hem yeterli ıslaklı olmadığından hem de kendini hala biraz da olsa kastığından dolayı aynı şey bende de oluyordu. arkadaşların dediği gibi kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz.. ben bu sebep ile doktora da gittim ilişki öncesi eşine bepanthol kremi sürün, sende kendi girişine sürebilirsin hem kayganlaştırır hem de biraz tedavi edici özelliği var.
uzun zamandır vajinusmus ile uğraşıyorum eşimle hala birlikte olamadık. aynı sorunu yaşamıs beni anlayabilecek birileriyle konuşmaya ihtiyacım var(
Yol yakinken halletme sansin var ben cok erteledim 7ay oldu hala bi gelisme yok. Psikologlarin faydasini gordum ama yine de penis asamasina gelince sonuclanamadan kaldi.bi tedavi goruyomusun suan? Zaten sanırım bütün hepsi ayni egzersizleri yaptırıyor.
Oyle fiyati yuksek doktorları ben de arastirdim ama vermek istemiyorum o kadar parayi.bi sure kendin dene istersen ben sana asama asama doktorun dedikleri egzersizleri soyleyebilirim. Ben son asamadayim ama iki haftadir ara verdim çünkü hep ayni sonuclanmalardan sıkıldım. Kadin doguma gittigimde doktor bana fiziksel hiç bir sıkıntım olmadigini soyledi cnku ben hep oranin cok dar oldugu icin olmadigini düşünüyodum. Artık halletmek istiyorum çünkü insani psikolojik olarak cok yipratiyo.
Hanımlar Merhaba;
Ben hala çözemedim bu vajınusmus denen hastalıgı.Egzersiz yapıyorum ama doğru yoldamıyım bilmiyorum.Yeni üye olduğum için burda yazılan yorumların hepsini okudum.Çözen arkadaşların yaşadığı sevinci bi gün bende yaşamayı cok istiyorum.Aslında parmak egzersizimde falan sorun yok giriyo hatta eşimin 2 parmağıda girdi cok canım yansada oldu ama iş tam anlamıyla birleşmeye gelince o malum duvarla karşılaşıyorum.Bi kaç seyans danışmana gittik ama danışman bu işi sadece ticaret amaçlı yaptıgı için artık gitmek istemiyorum.zaten bu işi ancak kendim çözebilirim.arkadaşlar sizden rica ediyorum bu işi çözenler benimle iletişime gecebilirmi.Bu bana moral olarakta iyi gelicektir.Lütfen halimden anlayıp banada yardımcı olun.