• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar bugün adet günümdü normal test negatif çıktı. Akıntının içinde damar gibi kan vardı az ve açık renkte. Test negatif olduğu içni ben onu adet saydım. Ama yarın ultrason randevum var böyle olup pozitife dönenler olmuş ultrasona girmem riskli olur mu :( kanama başlamadı hala. Bat günü kesin çıkar mı testte?

Kizlar hpv testi ile smear testi aynimi doktr muayene sirasnda ikisininde testini yptigini soyledi sonuc daha cikmadi bilgisi olan varmi

Eklentiler

• 20250122_225301.jpg
    20250122_225301.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 20
Orda neden kan almiyorlar çok ilginc gebelik konusnda peki nasil ögreniliyor
İlla kanda alınıyordur da mesela Dr gitsem onlar kan alıyor ama sonucu falan soylemiyor kötü bir durum yoksa. Ultrasonla ölçüyorlar.
12 haftada kan alınıyor sağlık ocağı

Ya çok güzel bi şey yapmışsınız çok teşekkürler çok motive edici 😊bende katılmak istiyorum. Sat 2 ocak, bat 2 şubat, 16 ocakta yumurtlama gördüm.

Herkese selamlar,
Bat 21 Ocak ancak regl olmadım. Bugün pembe denemeyecek kadar az peçeteye sildikçe akıntım geldi toplam 2 günlük gecikmem var. Göğüs hassasiyetim yok bulantım yok aksine her an regl sökülecek gibi kasık ağrım gazım varmış üşütmüşüm gibi kasık batmalarım var. Böbreklerimin olduğu boşluğuma arada ağrı giriyor bazende sırtıma giriyor. Test yapmak istemiyorum negatif görmekten yoruldum.
Ek olarak bu ay antibiyotik kullandım ondan gecikmiş midir.
Regl günü yerleşme kanaması gelir mi?

Back