- Konu Sahibi mayala katar
- #11.021
Hahha çok iyiymisAy bilmiyorum kuzum ben mayıs haziran temmuz diye saydım dümdüz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha çok iyiymisAy bilmiyorum kuzum ben mayıs haziran temmuz diye saydım dümdüz![]()
Kızlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. Hep mesajlarınızı okuyordum ama artık üye olup yazmaya karar verdim. 5 nisanda transfer oldum tek embriyo. Bugün transfer dahil 7. Günüm dayanamadım idrar test yaptım. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı.
Merhabalar burada prolutex yoktu şimdi progestan dex aldım bende hemşire söyledi ama o da 1200 liraPromester iğne progestan değil mi canım göbekten mi vuruyorsun bana doktorum prolutex yazdı 1250 küsür pahalı ya bende bu iğneyi araştırdım daha ucuz içerik aynı ise bundan mı alsam kararsız kaldım siz nerede tedavi görüyorsunuz
İnşallah canım hepimiz pozitifleri görelim İnşallahCanım benide dün çok ateş bastı el ayaklar alev atıyordu terleme yoktuhafif kasik ağrısı var bugünde. Takibimdesin canm hadi pozitif haberlerini bekliyorum
![]()
Yaaa ama ben sağ, sol, sırt üstü allah ne verdiyse yatiyorumnasıl yatmam lazim bacilar bana da diyin
![]()
İnşallah canım güzel olcak tabi yok yok olumsuzluk hiç yok bende ben hep böyleyimHerşey güzel olacak kuzum sen hep olumlu düşün güzelce dinlen dualarını oku Allahım en hayırlısına çevirip nasip etsin inşAllah
Canim göbekten olanlara zaten şırınga ucu haric ince uc almalısın. Kalin uc olmazKızlar ya bu iğneleri hangi şırınga boyuyla yapıyorsunuz? Ben en ince onlardan almak istiyorum![]()
Canım kahverengi başlıklı enjektör istiyorum dersen göbekten yapmak için ideal olan o çok çok inceKızlar ya bu iğneleri hangi şırınga boyuyla yapıyorsunuz? Ben en ince onlardan almak istiyorum![]()
Beta kaç olunca doktora gittiniz acaba kese kalp atışı için
Aynen öyle valla sakinan göze çöp batarmışSen ve ben aynıyız salın gitsin bebişleri çokta sıkmayın![]()
Samimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..![]()
İnşallah kuzum. Kızlar biz şimdi ocak anneleri mi oluyoruz![]()
![]()
![]()
Kesinlikle katılıyorumO nasıl bir yaklaşım ya anlamıyorum. Durumumuz hassas zorlu süreç biraz anlayışlı ve güzel konuşsa nolur sankimerak etme Rabbim bir taneye de can veriyor ikiye de sen moralini bozma yüksek motivasyonla tedaviye devam
![]()
bende bir dahaki aya listedeyim insallah kıbrısta yapmayı düşünüyorum
Kuzum ince aldım ama belki daha da incesi vardır diye sordumCanim göbekten olanlara zaten şırınga ucu haric ince uc almalısın. Kalin uc olmaz![]()
Evet ya çok pahalı ilaç günde 2 kere kullanıyorum bende 4 kutu gidecek gibiMerhabalar burada prolutex yoktu şimdi progestan dex aldım bende hemşire söyledi ama o da 1200 lira
Bugün biraz sağ kasığım ağrıyor hissettiriyor ağrı kendini kramp şeklinde. Kıvrandırmıyor ama hissettiriyorİlaçlardan da olabilir ya. Bende bir ipucu olsun istiyorum ama ilaçlar da yapıyor ya her şeyi teste kadar emin olmak imkansız![]()
Geçmiş olsun canım benim yarın hayırlı haberler alalım inşallah![]()