2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saadetcim benimkide öyle inek sütü gibi yağlı falan değil. zaten olmasıda imkansız anne sütünün %90ı su.o yüzden bembeyaz olması normal.ben hiç sağmıyorum aslında sağsam iyi olacak, hem taş gibi oluyo hemde heba oluyor bi sürü süt.annem diyoki keşke ikiz doğursaymışsın :))

bencede bi an önce sağıp dondurucuda stok yap. bir arkadaşımın bebeği 2,5 aylıkken sütü kesildi de dondurucudaki sütlerle devam etti epey bi süre. ama o ilk günden itibaren emzirmiş sağmış her seferinde. inşallah sizin başınıza böyle bir durum gelmez tabi

kizlar saclarinizi boyattiniz mi? boya sute geciyor mu? ben sadece emzirdigim icin bi sakincasi varmi diye merak ediyorum

bugün boyatmaya gittim..sonra vazgeçtim..
nedense saçımı değiştirmeye karar verdikten sonra kuaföre gideceğim gün saçlarım gözüme daha bi güzel görünüyo..

hamileyken izin aldım drdan..6sında boyattım..12sinde doğurdum
hamilelik daha riskli bence :oklava:

canım benim kızım da aynı seninki gibi.. hep kucakta. artık gaz ilaçlarını kaldırdım. bin çeşit şey kullandım fayda vermedi ya iyice sinirleniyorum. kendi yöntemlerimle sakinleştiriyorum kızımı
kanguruya koyuyorum evde şarkı söyleyerek dolaşıyorum.uyuyo bi süre sonra
bi de artık niçin uyumuyosun neyin var demiyorum. canım bnm seni anlıyorum karnın ağrıyo sen güçlüsün atlatıcaksın.filan diyorum.belki hissediyodur bi süre sonra susup dinliyo.
bak seninki emzik almış bnmkj almıyo bişey sürmeden.
bi de uyusun diye strese girme bebekler hissedermiş
bizde menemen,balık gibi kolay şeyler yiyoruz.eşim bebek konsunda tutmayı bile beceremiyo,ağladımı panik oluyo ama en azından yemek işlerini hallediyo.
benimki şuan kucağımda uyuyor.bıraksam uyanacak. bişeyde yapamıyorum. burda takılıyorum,ekran klavyesi iyiki varmış:Saruboceq::utangac:

geçen akşam:

bebeğimi emziriyorum sağ gögsümde ... elimde mause "poposunda kullanıyorum mauseu oğlumun"

eşim ordan bağırdı
oğlumun poposunu mausepad olarak kullanma...diye :roflol:

saadetcim benimkide öyle inek sütü gibi yağlı falan değil. zaten olmasıda imkansız anne sütünün %90ı su.o yüzden bembeyaz olması normal.ben hiç sağmıyorum aslında sağsam iyi olacak, hem taş gibi oluyo hemde heba oluyor bi sürü süt.annem diyoki keşke ikiz doğursaymışsın :))

Benim sütüm inek sütünden de koyu,krem rengi gibi,neden ki?

arkadaşlar benim bebeğim gene sabah 4 e kadar uyumadı eşimde nette bakmış ağrı olabilir ılık duş aldırın diyormuş gece 4 de eşimle bebeği yıkıyorduk sonra maşallah uyudu allaha şükür sabah gene aynı malesef şuanda ağlıyor napacaz biz bu bebekleri ya üzülüyorum onlara anlatamıyorlar
Ohh valla ne rahatlık valla benim oğluşum yıkandıktan sonra dikiyor gözlerini
arkadaşlar isal aşısı varmış duydunuzmu dr nuz söyledimi 6 ay içinde yapılıyormuş 3 dozmuş ve fiyatı 130 tl imiş
Bende duydum ben yaptıracağım birde rotatix 2.5 aylık aşısı var özel aşılar yazdı bir sürü hepsini bir ara yazıyım sizlere ..
Nagiş geçmşolsun canım.bizde oturma odasındaydık 1hafta kaldık ama dediğin gibi küçüücük odada daralıyorlar ..huysuzlanmaya başlamıştı artık.yine salona geçtik kombiyide yaktık..geniş salondayız evin heryerini geziyoruz sıkılıncada....küçük odada olmuyor bide eşyaları heryere dağılıyor yer kalmıyor biyerde oturmaya..
Bide ağlaması için sana bişey tavsiye edeyim cnm...zeytinyağını elinin değecei kadar ısı ılık olsun...küçük havluyuda ütüyle ısıt...zeytinyaıyla karnına masaj yapıp üzerine sıcak havluyu kapat..havlunun kenarını bezin içine yerleştir tenine değsin öylece giydir..5dakika sonra sızıyor yavrular..karın ağrısını geçiriyor rahatlatıyor baya..
Mopsy'm bende deneyeceğim dün hiç uyumadık valla :sinifsinif:

Back