Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Teyzeleri ikizlerim büyümüsler elleri kolları belli maşallah ♥️🧿🪬 genel durumları iyi folic asit 14 haftaya kadar kullan dedi . corasprin ve oscapara devam. Haftalariyla uyumlular . 10 güne ense kalınlığı için bakalım dedi fetal DNA onermedi.
Oyy tü tü maşallah kuzucuklara🧿 gözün aydın canım sağlıkla ilerlesinler❤️

Ama vajınal ıstemıyorum artık beklerım tam 2 hafta olmasada 1 haftayı gecınce gıderım mide bulantılarım basladı hafıf hafıf cok olmasada ağzımın ıcın sankı acı acı son adet targım 19 subat ya acaba doktor kaca ceker o tarıhı
Benim de 5.ve 6. Haftalarımda öyle olmuştu ağzımda acı bir tat ve gün içinde ara ara gelen bulantı. Sonraki kontrolünde artık belli olur hatta tahmini doğum tarihini de söyler.

Ahhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu🥹♥️🥰🧿
Yaaaa masallh 🧿🧿 erkek hissettim sağlıkla gelsin ❤️
Kızlar Sımdı doktor bana 5 haftalıksın dedı Bugün Ozman ben doğum tarıhım tahmını Aralık cıkıyor bu gruptan çıkmalımıyım yani 🥹
Çıkmak zorunda değilsin yahu sevdiysen kal burda 😂
Teyzeleri ikizlerim büyümüsler elleri kolları belli maşallah ♥️🧿🪬 genel durumları iyi folic asit 14 haftaya kadar kullan dedi . corasprin ve oscapara devam. Haftalariyla uyumlular . 10 güne ense kalınlığı için bakalım dedi fetal DNA onermedi.
Masallh canım şuan kaç haftalıklar

Yaziklarimmm olsun yoklugum hiç mi fark edilmedi kontrole gittim yoktum akşama kadar 🤣🤣🤣

Durum ne canım haberler güzel sanırım
Aaa doğru yaa naptın kuzum nasıldıı?
Kızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim 😂

Eklentiler

• IMG_9916.webp
    IMG_9916.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim 😂
Oyyy maşallah kuzuya 🥹

Masalalh canım sağlıkla büyüsün güzel haberler alınca bizde mutlu oluyoruz valla

Masallah canim gozun aydin 😍

Back
X