- Konu Sahibi mayala katar
- #11.041
Sonucu pozitif olan arkadaşların belirtileri nelerdi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım Doktorlar net sayı vermiyor bnada 12 13 tane var demişti opudan çıkınca 22 tane topladık demişti
Çok şükür pozitif haberi aldım canım. Henüz çok yeni ama inşallah Rabbim tamamına erdirir. İlk ilaçlara başladığında sırtımdan ve saçlarımdan terler akarak uyanıyordum. Hemde kokuyordum kendime resmen o kadar terliyordum. Normalde hiç terlemem bu arada. 3-5 gündür azaldı çok şükür yine terliyorum ama o zamanlar gibi değil
6 tane embriyom oluştu elhamdülillah donuk beni bekliyorlarMaşallahcanım benim inşallah hepsi döllenmiştir Amin
Evet belki bir sıkıntı olur falan hastayı umutlandırmak istemiyorlar benim Amh o kadar düşük ki bu benim için bir mucize oldu Elhamdulillah çok şükür dilerim hepsi yarın döllenir yaramazlık yapmazlar![]()
Oh hamdolsun rahatladım çok şükür bitanem çok şükür inş sonraki herşeyde çok güzel geçecek Allahın izniyle
Canım tebrik ederim hepsi inşallah kalır da sana can olurlar![]()
Ay maşallah sübhanallah çok iyi sayı çıkmış allahım sürecin devamındada böyle güzel mutluluklar yaşatsın çok sevindim cnm benim![]()
Kızlar ya bu iğneleri hangi şırınga boyuyla yapıyorsunuz? Ben en ince onlardan almak istiyorum![]()
Kuzum ince aldım ama belki daha da incesi vardır diye sordum![]()
6 tane embriyom oluştu elhamdülillah donuk beni bekliyorlarhaber beklemesi çok zor dimi inşallah canım hepsi dollenir
![]()
Göreceksin Allahın izniyle bitanem,nasılsın iyi misinAmin Ecmain inşallah Allah razı omsun bacımsu hamdolsun bugünüme Rabbime be kadar şükretsem azdır dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun inşallah Amin![]()
Aynen öyle canım benim zaten o tedirginlik falan hiç bitmiyormuş yaniİnşallah canım güzel olcak tabi yok yok olumsuzluk hiç yok bende ben hep böyleyimvalla bacım elimden gelini yapiyorum işte gerisi Rabbimin takdiri o ol derse olur biz ona teslimiz
![]()
Lekelenmeleri olan var mı arkadaşlar ilaçları aksatinca mi oluyor acaba ya 5+2 de olmuştu bu gün yine oldu 6+1 im şimdi korkuyorum böyle gördükçe![]()
Göreceksin Allahın izniyle bitanem,nasılsın iyi misin
Amin canım inşallah darısı size olsunMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah Amin
![]()
Çok teşekkür ederim güzelim benim çıktım çok şükür herşey yolunda ilk defa 6 adet olgun yumurtam oldu çok şükür Elhamdüllilah Rabbime şükürler olsun
[/QUOT
Geç iş olsun. Güzel sonuçlar almanız dileğiyleRabbim kolaylaştırsın inşallah
Ahhh aminnn canım benimAmin canım benim inşallah çok şükür en azından 6 adet umudun var dilerim annesine gelince sıkı sıkı tutunurlar bırakmazlar inşallah Amin
Öyle vallahi birde acaba döllenme olcak mı olmuyacak mı insanın kafasında soru işareti kalıyor Rabbime emanetler inşallah Rabbim yüzümüze baksın sağlıcakla döllenip gelişsinler inşallah Amin![]()
Evet benim de durumum aynı. 2 kutu bitti 2 kutu daha aldık bugün. Sonuç güzel olursan kullanmaya devam edeceğiz galibaEvet ya çok pahalı ilaç günde 2 kere kullanıyorum bende 4 kutu gidecek gibi
Ayy belkide tutunuyordur sizinki annesiiiBugün biraz sağ kasığım ağrıyor hissettiriyor ağrı kendini kramp şeklinde. Kıvrandırmıyor ama hissettiriyor