızlar tavsıyeler ıcın

sıteye gırınce rahatlıyrm

yalnız degılım benım gbı uykusuz ve gazlı bebısler var dıye

keske gaz olmasa ama ne yazıkkı var Rabbım sıfa versın ve su gunler cabuk gecsn

bebısım bıraz daldı bende yatayım optum sızı

Allah cumlemıze sıfa versdn

kmyon zararı olmasın bana da akşam teyzemler annemller karın ağrısına tatlı su yap içine çörek otunu at içir dediler ama eşim yaptırmadı bende cesaret edemedim kimyonu hiç yapamam korkarım
kızlar biz bebeğimize verdik çay kaşığı kadar tabii..
bende artanını içiyordum...

çörek otuda ölümden başka her derde şifaymış bu arada

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim. facebooktan takip etmeye calsıyorum bebeklerinizi. nasılsınız
Hoşgeldin bitanem görüşemez olduk özlendin kuzucum..
H.bulduk kızlar,eylül annesi olcaktım ama 27 ağustosta doğum yaptım bende.Kızlar gaz olmamsı için birde rezene çayı için,bebekler içinde olanı var ayrıca,kimyonlu rezene çayı.......
Bende çakma eylül annesiyim 28 Ağustosta çıkıp geldi yaramaz oğluşum
kızlar kimyon sütte yapıyormus. ben pek sevmem yemeklere koymadan nasıl yesem ki
canım kimyon tohumu varmış nevin demişti çay gibi iç ..
Kızlar benim oğlum gece uyanmak istemiyor,uyansada 5 dakika emip uyuyor,beslenemiyor diye üzülüyorum....
doymasa ağlar bence dr.um öyle demişti..
kızlar nasıl uyutyrsunuz bebeklernzı

ben kucagımda gezdırerek uytmaya calısyrm
valla benimki birkaç gündür mememle oynayrak uyuyor
Hoşgeldin.Benim kızım da 28 Ağustos doğumlu.

Benimde oğluşum 28 Ağustos doğumlu yerimseniben

Back