2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyorum da..hamilelikte alınan kilolarla süt yapımı arasında bağlantı var mı çok merak ediyorum da o yüzden sordum..ben 49 ile hamile kaldım 63 ile bitirdim..şimdi 53 kiloyum.. herkes vücudunda yağ olmazsa süt üretimin az olur diyo..bunun doğruluğunu merak ediyorum

Bence alakası yok çünkü süt hormonu ve beyinle alakalı emzirdikçe artar diyorlar ya doğruluk payı var benim oğlum 30 gününe kadar mememi almadı sağdım ama şimdi alıyor ve sağdığımda arttığını görüyorum birde nedense olmayınca olmuyor naparsan yap

arkadaşlar benim kızım bugün gece hiç uyumadı sabah 7 ye kadar sonra 2saat uyudu sabah 10 dan akşam 7ye kadar a hiç uyumadı nesi var anlamdım

şimdi uyudu allaha şükür ama birazdan neyapar bilmem

canım benim kızım da aynı seninki gibi.. hep kucakta. artık gaz ilaçlarını kaldırdım. bin çeşit şey kullandım fayda vermedi ya iyice sinirleniyorum. kendi yöntemlerimle sakinleştiriyorum kızımı
kanguruya koyuyorum evde şarkı söyleyerek dolaşıyorum.uyuyo bi süre sonra
bi de artık niçin uyumuyosun neyin var demiyorum. canım bnm seni anlıyorum karnın ağrıyo sen güçlüsün atlatıcaksın.filan diyorum.belki hissediyodur bi süre sonra susup dinliyo.
bak seninki emzik almış bnmkj almıyo bişey sürmeden.
bi de uyusun diye strese girme bebekler hissedermiş
bizde menemen,balık gibi kolay şeyler yiyoruz.eşim bebek konsunda tutmayı bile beceremiyo,ağladımı panik oluyo ama en azından yemek işlerini hallediyo.
benimki şuan kucağımda uyuyor.bıraksam uyanacak. bişeyde yapamıyorum. burda takılıyorum,ekran klavyesi iyiki varmış:Saruboceq::utangac:

Bence alakası yok çünkü süt hormonu ve beyinle alakalı emzirdikçe artar diyorlar ya doğruluk payı var benim oğlum 30 gününe kadar mememi almadı sağdım ama şimdi alıyor ve sağdığımda arttığını görüyorum birde nedense olmayınca olmuyor naparsan yap

doğru olmayınca olmuyo.. sen 5-6 kilo aldım demişsin ya..hamile kalmadan önce zayıfmıydın normal mi...yani ben de vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum..acaba hamilelikte daha çok yesem şimdi daha mı çok sütüm olurdu diye..o yüzden sorup duruyorum..

yağ oranıyla ilgili olsa benim her yerimden süt fışkırırdıdelikafadulden
kesinlikle ruh haliyle alakalı. o kadar su içtimki lohusayken koca damacana gün aşırı bitiyordu.olmayınca olmuyo. 2 saatte bir 25ml anca çıkıyo

benimki de mihrinin dedigi gibi aaaa eeee giiii guuuu gaaa daa seslerini cikartyo. acikinca da ihh ihh diye heyecanlaniyor. bide beni "da" diye caigiryor. odada yalniz kalip sikilinca daaa diye bagiryor ben gelmezsem bir kac defa daaaaa diyor haha tam bir insanin simi cagiryor gibi .. sonra gelmezsem aglamaya basliyor :asigim:

Back