Evleneli 8 ay oldu...vajinusmusu yenmek icin ilk 3 ay cok gayret ettim,aglaya aglaya titreye titreye saatlerce ugrasarak egzersizleri yaptim.... zorda olsa 3 ay sonunda oldu.... baslangicta ben cok istekliydim hem bir an once kurtulayim su hastaliktan istiyordum hem de kocami cok seviyordum, arzu ediyorum tahrik oluyordum... Ama o kendini surekli geri cekiyordu... o kadar sasirdim ki.. ona dokunmam opmem hic hosuna gitmiyor. Fiziksel temastan hoslanmiyor... Kac kere tartistik bu yuzden...bense dokunulmak opulmek sevilmek istiyordum.... soyledim de ... ama cok tepki gosterdi... o an istemedigi biseyi yapamazmis.... soyledigim icin hic yapmayacakmis... ( iyi de ben soylemeden once de fiziksel temasta bulundugunu hic hatırlamıyorum) ilk zamanlar guzel gecelikler camasirlar giyip yanina gidiyordum beni gormuyor gorse de ilgilenmiyor bi kere israr ettim beni gorsun istedim, bi de o yuzden tartistik... o istediginde de asiri kisa bir on sevismeden sonra bodoslama olaya atliyor ..ben de hic islaklik olmadigi icin bi turlu penis girmiyor girdiginde de ben surekli aci cekiyorum bagiriyorum... cok canim yanmasina ragmen sesimi fazla cikartmanaya calisiyorum. acidan inlerken esim zevk aldigim icin bagirdigimi zannediyor... bugun yine giyindim kusandim hayaller kurdum (islaklik olsun da adam gibi seviselim diye)yanina gittim yine beni hic gormedi sonra basit biseyi bahane etti gitti kanepede uyuyor. Ustumu degistirdim ben de yaticam. hic tahrik olmuyorum bana dokunsa da hicbirsey hissetmiyorum ben de onu istemiyorum ama sirf biseyler degissin diye fayret ediyorum.. sirf intikam icin aldatmak onunla yapamadiklarimi baskasiyla yapmak geliyor icimden... evlilik icin aldigim camasirlar gecelikler hic giyilmemis halde dolapta duruyor... ziyan olmasin birileri gorsun istiyorum... o kadar sinirliyim... aglayarak yaziyorum bunlari... konusacak kimsem yok... derdimi kimse bilmiyor... herkez cocuk diyor daha ben kocamla sevisemiyorum 15 gunde bir sex yapiyorum o da cok zaman gectigi icin hep basa donuyorum ... ne cocugu...