- Konu Sahibi mayala katar
- #11.001
Çok sağol canim hepimiz için inşallah. Evet progestan var günde iki bir de Kaan sulandirici. Zorlanıyorum yalan yok sonu güzel olsun yeter kiUu anladım balım ya Allah yardimcin olsun 3 igne zorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canim hepimiz için inşallah. Evet progestan var günde iki bir de Kaan sulandirici. Zorlanıyorum yalan yok sonu güzel olsun yeter kiUu anladım balım ya Allah yardimcin olsun 3 igne zorlar
Çok sevindim pozitif sonucunaÇok şükür pozitif haberi aldım canım. Henüz çok yeni ama inşallah Rabbim tamamına erdirir. İlk ilaçlara başladığında sırtımdan ve saçlarımdan terler akarak uyanıyordum. Hemde kokuyordum kendime resmen o kadar terliyordum. Normalde hiç terlemem bu arada. 3-5 gündür azaldı çok şükür yine terliyorum ama o zamanlar gibi değil
Sakın kimse için motivasyonunu düşürme canım bnm ben hamileyim ki neler yaşıoruz biliosun benmde eş problmnden dolayı Hı Allah var kendi titiz diye inan sadece evle ilgilenio vallahi kendi titiz diye bayramın 1. Günü beni öyle bağırttıki yarın sabahı lekelenmem oldu Okdr pişman oldumki ben niye dedim bunu ciddiye aldımki bana emeklerime yazık değil mi sakın kardeşim hiç ciddiye alma oralı olma biz kendi başımıza çok güçlüyüz inan banaSamimi içten davranayim. Bu sürecte en çok desteği sizlerden aldım. Eşimin evvelinde iki çocuğu var ve bu süreçte duygu olarak ne kadar yanımda olduğu tartışılır. Kendi sürecim. İyi ki varsınız. Öyle içim üşüdü. Yalnız ölmeyi istemem. Sanki güzel bir anne olurum diye içimde his var. İşteyim dokunsalar ağlayacak gibiyim. Allah büyük. Süreci o kadar yalnız yaşıyordum ki sizlerin msji olmasa ondan her birinize ayrıca duaciyim. Sigarayı azalttiydim ama bir işe yarar mı sanki bırakmam. Öyle az boşluk hissi var. İnşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..![]()
Hadi bakalım hakkinda hayırlısı kuzumBacım valla bende hala yatıyorum değişen biley yok.sonunda dr buldum haftaya gdcm ona o şekil.sakın belirti arama eğilme ona dikkat et çiğ kabak çekirdeği ye btnm
İçin rahat olsun canım. Hiç terlemediğim kadar çok terledim. Rabbim inşallah pozitif sonucu görenlere sağlıcakla hamileliklerinin ilerlemesini nasip etsin. Sizlerede Rabbim en kısa zamanda pozitif sonucu görebilmeyi ve sağlıcakla yavrulara kavuşmayı nasip etsinÇok sevindim pozitif sonucunarabbim bizlere de göstersin inşallah
bende normal zamanda terli kalkar ayni gün regl olurdum o biraz korkuttu beni
normal bir durumsa ilaclardan kaynakliysa iyi o zaman
çok teşekkür ederim sayende daha rahatim
sabahtan beri arastiriyorum çünkü transferden sonra terlemek normal mi diye
![]()
Allah razi olsun sendenİçin rahat olsun canım. Hiç terlemediğim kadar çok terledim. Rabbim inşallah pozitif sonucu görenlere sağlıcakla hamileliklerinin ilerlemesini nasip etsin. Sizlerede Rabbim en kısa zamanda pozitif sonucu görebilmeyi ve sağlıcakla yavrulara kavuşmayı nasip etsin![]()
Ay bilmiyorum kuzum ben mayıs haziran temmuz diye saydım dümdüzYaa içim pir pir etti şu anAralıkta olabiliriz aslında o neye göre hesaplanıyor sat a göre mi ?
10 gün dayanacak mısınHadi bakalım hakkinda hayırlısı kuzumyok bacim belirti hiç aramiyorum. Sadece korktum ona baktim. Belirti olsa nolcak sonucumuz 10. Günde cikacak zaten
![]()
Canım tebrik ederim hepsi inşallah kalır da sana can olurlarÇok teşekkür ederim güzelim benim çıktım çok şükür herşey yolunda ilk defa 6 adet olgun yumurtam oldu çok şükür Elhamdüllilah Rabbime şükürler olsun![]()
Söz vermiyorum10 gün dayanacak mısın![]()
Canim ben tedaviye başladığımda tiroidim normaldi. Sonra bir anda ilaçların etkisinden mi bilmiyorum 3.5 oldu doktorum dahiliye git ilac versin dedi. Ilac aldim 25 mg lik. O ay rahim dinlendirmedeydim zaten. Dahiliye ye Kontrole gittigimde düşmesi gerekirken çıkmış 4 küsürdü. İlacın dozu yükseldi 50 mg oldu. Transferden önce bakildi 0. Seviyesindeydi. Yani dogru tedaviyle 1 ayda çok güzel düşüyor. Bu arada transfer olunca ve gebelik oluşursa da tiroid ilacimiza devam ediyoruz sakincasi yok aksine yarari oluyor kullanmak.Merhaba hanımlar tiroid değeri yüksekliği yüzünden tüp bebek süreci ertelenen oldu mu rapor çıkmadı iğne başlangıcı için maalesef Bu değer yüksekliği yüzünden tabloya katılamadım şimdilikbu değer ilaçla hemen düzeliyor mu bu konuda bilgisi olan var mı ya da durumu yaşayan
Promester iğne progestan değil mi canım göbekten mi vuruyorsun bana doktorum prolutex yazdı 1250 küsür pahalı ya bende bu iğneyi araştırdım daha ucuz içerik aynı ise bundan mı alsam kararsız kaldım siz nerede tedavi görüyorsunuzTransferden sonra diafol, prograf, progestan fitil, promester iğne, oksopar, corasprin, dekort , estrofem kullanıyorum
Kızlar selam çok uzun zamandır giremedim. Pozitif haberi gelenler hepinizi tebrik ederim , Allah tamamına erdirsin bebişleriniz sağlıkla gelsin![]()
mayala katar kuzumm şimdi gördüm çok güzel geçsin dualarımız seninle
güzel haberlerini bekliyoruz
Promester 50mglık mı 25 mglık mı kullanıyorsun canım bana dr prolutex yazdı çok pahalı ya bunun ismini internette gördüm eş değerse bunu mu alsam diye düşünüyorumYalnız bende promester vuruluyorum her gün, o da progestanın muadili.. Unutmuşum bir anOnu her akşam hastanede vuruluyorum
Canım benide dün çok ateş bastı el ayaklar alev atıyordu terleme yoktuCanim transfer hariç 2. Günüm henüzyemek, wc hariç yatiyorum. Hava soğuk olduğu için evde kan dolaşımı olsun diye yürüyüş yapiyorum yoksa dışarıda yürüyüş yapicam
birde gece çok terlemem oldu birde kasık ağrılarım var cok hafif bakalim artik hakkimizda hayirlisi
sen nasılsın? bize tiyo ver bacim
![]()
Kızlar benim sonucum negatif. Umarım sizler için herşeyin en güzeli en hayırlısı olur![]()
Herşey güzel olacak kuzum sen hep olumlu düşün güzelce dinlen dualarını oku Allahım en hayırlısına çevirip nasip etsin inşAllahSöz vermiyorumçarşamba serumum var ya eşimi kandirirsam belki kanima da baktiririm ama kesin sonuç 10. Gün tabi
![]()
Ay maşallah sübhanallah çok iyi sayı çıkmış allahım sürecin devamındada böyle güzel mutluluklar yaşatsın çok sevindim cnm benimHedefleri 8 adetmiş ama 6 adet toplamışlar sağ yumurtalık çok zorladı bastıra bastıra işlem yaptılar doktor dedi hem saklanmış hem rahime çok yapışık göremiyoruz folükülleri ancak 2 adet alabilmişler maalesefbuna da şükür benim ilk defa 6 adet ve bu kadar yumurta oluştu doktor dedi bu sefer daha güzel ilerledi ve daha umutluyuz hepsi döllenirse 5. Güne götürecekler amin bir mucize olsun yarabbim
çok şükür Elhamdüllilah hamdu Senalar olsun
![]()
Merhaba,
Geç kalmışım gibi ama beni de ekler misiniz ? Transferim 12 Nisan