• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende yeni regl oldum çatlatma iğnemin 13. Günüydü bugun yarın gidip kan vericektim direkt ama nasip değilmiş 😞
Ah canim benim.. o his cok can yakıyor cok iyi bilirim... allahim insallah bizlere de nasip edecek. Hic umudunu kaybetme. Yeni ay yeni ihtimaller demek. Napalim bizim de sınavımız bu demek ki..

Ben elendim kızlar 12.günü iğnenin beta negatif. Kendinize çok iyi bakın bir süre ara veriyorum herhalde peşine düşemem ve beklemem de. Hayat insana nerelerden vuruyor nerelerden.
😔 pes pese hep olumsuz haberler aldik. Canimiz sagolsun napalim.. üzülme diyemem üzülüyor insan ama yeni ay yeni umutlar demek. Insallah bekledigimiz haberleri alcaz inaniyorum sıkma canını 💗 bir iki güne kendine gel çünkü yeniden denemelere baslayacaksin 😍

Gercekten kadin dogum dr.lari öylesine bakiyor resmen yaa.. yani gebe iken gidince de oylesine hamile kalmak icin gidince de öylesine.. bi detayli bakalim inceleyelim diyen yok ki.
Kesinlikle. Olan bize oluyor. 1.5 senedir gebe kalmak için uğraşıyorum. Madem anlamıyorsun yolla başkasına işte

Kesinlikle. Olan bize oluyor. 1.5 senedir gebe kalmak için uğraşıyorum. Madem anlamıyorsun yolla başkasına işte
O nedenle bir dr ile devam etmem ben hic bi zaman. Hep degistiririm. Ozele giderken bile cepte 2.dr vardi aklimda hep. Çünkü gercekten su an iyi dr bulmak assssiri zor cok haklisin çok

Çok sagol canim benim💗 bende iste denedim bu ay ov.testleri ile yumurtlama catlama yakaladik ama regl oldum negatif oldu. Vardır bir hayır napalim. Simdi reglim iste. Bitince insallah yeniden deneemelere devam. İnşallah saglikla nasip olur..
Sen ne durumdasin nasılsın canim🌸
İyim regl oldum bende çok şükür olmamak apayrı bir sıkıntı saldım artık bu ay ben nasip artık korunmuyorum ama ekstra gün falan takip etmek çok toruyor beni psikolojik savaşta gibi hissediyprum

İyi olmana sevindim kuzum Allah iyilik versin İyi gelecekse sana tabiki dinlen kendine zaman ver ben subatta tedaviye gidicem diye umursamamiştim olursa olur olmazsa olmaz kafasindaydm ve anladmki ne zmn ki kafada bosverdim o zmn nasip oldu🌸Rabbm herseyin zamanini bilir senin için dua edicem Kendine dikkat et canim♥️💜
Aynen öyle cnm biz gerekeni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış heray beklemye girmek boş zamanı iyi değerlendirmek lazım şimdi böyle cok daha iyiyim kendime geldim .cok saol cnm benim rabbim seni de sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin inşallah 🙏🏻 😘

İyim regl oldum bende çok şükür olmamak apayrı bir sıkıntı saldım artık bu ay ben nasip artık korunmuyorum ama ekstra gün falan takip etmek çok toruyor beni psikolojik savaşta gibi hissediyprum
Hah işte böyle cnm sal gitsin bak bebişin ozman nasıl gelecek sana bende herseyden arındım cok şükür 🙏🏻 kendi hayatıma yaşamımıma odaklandım bugunlerin kıymetini bilmemiz lazım hiçbir zamanımızı boşa harcamamamız lazım sevindim senin adına🥰

Aynen canim regl olmamak daha sıkıntı. Şükür oluyoruz yeni regl demek yeni umutlar demek bizim için moral bozma. 2 günde bir iliski ile aslinda tutma sansi daha yüksek. Diyor herkes. Birde mfk yöntemi ile gebelik deneyebler olmus ama tam nedir arastiramadim. 3 4 3 gun seklinde ilişki mi oyle birsey soyleniyor ama.

Aynen canim regl olmamak daha sıkıntı. Şükür oluyoruz yeni regl demek yeni umutlar demek bizim için moral bozma. 2 günde bir iliski ile aslinda tutma sansi daha yüksek. Diyor herkes. Birde mfk yöntemi ile gebelik deneyebler olmus ama tam nedir arastiramadim. 3 4 3 gun seklinde ilişki mi oyle birsey soyleniyor ama.
Kizlar kesinlikle kendinizi strese sokmayin koşullandirip ben eşimle yumurtlama gununun iki gun oncesi ve yumurtlama gunu haric birliktelik yasamadim ama gebe kaldim kendinizi hic oyle iki gunde bir olcak diye strese sokmayin hatta çatlama gunu esime kizdim birliktelik istemiyor diye boşuna kizmişim adama Rabbim nasip edince oluyor hiç oyle gun kurali koymayin inanki yumrtlama gunu ve onceki gunu degrlendrn gecin bence💜🌸

Benm cookk yakın arkadas m bana 3 ay once dedı ki. Sana soylemyecektm ama uzulüyürsun dıye söylemek ıstedm dedi bence sen marta hamile kalacaksın dedi hısleri hep cıkar. Allah tarafından belki de hıssetti. Oyuzden marta odaklandım suan🤣 eşim de sperm vercek ya tesadüf olamaz diyorum 🙈
inşallah yaa bu ay artık olsun🤲🏻 bende test vereceğim bakalım regl bekliyorum.

Kizlar kesinlikle kendinizi strese sokmayin koşullandirip ben eşimle yumurtlama gununun iki gun oncesi ve yumurtlama gunu haric birliktelik yasamadim ama gebe kaldim kendinizi hic oyle iki gunde bir olcak diye strese sokmayin hatta çatlama gunu esime kizdim birliktelik istemiyor diye boşuna kizmişim adama Rabbim nasip edince oluyor hiç oyle gun kurali koymayin inanki yumrtlama gunu ve onceki gunu degrlendrn gecin bence💜🌸
Haklisin canim aslinda. Ama iste o gunleri de degerlendiriyoruz mesela ama olmayinca olmuyor zamani var demek oluyor bu da. İnşallah Allahım nasip eder de bu ay bizlerde kavusuruz bebislerimize 🙏 bizim icin de dua et canim insallah bizim de olur.
Bide burada okuyoruz herkesin farkli hikayesi oluyor bak senin mesela yumurtlamadan 2 gun once ve yumurtlama günü ile hamilesin. Baskasini okuyoruz reglden 2 gun önce iliski olmus sadece onunla olmus. Haliyle 2 güne bir iliski deneyelim diyoruz bizde. Hepsi birer umut napalim🙁

Haklisin canim aslinda. Ama iste o gunleri de degerlendiriyoruz mesela ama olmayinca olmuyor zamani var demek oluyor bu da. İnşallah Allahım nasip eder de bu ay bizlerde kavusuruz bebislerimize 🙏 bizim icin de dua et canim insallah bizim de olur.
Bide burada okuyoruz herkesin farkli hikayesi oluyor bak senin mesela yumurtlamadan 2 gun once ve yumurtlama günü ile hamilesin. Baskasini okuyoruz reglden 2 gun önce iliski olmus sadece onunla olmus. Haliyle 2 güne bir iliski deneyelim diyoruz bizde. Hepsi birer umut napalim🙁
Oyy kuzum En içten dualarimi ediyorum size Rabbim en kisa zmanda hayirlisyla guzel haberler almayi nasip etsin bu topikte umut bekleyen herkese 🌸ben herseyin bi vakti saati olduguna inaniyorum en guzelini o bilir ben sabrettim Rabbim sabrimin mukafatini verdi inşallah saglikli ilerler gebeligim kucağima alana kadar yuregim hep ağzimda olcak Sizleri cok iyi anliyorum inşallah tez vakitte pozitif haberler alirsinz 🧿💕

Oyy kuzum En içten dualarimi ediyorum size Rabbim en kisa zmanda hayirlisyla guzel haberler almayi nasip etsin bu topikte umut bekleyen herkese 🌸ben herseyin bi vakti saati olduguna inaniyorum en guzelini o bilir ben sabrettim Rabbim sabrimin mukafatini verdi inşallah saglikli ilerler gebeligim kucağima alana kadar yuregim hep ağzimda olcak Sizleri cok iyi anliyorum inşallah tez vakitte pozitif haberler alirsinz 🧿💕
Aminnnn ❤️❤️

Ah canim benim.. o his cok can yakıyor cok iyi bilirim... allahim insallah bizlere de nasip edecek. Hic umudunu kaybetme. Yeni ay yeni ihtimaller demek. Napalim bizim de sınavımız bu demek ki.
Ahh nasıl üzüldüm varya. Birde eşimle konuştuk lavaboya gitmeden önce yarın test alıp öyle eve geleyim dedi 14. Günüm olacak diye. Çok umutluydu bu ay için ama birde ne göreyim kırmızılar gelmiş bile görünce bir yıkıldım ama eşime söyleyince oda ayrı bir üzüldü tabii. Görevde yan yanada değiliz belki yanımda olsa bi sarılsaydım o an içimi dökcektim… bizimde işte tedavi olduğu için maddi manevi zorluyor bakalım bu ay devammı ediyoruz ara mı veriyoruz artık onun kararını vercez yarın 😔

O nedenle bir dr ile devam etmem ben hic bi zaman. Hep degistiririm. Ozele giderken bile cepte 2.dr vardi aklimda hep. Çünkü gercekten su an iyi dr bulmak assssiri zor cok haklisin çok
Rahîm filmini çeken uzman idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi dedi ben anlayarak hiç geçirmedim dedim ki gerçekten geçirdiğimi bilmem. Kötü kokulu akıntı idrarda yanma vs hiç olmadı. Düşük yaptın mı dedi evet dedim yorum yapmadı meğer sag tüpüm kapalı imiste ondan sormuş doktora gösterince anladım. Şehir hastanesinde de zaten asistan baktı bu şartlarda gebe kalman mümkün değil dedi direk tüp bebek tedavisi olcan dedi bende aşılama denemek istiyorum bı ihtimalle dedim ücretli dedi 2. Gebelik olduğu için dedi. Sanki tüp bebek bedava ya. Neyse vezneden öğrendim 5 6 bine mal olacak ama yinede çok para değil rabbim gerçekten halden anlayan doktorlara denk getirsin bizi

Havuç catlamada etkili canım incir falan çok iyi yumurtlamaya ama prolaktinim yüksek olduğu için herşeyi tuketemiyorum süt yapan şeyler yasak zaten prolaktin süt hormonu ya 😑
Oda var havuç seviyorum çok yiyorum erken çatlıyorum ben acaba alakası var mı ki🤔 bazı topiklerde yumurtlamaya da iyi geldiği yazıyor ceviz ve incir de iyi geliyor ama evet süt hormonu prolaktin gecen aylarda benimki de yüksek çıkmıştı ama sonra düştü nasıl düştü bilmiyorum bende

Back
X