Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal akıntıdır ya ne olacak ki. hep aynı forma akıntı olacak diye bişey yok bazen daha sıvı oluyorBenımde dünle Bugün oldu sulu akmtı gelınce hemen lavobaya gıttım korktum ıccamasırım ıslanmış ama okadar aşırı degıl bugün hastaneden gelıncede geldı oyle sonra Bıdaha gelmedı
Kesen büyümüş maşallah en son 8 mm di demi doğru hatırladım. İnşallah haftaya da bebişi görürsün. Benim kese 15 mm ken bebiş daha çok küçük görünmüştü.Arkadaşlar normalde kontrol günüm degıldı ama sag tarafımda hafıf karnıma doğru böbreklerımmı anlamadım yanı agrı olunca doktoruma gıttım kesem gayet güzel büyümüş 5 haftalıksın dedı Hersey yokunda haftaya bebegı görmemiz lazım dedı son adet tarıhıme göre 7 haftam bıtıyorama ben 5 haftalık netleşti kesem 12 mm olmus ınsallah bebegımızıde görürürz haftaya
Evt 12 mm olmus hatta 15 güm sonra gel dedı ama ben okadar bekleyemem muhtelemen haftaya gıderım normal karından gözüktü dımı sızın bebısKesen büyümüş maşallah en son 8 mm di demi doğru hatırladım. İnşallah haftaya da bebişi görürsün. Benim kese 15 mm ken bebiş daha çok küçük görünmüştü.
Yok canım 15 mmken vajinal göründü karnımdan görünmedi. Sonraki hafta gittiğimde kese 23 mm olmuştu bebiş karnımdan net görünüyordu artık.Evt 12 mm olmus hatta 15 güm sonra gel dedı ama ben okadar bekleyemem muhtelemen haftaya gıderım normal karından gözüktü dımı sızın bebıs
Boşver burda kalKızlar Sımdı doktor bana 5 haftalıksın dedı Bugün Ozman ben doğum tarıhım tahmını Aralık cıkıyor bu gruptan çıkmalımıyım yani![]()
Ama vajınal ıstemıyorum artık beklerım tam 2 hafta olmasada 1 haftayı gecınce gıderım mide bulantılarım basladı hafıf hafıf cok olmasada ağzımın ıcın sankı acı acı son adet targım 19 subat ya acaba doktor kaca ceker o tarıhıYok canım 15 mmken vajinal göründü karnımdan görünmedi. Sonraki hafta gittiğimde kese 23 mm olmuştu bebiş karnımdan net görünüyordu artık.
Ben olsam bende bekleyemezdim![]()
Yaaa çok tatlı bi göbüş ama buu. ohh sefan olsun bebişine can olsun kan olsun ye tabii
Cok bır fark yok zaten bellımı olur erken doğururum sezeryan olduğu ıcın kalıyım benBoşver burda kal
Benim zaten biraz göbeğim vardı o yüzden ekstra karnım çıkmadı ahhahahhsbenim de bu hafta şişti ya karnımı içine çekiyorum gelmiyor. ama dışardan hiç belli değil hala
Bugün doktora gittim kese dışında kanamam var. Acaba kullanmayı bıraksam mı soramadım çok kalablıktı. Mesaj attım diğer doktoruma bakalım ne diyecek
Evet ya okudum arkadaşın mesajını çok üzüldüm ne olur dua edin gidiyorum doktoraCanım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim![]()
Yaa dua edin doktora gidiyorumMerhaba bu bana da oldu, dünden beri akıntım vardı su gibi. Başka hiçbir şey yoktu bugün kontrolüm vardı doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim enfeksiyon çıktı![]()
İnşallah ya kötü birsey çıkmasınCanım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim![]()
Doktorum sarı ve kokulu değilse enfeksiyon değildir dedi ama ben yine de vermek istedim. Bence her ihtimale karşı siz de idrar tahlili verin. Ve başka hiçbir belirtim de yoktu enfeksiyon olacağını düşünmemiştim. Çok geçmiş olsun inşallah bir şeyiniz yokturYaa dua edin doktora gidiyorum![]()
Sagol canim insallah yariyodur bebise de yiyip ictigim ahdjdjdjYaaa çok tatlı bi göbüş ama buu. ohh sefan olsun bebişine can olsun kan olsun ye tabii
Bir tane tozlu bir karışım verdi dün gece içtim tek seferlikmiş geçer enfeksiyonumuz da inşallahAaa aynı şeyi yaşadım, iç çamaşırım ıslanıyordu ama ben şüphelendiğim için doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim bende de enfeksiyon çıktı ve başka hiçbir belirtim yoktu bence o akıntı enfeksiyondan oluyor
Ah vallahi hic boyle bir seye bu kadar sevinecegimi dusunmezdimŞanslısınnn hadi yine iyisin çok sevindim![]()
Canim kotu bir sey yoktur umarim bize de haber ver simdi gordum yazdiginiYaa dua edin doktora gidiyorum![]()