Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
ahahahagagavgahahag ya çok tatlı benim depresyon kedisi benim gibi😁😁

ay inşallah iyi ki varsınız çevremde hiç hamile yok sadece sizinle konuşabiliyorum 😍😍
Ne zaman istersen burdayız hayatım 7 24 aktifiz maşallah 🤣

keşke hiç içine kaçmasa böyle görünse :D bayılıyorum hamile gibi görünmeye hajhhjahhjhhjhjh
Kiz ben de yillarca bu goruntume ozenip durdum simdi kendimi penguen gibi hissediyorum ahdjdjd🤣 insan hep kendinde olmayana ozeniyormis cidden ajdjdjd
Benim en sevdigim gobek tipi 6-7 ay civari sanirim, sonrasi tadi kaciyo isin ajdjfjfjfj

Benim bulunduğum yerde özel yok maalesef. Şehir dışında bir doktorum var. Devlette tahlillerimi falan yapıp muayene olup ona attım.
Buradaki devlet aşırı kalabalık doktor herkese üç dakika ayırabiliyor ve odada aynı bes kişi oluyor 😣 doğru düzgün soramadım bi şey yani

Kanamam yok çok şükür inşallah nazdır ona razıyım ama bir düşük yapmıştım 10 haftalıkken o yüzden paranoyaklaşıyorum kaybetmekten korkuyorum 😔 bana tavsiye edebileceğin başka bir şey var mı 😣😣
Bol su iç demişti doktor progestan 200 mg sabah akşamdı ağızdan al dedi bir ara üçe çıkarttı ben de 3L falan su içtim iyi beslenmeye çalıştım çoğu günlerde yerimden lavabo dışında pek kalkmadım bir de stresim de çok olmadı çok şükür inşallah geçecek merak etme bu bambaşka bir gebelik sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 🧿

Kızlar daha önce birisi su gelmesi ile ilgili konuşmuştu mesajı bulamadım şimdiye kadar hiç ıslaklık hissetmedim bugün baya su geliyor gibi oluyor afedersiniz korkuyorum acaba neden
Canım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim 🙏🏻

Arkadaşlar normalde kontrol günüm degıldı ama sag tarafımda hafıf karnıma doğru böbreklerımmı anlamadım yanı agrı olunca doktoruma gıttım kesem gayet güzel büyümüş 5 haftalıksın dedı Hersey yokunda haftaya bebegı görmemiz lazım dedı son adet tarıhıme göre 7 haftam bıtıyor 🤣ama ben 5 haftalık netleşti kesem 12 mm olmus ınsallah bebegımızıde görürürz haftaya

Bana da doktor iki hafta sonra tekrar gel kontrole dedi arkadaşlar 14 gün sonra 8 haftalık olacağım inşallah,14 gün nasıl geçer yani çok uzun bir zaman değil mi 🥹

Kızlar daha önce birisi su gelmesi ile ilgili konuşmuştu mesajı bulamadım şimdiye kadar hiç ıslaklık hissetmedim bugün baya su geliyor gibi oluyor afedersiniz korkuyorum acaba neden
Merhaba bu bana da oldu, dünden beri akıntım vardı su gibi. Başka hiçbir şey yoktu bugün kontrolüm vardı doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim enfeksiyon çıktı 😫

Canım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim 🙏🏻
Aaa aynı şeyi yaşadım, iç çamaşırım ıslanıyordu ama ben şüphelendiğim için doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim bende de enfeksiyon çıktı ve başka hiçbir belirtim yoktu bence o akıntı enfeksiyondan oluyor

Ay allahim hamile duasi kabul oluyormus sanirim gercekten de🤣 annemler gidicek ac kalicaz diye dertleniyordum ya sizlere, hava kotu oldugu icin pazartesiye ertelemisler gitme isini. Annem aradi aksam yemege gelin dedi. Hem de dort bes cesit tencere yemegi yapmis vakumlamis istediginizde isitip yersiniz dedi😍😍🥹🥹 oyy ana yuregi ahsjdjdd

Ay allahim hamile duasi kabul oluyormus sanirim gercekten de🤣 annemler gidicek ac kalicaz diye dertleniyordum ya sizlere, hava kotu oldugu icin pazartesiye ertelemisler gitme isini. Annem aradi aksam yemege gelin dedi. Hem de dort bes cesit tencere yemegi yapmis vakumlamis istediginizde isitip yersiniz dedi😍😍🥹🥹 oyy ana yuregi ahsjdjdd
Şanslısınnn hadi yine iyisin çok sevindim 😍😍

Benımde dünle Bugün oldu sulu akmtı gelınce hemen lavobaya gıttım korktum ıccamasırım ıslanmış ama okadar aşırı degıl bugün hastaneden gelıncede geldı oyle sonra Bıdaha gelmedı

Back
X