- 14 Aralık 2024
- 2.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.528
- 48
- 31
Seninki yine edepli boyle devam bosverKot pantolonlu hamile kalmadan önceki son halim. Siyah elbiseli şimdi halim. Alttan bisey pırtladı sadece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki yine edepli boyle devam bosverKot pantolonlu hamile kalmadan önceki son halim. Siyah elbiseli şimdi halim. Alttan bisey pırtladı sadece![]()
evet canım senÖzele mi gidiyorsun sen
keşke hiç içine kaçmasa böyle görünseSeninki yine edepli boyle devam bosver![]()
Ne zaman istersen burdayız hayatım 7 24 aktifiz maşallahahahahagagavgahahag ya çok tatlı benim depresyon kedisi benim gibi
ay inşallah iyi ki varsınız çevremde hiç hamile yok sadece sizinle konuşabiliyorum![]()
Kiz ben de yillarca bu goruntume ozenip durdum simdi kendimi penguen gibi hissediyorum ahdjdjdkeşke hiç içine kaçmasa böyle görünsebayılıyorum hamile gibi görünmeye hajhhjahhjhhjhjh
Benim bulunduğum yerde özel yok maalesef. Şehir dışında bir doktorum var. Devlette tahlillerimi falan yapıp muayene olup ona attım.evet canım sen
Bol su iç demişti doktor progestan 200 mg sabah akşamdı ağızdan al dedi bir ara üçe çıkarttı ben de 3L falan su içtim iyi beslenmeye çalıştım çoğu günlerde yerimden lavabo dışında pek kalkmadım bir de stresim de çok olmadı çok şükür inşallah geçecek merak etme bu bambaşka bir gebelik sağlıkla gelsin inşallahKanamam yok çok şükür inşallah nazdır ona razıyım ama bir düşük yapmıştım 10 haftalıkken o yüzden paranoyaklaşıyorum kaybetmekten korkuyorumbana tavsiye edebileceğin başka bir şey var mı
![]()
hahaha evet pıtlamış gerçektenKot pantolonlu hamile kalmadan önceki son halim. Siyah elbiseli şimdi halim. Alttan bisey pırtladı sadece![]()
Her zaman öyle görünmüyo ama gaz faaliyet durumuna göre değişiyo birazhahaha evet pıtlamış gerçekten
Canım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettimKızlar daha önce birisi su gelmesi ile ilgili konuşmuştu mesajı bulamadım şimdiye kadar hiç ıslaklık hissetmedim bugün baya su geliyor gibi oluyor afedersiniz korkuyorum acaba neden
Merhaba bu bana da oldu, dünden beri akıntım vardı su gibi. Başka hiçbir şey yoktu bugün kontrolüm vardı doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim enfeksiyon çıktıKızlar daha önce birisi su gelmesi ile ilgili konuşmuştu mesajı bulamadım şimdiye kadar hiç ıslaklık hissetmedim bugün baya su geliyor gibi oluyor afedersiniz korkuyorum acaba neden
Aaa aynı şeyi yaşadım, iç çamaşırım ıslanıyordu ama ben şüphelendiğim için doktora idrar tahlili vermek istiyorum dedim bende de enfeksiyon çıktı ve başka hiçbir belirtim yoktu bence o akıntı enfeksiyondan oluyorCanım biri su gelmesiyle alakalı bir şeyler demişti kötü sonuçlanmıştı benim de geldi iç çamaşırıma doktoru darladım bir şey yok rahimde kalan sıvı gelmiştir olabilir falan dedi dayanamadım gittim tabi dün bu haftalarda su falan gelmez zaten fazla suyu da yok Allah korusun düşer öyle bir durumda dedi ama enfeksiyon çıktı biraz bende acaba enfeksiyondan mı diye kendimce de akıl yürüttüm bir şey yoktur inşallah ama doktora bir sor bence haber ver bize de merak ettim![]()
Şanslısınnn hadi yine iyisin çok sevindimAy allahim hamile duasi kabul oluyormus sanirim gercekten deannemler gidicek ac kalicaz diye dertleniyordum ya sizlere, hava kotu oldugu icin pazartesiye ertelemisler gitme isini. Annem aradi aksam yemege gelin dedi. Hem de dort bes cesit tencere yemegi yapmis vakumlamis istediginizde isitip yersiniz dedi
oyy ana yuregi ahsjdjdd
Kaç haftalık kızlar sizinYaa eveet ben burdayım diyor artık![]()
![]()
Benımde dünle Bugün oldu sulu akmtı gelınce hemen lavobaya gıttım korktum ıccamasırım ıslanmış ama okadar aşırı degıl bugün hastaneden gelıncede geldı oyle sonra Bıdaha gelmedıKızlar daha önce birisi su gelmesi ile ilgili konuşmuştu mesajı bulamadım şimdiye kadar hiç ıslaklık hissetmedim bugün baya su geliyor gibi oluyor afedersiniz korkuyorum acaba neden