benim sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyorum da..hamilelikte alınan kilolarla süt yapımı arasında bağlantı var mı çok merak ediyorum da o yüzden sordum..ben 49 ile hamile kaldım 63 ile bitirdim..şimdi 53 kiloyum.. herkes vücudunda yağ olmazsa süt üretimin az olur diyo..bunun doğruluğunu merak ediyorum
arkadaşlar benim kızım bugün gece hiç uyumadı sabah 7 ye kadar sonra 2saat uyudu sabah 10 dan akşam 7ye kadar a hiç uyumadı nesi var anlamdım
şimdi uyudu allaha şükür ama birazdan neyapar bilmem
şu yaprak dökümündeki karıyıda elime verselerklava:
birde bunlara üzülüyorum
valla alemsiniz benimkide jinekolog olcak
Bence alakası yok çünkü süt hormonu ve beyinle alakalı emzirdikçe artar diyorlar ya doğruluk payı var benim oğlum 30 gününe kadar mememi almadı sağdım ama şimdi alıyor ve sağdığımda arttığını görüyorum birde nedense olmayınca olmuyor naparsan yap
Bence alakası yok çünkü süt hormonu ve beyinle alakalı emzirdikçe artar diyorlar ya doğruluk payı var benim oğlum 30 gününe kadar mememi almadı sağdım ama şimdi alıyor ve sağdığımda arttığını görüyorum birde nedense olmayınca olmuyor naparsan yap
kizlar bebisleriniz konusyor mu?
keyfi yerindeyken çok güzel sesler çıkarıyor. bide sanki annee diye ağlıyor.sanada öyle geliyormu
keyfi yerindeyken çok güzel sesler çıkarıyor. bide sanki annee diye ağlıyor.sanada öyle geliyormu
evet bana da öyle geliyor
eşimde çocuk anne diye ağlıyor dedi
aynen benimkide öyle aaaa uuuu gaaa diye sesler çıkarıyorbiz konuşuyoruz sesler çıkarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?