2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz bebeğimize verdik çay kaşığı kadar tabii..
bende artanını içiyordum...

çörek otuda ölümden başka her derde şifaymış bu arada

yapsammı acaba bu çörek otuyla tatlı suyu eskiler bilmese söylemezler dimi ama eşim görmeden yapayım kızıyor bana

evet ben çörek otu, ba,l tarçın ,sayasinde kızma kavuştum :nazar::nazar:

selam kızlar ben ekim annesi olacaktım ama eylül annesi oldum genelde sizi takip ediyorum bizim ekim anneleri daha çok yeni sorunlarımız hemen hemen aynı sizleri sürekli takip ediyorum aslında soracak şeylerim oluyor ama nezamangelsem kimse yok:çok üzgünüm: bande geçmiş yazılarınızı okuyorum sorunlara cavap bulmaya çalışıyorum sık sık topiğinizi ziyaret ediyorum umarım karşılaşırız....

selam kızlar ben ekim annesi olacaktım ama eylül annesi oldum genelde sizi takip ediyorum bizim ekim anneleri daha çok yeni sorunlarımız hemen hemen aynı sizleri sürekli takip ediyorum aslında soracak şeylerim oluyor ama nezamangelsem kimse yok:çok üzgünüm: bande geçmiş yazılarınızı okuyorum sorunlara cavap bulmaya çalışıyorum sık sık topiğinizi ziyaret ediyorum umarım karşılaşırız....

hg din canım malum bebeklerden fırsat bulamıyoruz fırsat buldukca giriytoruz
inşallah karşılaşırız sormak istediklerin olursa yaz çık kimse olmassa cevap yazarlar

hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyütürsün inşallah

arkadaşlar bugün kırkımız çıktı kırklandık kızımla ooh şükür kurtulduk bişey olacak diye her an tedirgindim kızlar 2 gün önce kırklanırmış bizde 2 gün önce kırklandık kızıma güzel ciciler giydirdim kırmızı tülbentler örttüm güzel olsun kızım diye annem söyledi telde arkadaşımla kırkladık sağolsun arkadaşım geldi

Slm kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız.
Biz dün bir aylık olduk hepatit b aşımızı yaptırdık,karma aşısınıdan çok korkuyorum valla

Gazdan bahsetmişsiniz herkesin sorunu aynı galiba.
Maalesef bizde aynı dertten muzdaribiz,ama Allahtan kolik sorunumuz yok.
Bende zinco ve nurse harveys kullandım,Nurse den daha çok memnun kaldım ama
şuanda hiç birşey vermiyoruz bebeğim nasıl rahatladı anlatamam.
Tabi yinede gaz sorunumuz devam ediyor ama ıkınmalarının şiddetti azaldı gerçekten artık daha rahat gaz çıkarıyor o yüzden ben şimdilik hiç bir şey vermeyeceğim.

Kızlar bir sorunumuz daha var.
Bebeğim 1 haftadır kakasını yapamıyor,mamasınıa bir çay kaşığı zeytin yağı ekledim belkide onun yararı oldu bilmiyorum ama kakasını yapabildi.
Sizdede böyle bir sorun var mı sizler ne yapıyorsunuz ????
Birde gazı çok kötü kokuyor sizce bu normal mi?

Son düzenleme:
Kızlar hastaneden verdikleri kağıtta bebek bir aylık olduğnda göz muayenesi yaptılıması yazıyorı.
Bebeklerde göz muayenesi nasıl yapılıyor ????
Netten araştırdım narkoz falan verilerek yapılıyormuş
çok korkturm valla.

Sizler yaptırdınız mı bu muayeniyi ????

Kızlar hastaneden verdikleri kağıtta bebek bir aylık olduğnda göz muayenesi yaptılıması yazıyorı.
Bebeklerde göz muayenesi nasıl yapılıyor ????
Netten araştırdım narkoz falan verilerek yapılıyormuş
çok korkturm valla.

Sizler yaptırdınız mı bu muayeniyi ????

bize 6 aylık olduktan sonra göz muayenesi yapılcak dendi.1 ay erken değilmi

hg din canım malum bebeklerden fırsat bulamıyoruz fırsat buldukca giriytoruz
inşallah karşılaşırız sormak istediklerin olursa yaz çık kimse olmassa cevap yazarlar

hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyütürsün inşallah

ilgin için sağol canım seninde bebeğin hayırlı olsun umarım karşılaşırız

bugün bulgur pilavı yapacağım kimyonu sonra kendi tabağımamı dökeceğim yoksa onlamı pişirecem kimyon kullnan arkadaşlar size diyooommmmmmmmm

ben ilk pişirdiğimde içine kattım kimse farketmedi ama 2.pişrdiğimde abarttım abartmadan koyarsan alır gazını süt yapar ..

Geçenlerde çocuk dr.umuz göz dr.una sevketti ama nedeni göz tıkanıklığımızın açılmaması ..
uyanıkken muayene etti ve 6.ay-1 yaşına kadar geçer dedi masaj ve ilaç verdi onun haricinde bir kontrol var demediler
Zorunlu sadece işitme testi

Slm kızlar bebişleriniz ve sizler nasılsınız.
Biz dün bir aylık olduk hepatit b aşımızı yaptırdık,karma aşısınıdan çok korkuyorum valla

Gazdan bahsetmişsiniz herkesin sorunu aynı galiba.
Maalesef bizde aynı dertten muzdaribiz,ama Allahtan kolik sorunumuz yok.
Bende zinco ve nurse harveys kullandım,Nurse den daha çok memnun kaldım ama
şuanda hiç birşey vermiyoruz bebeğim nasıl rahatladı anlatamam.
Tabi yinede gaz sorunumuz devam ediyor ama ıkınmalarının şiddetti azaldı gerçekten artık daha rahat gaz çıkarıyor o yüzden ben şimdilik hiç bir şey vermeyeceğim.

Kızlar bir sorunumuz daha var.
Bebeğim 1 haftadır kakasını yapamıyor,mamasınıa bir çay kaşığı zeytin yağı ekledim belkide onun yararı oldu bilmiyorum ama kakasını yapabildi.
Sizdede böyle bir sorun var mı sizler ne yapıyorsunuz ????
Birde gazı çok kötü kokuyor sizce bu normal mi?

canım dr.banada aynısı dedi eğer yapamıyorsa 1 çay kaşığı zeytinyağı içir demişti henüz 2 günü geçmedik eğer uzarsa bende aynı yöntemi kullanacağım fitilden iyidir

Back