ayy az once yasadim oyle bisey kapi caldi ben bi kork elim ayagima dolandi bu kim diyeBiri gelse çat kapı utancımdan yerin dibine girerim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy az once yasadim oyle bisey kapi caldi ben bi kork elim ayagima dolandi bu kim diyeBiri gelse çat kapı utancımdan yerin dibine girerim![]()
Evet bana da verdi birde antibiyotik verdi bana ama benim enfeksiyonum yüksek çıkmış anladığım kadarıyla. Geçmiş gitmiş olsunBir tane tozlu bir karışım verdi dün gece içtim tek seferlikmiş geçer enfeksiyonumuz da inşallah![]()
Tabi ki kimse bu duyguyu yaşamasın yaa hepimiz kucağımıza alalım bebeklerimiziCanim kotu bir sey yoktur umarim bize de haber ver simdi gordum yazdigini
Oyy tü tü maşallah kuzucuklaraTeyzeleri ikizlerim büyümüsler elleri kolları belli maşallahgenel durumları iyi folic asit 14 haftaya kadar kullan dedi . corasprin ve oscapara devam. Haftalariyla uyumlular . 10 güne ense kalınlığı için bakalım dedi fetal DNA onermedi.
Benim de 5.ve 6. Haftalarımda öyle olmuştu ağzımda acı bir tat ve gün içinde ara ara gelen bulantı. Sonraki kontrolünde artık belli olur hatta tahmini doğum tarihini de söyler.Ama vajınal ıstemıyorum artık beklerım tam 2 hafta olmasada 1 haftayı gecınce gıderım mide bulantılarım basladı hafıf hafıf cok olmasada ağzımın ıcın sankı acı acı son adet targım 19 subat ya acaba doktor kaca ceker o tarıhı
İnsalalh hayırlısı olsunBenim de 5.ve 6. Haftalarımda öyle olmuştu ağzımda acı bir tat ve gün içinde ara ara gelen bulantı. Sonraki kontrolünde artık belli olur hatta tahmini doğum tarihini de söyler.
Oyy maşallah onlara annesi çok sevindimTeyzeleri ikizlerim büyümüsler elleri kolları belli maşallahgenel durumları iyi folic asit 14 haftaya kadar kullan dedi . corasprin ve oscapara devam. Haftalariyla uyumlular . 10 güne ense kalınlığı için bakalım dedi fetal DNA onermedi.
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin sağlıkla ilerler ve sağlıklı doğum yaparizOyy tü tü maşallah kuzucuklaragözün aydın canım sağlıkla ilerlesinler
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimOyy maşallah onlara annesi çok sevindim![]()
Yaaaa masallhAhhh kızlarrr aşkımı gördüm miniğimi gördümmm büyümüş serpilmiş hareket ediyordu![]()
Çıkmak zorunda değilsin yahu sevdiysen kal burdaKızlar Sımdı doktor bana 5 haftalıksın dedı Bugün Ozman ben doğum tarıhım tahmını Aralık cıkıyor bu gruptan çıkmalımıyım yani![]()
Masallh canım şuan kaç haftalıklarTeyzeleri ikizlerim büyümüsler elleri kolları belli maşallahgenel durumları iyi folic asit 14 haftaya kadar kullan dedi . corasprin ve oscapara devam. Haftalariyla uyumlular . 10 güne ense kalınlığı için bakalım dedi fetal DNA onermedi.
Durum ne canım haberler güzel sanırımYaziklarimmm olsun yoklugum hiç mi fark edilmedi kontrole gittim yoktum akşama kadar![]()
Aaa doğru yaa naptın kuzum nasıldıı?Yaziklarimmm olsun yoklugum hiç mi fark edilmedi kontrole gittim yoktum akşama kadar![]()
Durum ne canım haberler güzel sanırım
Kızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyimAaa doğru yaa naptın kuzum nasıldıı?
Oyyy maşallah kuzuyaKızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim![]()
Masalalh canım sağlıkla büyüsün güzel haberler alınca bizde mutlu oluyoruz vallaKızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim![]()
Masallah canim gozun aydinKızlar hersey yolunda geçen cumartesi özelde 8+1 çıkmıştı bugün devlette 9+3 çıktı bu doktor da usg ye göre ilerleriz dedi üç hafta sonra ikili test vereceğim kontroller aylık olacakmış şuraya da bir foto ekliyim![]()
Oyyy maşallah kuzuya![]()
Masalalh canım sağlıkla büyüsün güzel haberler alınca bizde mutlu oluyoruz valla
Teşekkürler güzel annelerMasallah canim gozun aydin![]()