Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kızım 9 yaşındakardeşini annesiymiş gibi çok seviyor bize bile güvenmiyor kucağına bizden dikkatli alıyor sadece oturarak almasına izin veriyorum tabi o yönden şikayetim çok şükür
fakat kızımın derslerini yaptırırken okula giderken öbürüde kuduruyor bütün işlerim kalıyor :hulya:
arkadaşlar göğüslerim çok sızlıyor sizinde öylemi
bide ben umma oldum bizde öyle derler bişe özendim uyuz kaynanam özendirdi hemen teli kapattık nasıl kocaman oldu göğsüm 10 günü geçti çekiyorum ama öteki göğsümde çok acıyor napacağım ya
bende bugün haftalardan sonra ilk defa düzgün bir yemek yaptım hatta tatlımı bile yaptım eşimi aradım zavallım sevinsin biraz alkisalkisalkis:teytey:ay evet ya allah sana sabır versin biz biriyle baş edemiyoruz
bugün mutfağa hiç giremedim yemek zaten yok hazır dışardan alıyoruz artık buaralar
eşim geldide mutfağı toparladım bugün kızım çok huysuzdu
o istediğin şeyi yemen lazım geçmesi için
umma ne yaaa hiç duymadımarkadaşlar göğüslerim çok sızlıyor sizinde öylemi
bide ben umma oldum bizde öyle derler bişe özendim uyuz kaynanam özendirdi hemen teli kapattık nasıl kocaman oldu göğsüm 10 günü geçti çekiyorum ama öteki göğsümde çok acıyor napacağım ya
umma ne yaaa hiç duymadım
bence bir görün dr
bizde kıskançlık yok çok şükür ama benim kızım başka konularda çok kaprisli herşeye kapris yapar hiç birşeyden memnun olmaz kime çekti böyle biliyorum aslında malum kişide böyle asık suratevde terör estiriyo valla, b dakika yanlız bırakamıyorum ama dediğim gibi dengesizlik var bzen yardımcıda oluyo, bezini battaniyesini kremini damlasını getiriyo vs. ama bazende böyle oluyo ohaoldumsmile