2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar göğüslerim çok sızlıyor sizinde öylemi
bide ben umma oldum bizde öyle derler bişe özendim uyuz kaynanam özendirdi hemen teli kapattık nasıl kocaman oldu göğsüm 10 günü geçti çekiyorum ama öteki göğsümde çok acıyor napacağım ya

benim kızım 9 yaşında :nazar: kardeşini annesiymiş gibi çok seviyor bize bile güvenmiyor kucağına bizden dikkatli alıyor sadece oturarak almasına izin veriyorum tabi o yönden şikayetim çok şükür
fakat kızımın derslerini yaptırırken okula giderken öbürüde kuduruyor bütün işlerim kalıyor :hulya:

seninki büyümüş maşallah benim kızım daha 3 yaşında o da yeni çıktı bebeklikten haliyle daha farklı tepkileri oluyor, kalan iş olsun kardeşine zarar vermedikten sonra gerisi bi şekilde halledilir canım,

bide ben umma oldum bizde öyle derler bişe özendim uyuz kaynanam özendirdi hemen teli kapattık nasıl kocaman oldu göğsüm 10 günü geçti çekiyorum ama öteki göğsümde çok acıyor napacağım ya

o istediğin şeyi yemen lazım geçmesi için

ay evet ya allah sana sabır versin biz biriyle baş edemiyoruz
bugün mutfağa hiç giremedim yemek zaten yok hazır dışardan alıyoruz artık buaralar
eşim geldide mutfağı toparladım bugün kızım çok huysuzdu
bende bugün haftalardan sonra ilk defa düzgün bir yemek yaptım hatta tatlımı bile yaptım eşimi aradım zavallım sevinsin biraz alkisalkisalkis:teytey:

o istediğin şeyi yemen lazım geçmesi için

birini yedim annem getirdi gelirken köyden ama ötekini bulmam çok zor yapılması gerekiyor
nalet kaynanaya söyledim sen böylededin şişti diye aklıma gelmedi emzikli olduğun diyor salak karııııııııııııııı:oklava::oklava:

umma ne yaaa hiç duymadım
bence bir görün dr

evde terör estiriyo valla, b dakika yanlız bırakamıyorum ama dediğim gibi dengesizlik var bzen yardımcıda oluyo, bezini battaniyesini kremini damlasını getiriyo vs. ama bazende böyle oluyo ohaoldumsmile
bizde kıskançlık yok çok şükür ama benim kızım başka konularda çok kaprisli herşeye kapris yapar hiç birşeyden memnun olmaz kime çekti böyle biliyorum aslında malum kişide böyle asık surat

Şuan annem balkonda bebeğimi seviyo..
benim oğlum büyüyünce politikacı olacak devleti yönetecek diye ciddi ciddi seviyo alsanaalsanasmile (çok siyasi bir günde doğdu ya... referandum-darbe gününde)

Sayın liderim diyoo yaa :)

Back