• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

ayyy olalım tabi canım, bugün aradılar beni pazartesi 16.00’da olacakmış transferim. Senin kaçta olacak? Birlikte şafak sayalım 🩷
Hayırlsı olsun cnm benimde 2.5 ta sanırım cnm. Nasıl hazırlandın transfer e. Ben famera ile hazırlandım yarı doğal siklus la. Kendiliğinden çatlaması beklenildi progesteron artsın ilaç az kullanayım diye. Çok şükür ki öyle de oldu. Şimdi 2 gündür progestan dex vs vs vs birkaç tane daha var başladım ilaçlara

Benim de hafif kasik ağrılarım var ama bunun belirti olduğunu dusunmuyorum progestan fitil kullanıyorum bence o yapıyor bu ağrıları sanki. Var mı benim gibi kullanıp ağrısı olan bilmiyorum ama. Umutla bekliyoruz hayırlısı olsun ins.🙏

Hayırlsı olsun cnm benimde 2.5 ta sanırım cnm. Nasıl hazırlandın transfer e. Ben famera ile hazırlandım yarı doğal siklus la. Kendiliğinden çatlaması beklenildi progesteron artsın ilaç az kullanayım diye. Çok şükür ki öyle de oldu. Şimdi 2 gündür progestan dex vs vs vs birkaç tane daha var başladım ilaçlara
İnşallah ikimiz de pozitifi görürüz canım. Ben reglimin üçüncü gününden beri ilaç kullanıyorum canım estrofem ve corasprin kullandım 3 gündür de progesteron fitil ve prolutex iğne vuruyorum bakalım sonra geldik artık :)

Benim de hafif kasik ağrılarım var ama bunun belirti olduğunu dusunmuyorum progestan fitil kullanıyorum bence o yapıyor bu ağrıları sanki. Var mı benim gibi kullanıp ağrısı olan bilmiyorum ama. Umutla bekliyoruz hayırlısı olsun ins.🙏
Ben daha transfer olmadım ama bu ilaçlar bende de kasık ve göğüs ağrısı yapıyor ara ara göğsüm hassaslaşıyor bazen de kasıklarıma ağrılar giriyor. Sırf bu yüzden transfer sonrası belirti arayamayacağım çünkü 1 haftadır aynı belirtiler var 😂

İnşallah ikimiz de pozitifi görürüz canım. Ben reglimin üçüncü gününden beri ilaç kullanıyorum canım estrofem ve corasprin kullandım 3 gündür de progesteron fitil ve prolutex iğne vuruyorum bakalım sonra geldik artık :)
Cnö benim coraspirimin kardeşi plan aynı neredeyse ecopirin kullanıyorum onu içtim mi 3 saat sonra bağıranlar hareketlendi ishal oluyorum. Geçen Transfer imde coraspirin kullandım yan etki yapmamıştı. Yarın doktora yazacağım bakalım neden oluyormuş

Ben daha transfer olmadım ama bu ilaçlar bende de kasık ve göğüs ağrısı yapıyor ara ara göğsüm hassaslaşıyor bazen de kasıklarıma ağrılar giriyor. Sırf bu yüzden transfer sonrası belirti arayamayacağım çünkü 1 haftadır aynı belirtiler var 😂
Aynen bende de transferden önce de olduğu için bende kasık ağrısini belirti olarak görmüyorum artık 😅 ilaç yapıyor belli. Gerçi benim diğer iki transferim de pozitifti ama hiç hatırlamıyorum belirtilerini sonları kötü diye silmişim sanırım bellekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun sonuna kadar sağlıkla götürmeyi nasip etsin ins.🙏

Aynen bende de transferden önce de olduğu için bende kasık ağrısini belirti olarak görmüyorum artık 😅 ilaç yapıyor belli. Gerçi benim diğer iki transferim de pozitifti ama hiç hatırlamıyorum belirtilerini sonları kötü diye silmişim sanırım bellekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun sonuna kadar sağlıkla götürmeyi nasip etsin ins.🙏
Yok yok eskiyi hiç düşünme bugüne odaklan 🩷 transferin ne zaman oldu ve test günün ne zaman? Umarım pozitifi görür ve bebişini sağlıkla alırsın kucağına 🌸

Yok yok eskiyi hiç düşünme bugüne odaklan 🩷 transferin ne zaman oldu ve test günün ne zaman? Umarım pozitifi görür ve bebişini sağlıkla alırsın kucağına 🌸
Yok yok düşünmüyorum bende rahim ağzı yetmezligi var gereğini yaptım ABD. Serklaj yapildi. Hiç içimde kötü bişey yok nedense ben elimden geleni yaptım ve teslim oldum varsa nasibimiz yasariz.😊 4 Şubat'ta transfer oldum Test günüm 13 Şubat az kaldı bakalim 😅

Yok yok düşünmüyorum bende rahim ağzı yetmezligi var gereğini yaptım ABD. Serklaj yapildi. Hiç içimde kötü bişey yok nedense ben elimden geleni yaptım ve teslim oldum varsa nasibimiz yasariz.😊 4 Şubat'ta transfer oldum Test günüm 13 Şubat az kaldı bakalim 😅
Çok geçmişler olsun canım elimizden geleni yaptık gerisi Allah’a kaldı artık. 5. Gün embriyosu sanırım test günün de çok ileri tarih değilmiş çok az kalmış 🥹🩷

Merhabalar benide gruba ekleyebilir misiniz? Ayın 17 sinde son kontrolüm var, muhtemelen ayın 22-23 ünde transfer olacağım

Embriyo glue diye bir işlem var embriyoyu rahme yerleştirmeden önce bı müddet bir sıvıda bekletiyorlar ..benim özelde artı bir ücret ödeyerek yapalım mı diye sorduklari işlem.. biz de yaptırdık dediklerine göre embriyonun tutunmasini biraz daha yardımci oluyormus .. sonuç olarak bana çift çok iyi embriyo artı embriyo glue işlemi yapıldı yüzde 80 pozitif olur diye konuştular.maalesef olumsuz sonuçlandi.sonradan aret kamar hocanın bunların saçma olduğunu savunan bir video izledim aslında doğru diyordu.beni ne kadar bir duvara yapıştırırsaniz yapıştirin..orada büyüyüp gelişim sağlamayacaksam anlamı yok diye . Acaba o sıvıya girdiğinde embriyo bozuluyor mu ne kadar doğru hiç bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi devlette ne kadar fark çıkıyor yaptıran var mı bu ay olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe geçeceğiz

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi devlette ne kadar fark çıkıyor yaptıran var mı bu ay olmazsa önümüzdeki ay tüp bebeğe geçeceğiz
Merhaba ben devlette yaptiriyorum
35 bin ilaclarla birlikte odedim.
Bir de embriyo dondurma sayisina gore bir ucret cikacak ama cok yuksek degil 5-7 bin arasi cikarsa cikar.

arkadaşlar merhaba,

kulübe yeni katıldım sırf bu topic için :)

2 senedir çocuk sahibi olabilmek için uğraşıyoruz, eşimde de bende de bilinen bir sorun yok. 1 kere gebelik oluştu 6. haftada düşükle sonuçlandı. sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebeğe yönlendirildik. aralık ayı başında bahçeci fulya kliniğinde Özkan beyle başladım tedaviye ve doktorumdan çok memnunum. ben çok yumurtalı bir hastayım opu'da 23 yumurta toplandı bunların 17si olsun çıktı ve 16sı döllendi. 16 embriyo da 3. güne gelebildi fakat 5. günde sadece 2 embriyomuz kaldı onlar da 4bb kalite. telefonda embriyologla konuşurken ilk duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüş gibi oldum ama hemen toparladım nasibimiz böyleymiş, sonuçta ihtiyacımız olan 1 yumurta 1 sperm değil mi :)

çok yumurta toplandığı için rahim dinlendirme yapıldı ocak sonunda 2. reglimi oldum ve kontrole gittim estrofem ve corasprine başladık dün de ikinci kontrolle beraber prolutex iğne ve progestan fitile başladım bunların dışında doktorum 2 adet vitamin takviyesi ekledi içinde yok yok :)

10 şubat pazartesi transferimiz olacak, bu bizim ilk denememiz. Allah hepimizin sonucunu hayırlı kılsın bizi evlat hasreti ile sınamasın. herkesin sürecinde kolaylıklar dilerim :)
İnşallah süreciniz keyifle ve güzellikle sonuçlanır güzel haberlerinizi bekliyoruz 😍

Arkadaşlar benim kasığımın sol tarafında dünden beri ağrı var. İnşallah tutunma ağrısıdır. Böyle bir belirti olabilir mi?
Daha önce normal yolla 4 gebelik yaşadım hepsinde belirtiler farklıydı bence hiç belirti aramayın sürece bırakın kendinizi çok mümkün olmuyor ama deneyin ☺️ ve evet kasıkta ağrı yapabilir minik batmalar da yapıyor regl belirtisine çok benzer ama dediğim gibi her bedende farklıdır kimisi hiç belirti yaşamaz ☺️

Back
X