- 12 Ocak 2025
- 10
- 4
- 1
- 32
Benimde aynen bembeyaz çıktı adetime 3 gün var yok galiba hayırlısıReglime üç gün var umutluydum bu ay ama olmadı anamın ak sütü gibi bembeyaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynen bembeyaz çıktı adetime 3 gün var yok galiba hayırlısıReglime üç gün var umutluydum bu ay ama olmadı anamın ak sütü gibi bembeyaz
Canim sadece o testte çıkmadı sonra 2 3 tane daha yaptım hepsinde vardı.Belki şu icmissindir net çıkmamış olabilir dünkünde var gibiydi sanki hayirlisi
Canim ben yurt dışindayim burda kan almiyorlar sistem farklı. Bakalım yarın yine yapayım koyulasma oluyormuYa silik var kan testi yap bence var
Orda neden kan almiyorlar çok ilginc gebelik konusnda peki nasil ögreniliyorCanim ben yurt dışindayim burda kan almiyorlar sistem farklı. Bakalım yarın yine yapayım koyulasma oluyormu
İlla kanda alınıyordur da mesela Dr gitsem onlar kan alıyor ama sonucu falan soylemiyor kötü bir durum yoksa. Ultrasonla ölçüyorlar.Orda neden kan almiyorlar çok ilginc gebelik konusnda peki nasil ögreniliyor
Cok ilginçmis hangi ulkedesinizİlla kanda alınıyordur da mesela Dr gitsem onlar kan alıyor ama sonucu falan soylemiyor kötü bir durum yoksa. Ultrasonla ölçüyorlar.
12 haftada kan alınıyor sağlık ocağı
Bence pozitif yarin kan testi verin.Eki Görüntüle 3541462 bugün test yaptım Reglime 4 gün var ama çizgi çok silik çıktı,sizce durum nedir kızlar?
Yarın kan vereceğim evet,belli olunca haberdar ederim tabi beta hcg yeterince yükseldiyseBence pozitif yarin kan testi verin.
Maalesef başka testim yok yarın kan vereceğim bakalımElinde başka markanin testi varsa yine yap canim
Ben de yarın kan vermeyi düşünüyorum canım. Olumsuz olur diye korkuyorum ama bekle bekle daha çok stres oluyorBen de bugün yaptım benim ki de silik sizinki gibi yarın kan testi yaptıracağım
Belirsizlik bazen daha çok yoruyor,ben 4 gün daha bekleyip regl olursam daha çok üzülürüm,her gün daha çok umut ediyorum çünküBen de yarın kan vermeyi düşünüyorum canım. Olumsuz olur diye korkuyorum ama bekle bekle daha çok stres oluyor
Balım senin için hayat nasıl içine siniyorsa öyle yaşa dilerim gönlündeki herşey gerçekleşir
Eva bir şey sorcam benim bu ay hiç akıntım olmadı bugün hep sümüksü uzayan akıntı oluyor normalde regl öncesi olmazdıRabbim verdikten sonra her türlü olur cnm sen onu düşünme
Sonucunuz ne çıktıYaa benim de 26 Ocak bugün test yaptım
Hayırlısı olsun hakkımızdaBenimde aynen bembeyaz çıktı adetime 3 gün var yok galiba hayırlısı
Hadi bakalim insallah yerlesme agrisi olsun o zaman bu ağrılar canimEvet 15 ocakta pikti yüksek ihtimalle gece çatladı canım