Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar Sımdı doktor bana 5 haftalıksın dedı Bugün Ozman ben doğum tarıhım tahmını Aralık cıkıyor bu gruptan çıkmalımıyım yani 🥹

Benımde dünle Bugün oldu sulu akmtı gelınce hemen lavobaya gıttım korktum ıccamasırım ıslanmış ama okadar aşırı degıl bugün hastaneden gelıncede geldı oyle sonra Bıdaha gelmedı
Normal akıntıdır ya ne olacak ki. hep aynı forma akıntı olacak diye bişey yok bazen daha sıvı oluyor

Arkadaşlar normalde kontrol günüm degıldı ama sag tarafımda hafıf karnıma doğru böbreklerımmı anlamadım yanı agrı olunca doktoruma gıttım kesem gayet güzel büyümüş 5 haftalıksın dedı Hersey yokunda haftaya bebegı görmemiz lazım dedı son adet tarıhıme göre 7 haftam bıtıyor 🤣ama ben 5 haftalık netleşti kesem 12 mm olmus ınsallah bebegımızıde görürürz haftaya
Kesen büyümüş maşallah en son 8 mm di demi doğru hatırladım. İnşallah haftaya da bebişi görürsün. Benim kese 15 mm ken bebiş daha çok küçük görünmüştü.

Kesen büyümüş maşallah en son 8 mm di demi doğru hatırladım. İnşallah haftaya da bebişi görürsün. Benim kese 15 mm ken bebiş daha çok küçük görünmüştü.
Evt 12 mm olmus hatta 15 güm sonra gel dedı ama ben okadar bekleyemem muhtelemen haftaya gıderım normal karından gözüktü dımı sızın bebıs

Evt 12 mm olmus hatta 15 güm sonra gel dedı ama ben okadar bekleyemem muhtelemen haftaya gıderım normal karından gözüktü dımı sızın bebıs
Yok canım 15 mmken vajinal göründü karnımdan görünmedi. Sonraki hafta gittiğimde kese 23 mm olmuştu bebiş karnımdan net görünüyordu artık.
Ben olsam bende bekleyemezdim 🤣

Yok canım 15 mmken vajinal göründü karnımdan görünmedi. Sonraki hafta gittiğimde kese 23 mm olmuştu bebiş karnımdan net görünüyordu artık.
Ben olsam bende bekleyemezdim 🤣
Ama vajınal ıstemıyorum artık beklerım tam 2 hafta olmasada 1 haftayı gecınce gıderım mide bulantılarım basladı hafıf hafıf cok olmasada ağzımın ıcın sankı acı acı son adet targım 19 subat ya acaba doktor kaca ceker o tarıhı

Canım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim 🙏🏻
Evet ya okudum arkadaşın mesajını çok üzüldüm ne olur dua edin gidiyorum doktora 🥺

Canım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim 🙏🏻
İnşallah ya kötü birsey çıkmasın 😕🙏🏼

Yaa dua edin doktora gidiyorum 😕
Doktorum sarı ve kokulu değilse enfeksiyon değildir dedi ama ben yine de vermek istedim. Bence her ihtimale karşı siz de idrar tahlili verin. Ve başka hiçbir belirtim de yoktu enfeksiyon olacağını düşünmemiştim. Çok geçmiş olsun inşallah bir şeyiniz yoktur 💖

Aaa aynı şeyi yaşadım, iç çamaşırım ıslanıyordu ama ben şüphelendiğim için doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim bende de enfeksiyon çıktı ve başka hiçbir belirtim yoktu bence o akıntı enfeksiyondan oluyor
Bir tane tozlu bir karışım verdi dün gece içtim tek seferlikmiş geçer enfeksiyonumuz da inşallah 🙏🏻

Back
X