Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet canım Doktorlar net sayı vermiyor bnada 12 13 tane var demişti opudan çıkınca 22 tane topladık demişti

Maşallah 🧿 canım benim inşallah hepsi döllenmiştir Amin 🤲❤️
Evet belki bir sıkıntı olur falan hastayı umutlandırmak istemiyorlar benim Amh o kadar düşük ki bu benim için bir mucize oldu Elhamdulillah çok şükür dilerim hepsi yarın döllenir yaramazlık yapmazlar 🫣😂🥰

Çok şükür pozitif haberi aldım canım. Henüz çok yeni ama inşallah Rabbim tamamına erdirir. İlk ilaçlara başladığında sırtımdan ve saçlarımdan terler akarak uyanıyordum. Hemde kokuyordum kendime resmen o kadar terliyordum. Normalde hiç terlemem bu arada. 3-5 gündür azaldı çok şükür yine terliyorum ama o zamanlar gibi değil

Maşallah 🧿 canım tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizen inşallah Amin 🤲👼💕

Maşallah 🧿 canım benim inşallah hepsi döllenmiştir Amin 🤲❤️
Evet belki bir sıkıntı olur falan hastayı umutlandırmak istemiyorlar benim Amh o kadar düşük ki bu benim için bir mucize oldu Elhamdulillah çok şükür dilerim hepsi yarın döllenir yaramazlık yapmazlar 🫣😂🥰
6 tane embriyom oluştu elhamdülillah donuk beni bekliyorlar 🥰 haber beklemesi çok zor dimi inşallah canım hepsi dollenir 🙏🌸♥️

Oh hamdolsun rahatladım çok şükür bitanem çok şükür inş sonraki herşeyde çok güzel geçecek Allahın izniyle

Amin Ecmain inşallah Allah razı omsun bacımsu hamdolsun bugünüme Rabbime be kadar şükretsem azdır dilerim sonunda pozitifleri görmek nasip olsun inşallah Amin 🤲🥲❤️

6 tane embriyom oluştu elhamdülillah donuk beni bekliyorlar 🥰 haber beklemesi çok zor dimi inşallah canım hepsi dollenir 🙏🌸♥️

Amin canım benim inşallah çok şükür en azından 6 adet umudun var dilerim annesine gelince sıkı sıkı tutunurlar bırakmazlar inşallah Amin 🤲👼👼
Öyle vallahi birde acaba döllenme olcak mı olmuyacak mı insanın kafasında soru işareti kalıyor Rabbime emanetler inşallah Rabbim yüzümüze baksın sağlıcakla döllenip gelişsinler inşallah Amin 🤲🥹🫶

Lekelenmeleri olan var mı arkadaşlar ilaçları aksatinca mi oluyor acaba ya 5+2 de olmuştu bu gün yine oldu 6+1 im şimdi korkuyorum böyle gördükçe 😔

Geçmiş olsun canım korkma burada çoğu arkadaş yaşadı bu süreçte bol bol uzan dinlen ağır işler yapma doktorunla ilitişimde ol ona göre senin ilaçları ayarlarlar aktif ve kırmızı olmadığı sürece korkma Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah amin 🤲❤️

Amin canım benim inşallah çok şükür en azından 6 adet umudun var dilerim annesine gelince sıkı sıkı tutunurlar bırakmazlar inşallah Amin 🤲👼👼
Öyle vallahi birde acaba döllenme olcak mı olmuyacak mı insanın kafasında soru işareti kalıyor Rabbime emanetler inşallah Rabbim yüzümüze baksın sağlıcakla döllenip gelişsinler inşallah Amin 🤲🥹🫶
Ahhh aminnn canım benim 🙏

Back
X