• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfen 🙏🏻
Ah ah bilirim o sabırsızlığıı 🥹 inşallah rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder canım yaz mutlaka sonucunu 🌸🌸

Ay mutlu olsun herkes. Ilk kez duyuyorum gecen hafta küs bu hafta nikah büyük risk vallahi. Gerci akrabalik varsa birbirlerini belki idare ederler yada iyice kötü olur. Benim tanidigim akraba evlilikleri hep hüsran. Bunlarda cok yakinlarmis desene kuzenler
Vala kimse istemedi kendileri istedi herkez mecburen sustu kendi hayatları kendi kararları bişey diyemiyoruz oyuzden herkez gereken konuşmayı yaptı hayırlısı bakalım

Canım eğer zamana ihtiyacın varsa kendini dinle. Kendin için neyin iyi olacağını biliyorsun. Dilerim Rabb'im den en güzel zamanda en güzel şekilde Rabb'im tekrar Anne olmayı nasıl etsin inşallah 🙏
çok teşekkür ederim canım sende sağlıkla al kucağına inşAllah 🤲 ben buralarda olucam gene sizi takip edicem 🌸
Cnm inşallah biran önce kurtulursun bu hastalıktan en doğru kararı vermişşsin kendini topsrladıktsn sonra rabbim nasip ederse o sana gelecektir senin iyi olman önemli şuan rabbim hakkındakini hayırlı eylesin bizlerede inşallah en kısa zamanda nasip eder inşallah kendine iyi bak bizleride yokla sürekli 🙏🏻
amin inşAllah canım ama bu hastalığın malesef bi tedavisi yok yani kalıcı bi tedavisi yok çünkü bende kronikleşmiş panik atak ve anksiyete var 16 yıldır neredeyse zaman zaman azalsada zaman zaman bu şekil yokluyo Allah sağlık sihhat versin en önemlisi bu Rabbim sanada en hayırlı zamanda göndersin mucizeni 🌸 sizi takip edicem gene kızlar 🙏

çok teşekkür ederim canım sende sağlıkla al kucağına inşAllah 🤲 ben buralarda olucam gene sizi takip edicem 🌸

amin inşAllah canım ama bu hastalığın malesef bi tedavisi yok yani kalıcı bi tedavisi yok çünkü bende kronikleşmiş panik atak ve anksiyete var 16 yıldır neredeyse zaman zaman azalsada zaman zaman bu şekil yokluyo Allah sağlık sihhat versin en önemlisi bu Rabbim sanada en hayırlı zamanda göndersin mucizeni 🌸 sizi takip edicem gene kızlar 🙏
Amin canım rabbim sağlıgımızdan geri koymasın gerisi boş

IMG_5269.jpeg
bugün test yaptım Reglime 4 gün var ama çizgi çok silik çıktı,sizce durum nedir kızlar?

Cok sagol kuzum 🙏💗 gercekten burasi bu konuda cok iyi bir platform. Mesela normal hayatimizda bizim yasadigimiz seyleri yasayan birini anonsla arasak bulamayiz. Burda birbirimizle bişeyleri paylaşmak cok iyi geliyor gercekten.
Birde yeniden saglikla hamile kalip bebislerimizi kucagimiza alip saglikla buyutebilirsek oh ne guzel olacak 🙏🥲
Ne demek aklına takılan herşeyi sorabilirsin bana.🥰 Valla bulamayız doğru söylüyon. Bu yüzden seviyorum burayı. Burada yalnız olmadığımızı biliyorum.
İnşallah sağlıkla ilerlerleyen hamileliklerimiz olur 🙏🏻

Bir iki aydır biraz saldım. Kizlar bunuda şimdi yaptım negatif 😐 ya dünkü yaptığımda bariz ikinci çizgi vardı. Ikiside aynı test. Dun 2 test yaptım ikisinde de çizgi vardı bunda yok
Belki şu icmissindir net çıkmamış olabilir dünkünde var gibiydi sanki hayirlisi

Testinizin markasi nedir? Regle kadar sabah ilk idrarla koyulugunu takip edin bakalım inşallah vardır 🌸
Testinizin markasi nedir? Regle kadar sabah ilk idrarla koyulugunu takip edin bakalım inşallah vardır 🌸
Prediktor marka,testi sabah erken saatte uyanınca yaptım yarın kan testi vereceğim,sabırsızlanıyorum🌸

Prediktor marka,testi sabah erken saatte uyanınca yaptım yarın kan testi vereceğim,sabırsızlanıyorum🌸
O markayi genelde doğru çıkarıyor diye duydum ve silik çizgi de görünüyor hadi hayırlısı gönlündeki olsun inşallah canım hayırlı haberlerle gel

Kızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Benim kızımda böyle silik çıkmıştı olabilir cnm kan testi yap emin ol için rahat olsu

Kızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Ben de bugün yaptım benim ki de silik sizinki gibi yarın kan testi yaptıracağım

Back