• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok sagol canim benim💗 bende iste denedim bu ay ov.testleri ile yumurtlama catlama yakaladik ama regl oldum negatif oldu. Vardır bir hayır napalim. Simdi reglim iste. Bitince insallah yeniden deneemelere devam. İnşallah saglikla nasip olur..
Sen ne durumdasin nasılsın canim🌸
Bende ovulasyon testi ile yumurtlama çatlama yakaladım ama nasip değilmiş regl oldum 🌸

Merhabalar, komsumun adetinin uzerinden 6 gun gecmis ve betasi 609.. 1 kimyasal, 1 dis gebeligi var, bunun da dis gebelik olmasindan korkuyor. Beta 1000 nin hemen uzerinde kesenin gorunebilecegi ultrason ve teknolojiye sahip istanbulda bildiginiz bir hastane varmi.. erken mudahale ile belki bu sefer ilacla tedavi gorebilir. Beta artislari duzensiz bu arada, korkulari yersiz degil...

Çok sagol canim benim💗 bende iste denedim bu ay ov.testleri ile yumurtlama catlama yakaladik ama regl oldum negatif oldu. Vardır bir hayır napalim. Simdi reglim iste. Bitince insallah yeniden deneemelere devam. İnşallah saglikla nasip olur..
Sen ne durumdasin nasılsın canim🌸
Bende yeni regl oldum çatlatma iğnemin 13. Günüydü bugun yarın gidip kan vericektim direkt ama nasip değilmiş 😞

Ben elendim kızlar 12.günü iğnenin beta negatif. Kendinize çok iyi bakın bir süre ara veriyorum herhalde peşine düşemem ve beklemem de. Hayat insana nerelerden vuruyor nerelerden.

Canim bence dr.un yapalim diyorsa yaptir. Ama özele giduyorsan devlete gidip yaptirmani tavsiye ederim aşılamayı.
Bu surecte bebis gelir ihtiyaç kalmaz inşallah tabi🙏
Bana zaman kaybı gibi geliyor bir de olmazsa tüp bebek vs gibi düşündüğüm için kaldıramam gibi geliyor :( bir de şuan özeldeyim devlete geçsem en baştan olucak herşey tekrar takip falan yapmak ister herhalde

belki pozitife doner regl gelene kadar umit hep var 💜♥️
Benm cookk yakın arkadas m bana 3 ay once dedı ki. Sana soylemyecektm ama uzulüyürsun dıye söylemek ıstedm dedi bence sen marta hamile kalacaksın dedi hısleri hep cıkar. Allah tarafından belki de hıssetti. Oyuzden marta odaklandım suan🤣 eşim de sperm vercek ya tesadüf olamaz diyorum 🙈

Benmde şuan normalde 4 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 6 şubatta kan gördüm iki gün kırmızı şimdi de kahverengi anlamadım normalde regl böyle olmazdı sabah ilk iş erken gebelik testi yapacağım insan ister istemez şüpheleniyor
Ben de bildiğin regl kanaması geçirdim ama şuan pozitif heyecanla keseyi bekliyorum canım nadir ama olan bi sey 🙏❤️

Benm cookk yakın arkadas m bana 3 ay once dedı ki. Sana soylemyecektm ama uzulüyürsun dıye söylemek ıstedm dedi bence sen marta hamile kalacaksın dedi hısleri hep cıkar. Allah tarafından belki de hıssetti. Oyuzden marta odaklandım suan🤣 eşim de sperm vercek ya tesadüf olamaz diyorum 🙈
Ayy hadi inşallah kuzum belki şubatta gelir kim bilir🥰♥️

Merhabalar, devlet hastanesine mi gitmistiniz özele mi ?
Bir de ilk dogumunuzda da mi kapaliymis acaba tüpünüz yoksa daha sonra mi kapanma olmus ?
Sadece tavsiyem iliski sonrasi açık olan tüpün oldugu yöne dogru yatmaniz olabilir.
Merhaba devlete gittim 3 kere devlette yaptırdım sonra şehir hastanesine gittim orda da tekrar edildi testler. İnanin bilmiyorum ne zamandır kapalı. Bana kimse demedi ki bi rahim filmi çektir diye kadın doğum çok oyaladı beni 😔

Bende ovulasyon testi ile yumurtlama çatlama yakaladım ama nasip değilmiş regl oldum 🌸
Böyle oldugunda iste tek aklimdan gecen demek ki zamani degil oluyor.. çünkü yumurtlama catlama görüyoruz degerlendiriyoruz. Sartlari yerine getiriyoruz gerisi Allaha kaliyor. Zamaniysa veriyor zamani degilse biraz daha bekletiyor. Nasip napalim elden birsey gelmiyor. Sen ne zamandir deniyordun canim ?

Böyle oldugunda iste tek aklimdan gecen demek ki zamani degil oluyor.. çünkü yumurtlama catlama görüyoruz degerlendiriyoruz. Sartlari yerine getiriyoruz gerisi Allaha kaliyor. Zamaniysa veriyor zamani degilse biraz daha bekletiyor. Nasip napalim elden birsey gelmiyor. Sen ne zamandir deniyordun canim ?
Bende 8 aydır deniyorum aynen öyle Allah nasip ederse inşallah olacak

Merhaba devlete gittim 3 kere devlette yaptırdım sonra şehir hastanesine gittim orda da tekrar edildi testler. İnanin bilmiyorum ne zamandır kapalı. Bana kimse demedi ki bi rahim filmi çektir diye kadın doğum çok oyaladı beni 😔
Gercekten kadin dogum dr.lari öylesine bakiyor resmen yaa.. yani gebe iken gidince de oylesine hamile kalmak icin gidince de öylesine.. bi detayli bakalim inceleyelim diyen yok ki.

Bana zaman kaybı gibi geliyor bir de olmazsa tüp bebek vs gibi düşündüğüm için kaldıramam gibi geliyor :( bir de şuan özeldeyim devlete geçsem en baştan olucak herşey tekrar takip falan yapmak ister herhalde
Kuzucum şöyle düşün bence, sadece yumurta takibi ile ozele para vereceğine devlete git aşılama yaptir takip yerine 3 ay asilama dene. Hem tüp bebek istiyorsan yaptirmayi, devlette belli asilamadan sonra tüp bebek icin rapor çıkıyor. Daha uyguna devlette deneme sansin oluyor. T.bebek sureci cok masrafli çünkü tercih senin tabi.

Back
X