Vajinusmusu yenenler/yenmeye çalışanlar (egzersiz yapanlar)/yenip anne olanlar

fitil derken

Jelin markasi neydi acaba bende zor durumdayim 3 aylik evliyim ama birlikte olamadik

Kizlar ben de 3 ay once yendim ,bebek istiyorduk bir aydir ilk deneme olmadi bugun adet oldum Rabbimin takdiri, bisey soracagim biz kayganlastirici olarak zeytinyagi kulllaniyoruz spermleri etkilermi ki zeytinyagi ????

aminnn insallah bende yenı baslayıp kurtulucagım....

üzüldüm yani erkekleri seksi kıyafetler tahrık eder ama neden oyle davranıyor yanı sana sevgısındemı bır sıkıntı var acaba yanı aldatmayı dusunme sakın cozulebılır sorunlar...yokusa gıdecek bırsey yok acık acık konusularak hallocak seyler..ama eger sevmıyorum dıyorsa o ayrı...

benimde 2yıl oldu ewleneli.yok bi adım yol alamadık..bi kaç kere egzersiz yapıyım dedim beceremedim ayıpmış gibi saçmaymıs gbi geldi.bi arkadas krem fln önermiş eczaneden alamadım bile..bir iki gun esimin ustune gttm artık olcak ugrasalım diye o da ters tepti..çok anlayıslı o da istiyo ama üzülüyorz walla.ön sewişme uzun olamıyo uzatsak esim erken şey oluyo baslayamadan bitiyo.walla çok utanıyorum bunları yazarken ama coğu zaman sürtünmeyle yada soyunmadan oluyo..walla ne biliyim çok umutsuzum.yazmak bile cok zor benim için.

merhaba arkadaslar bende yenı uyeyım. ve malesef aynı sorunu 2 yıldır yasıyorum. ne yapacagımı bılemıyorum

duyuduyu86 post: 36497276 .!.:
merhaba arkadaslar bende yenı uyeyım. ve malesef aynı sorunu 2 yıldır yasıyorum. ne yapacagımı bılemıyorum

Merhaba canım. Öncelikle bir ayna karşısında vajinanı inceleyerek başla işe. Nefes alıp vererek veya ıkınarak vajina girişinin nasıl açıldığını görürsün böylelikle. Serçe parmağıma kayganlaştırıcı jel sürerek içeriye sokmaya çalış. Ama fazla zorlama. Olmadığı zaman tekrar dene vazgeçme. Yapabildiğini gördükten sonra daha da merak ve heves ederek diğer parmaklarına geçiceksin. Ve canım acı falan olmuyor biz kendimizi kastıkça bir duvar oluşturuyoruz ve acı oluşuyor. Ben böyle başlamıştım çünkü burada sana benden daha fazla yardımcı olabilecek kişiler var ben daha yeni yendim bu illeti ve alışma evresindeyim. Ama kendine güven ve inan canım başarıcam dedikten sonra her şey bitmiş oluyor bence.

cok sagol cm. vallahı ınsanı hayatını mahvedıyor bu durum. kendımı cok kotu hısetmeye basladım artık.

Allah yardımcımız olsun cok zor. bnde 2 yıllık evlıyım. evlıyken esım 1 yılda askerlık yaptı.( daha yenı geldı zaten bu malum sorun var. sankı benden sogumus gıbı hıssedıyorum cok uzuluyorum(

Allah yardımcımız olsun cok zor. bnde 2 yıllık evlıyım. evlıyken esım 1 yılda askerlık yaptı.( daha yenı geldı zaten bu malum sorun var. sankı benden sogumus gıbı hıssedıyorum cok uzuluyorum(

Biliyorum canım çok zor ben de çok çektim. Eşim çok şükür çok anlayışlıydı bu konuda.. Ama çevrendeki insanları susturamıyorsun maalesef.Evlendikten sonra bebek bekliyorlar hemen olmayınca da bir sürü laf... Ama canım sende burada başaran arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyarak işe başla.. Ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın. Başlayınca gerisi de geliyor inan.Boşa geçirdiğin zamana büyüttüğün konunun aslında çözümlenmesi kolay bir durum olduğunu görünce sadece üzülüyorsun. Üzülmedim dersem yalan olur çünkü..

bende cok kotu gunler gecırdım esım askerdeyken kaynanamlarla kaldım ordaykende cocuk baskısı oldu. hala da var ve benı cıddı etkılemeye basladı bu durum. devle hastanesınde cınsellık uzmanına gtmıstık ama ondada esınle beraber her hafta gtmen gerekıo. ve hafta ıcı oldugu ıcın bır kere gttgımızle kaldı. doktorda odevlerden bahsetmıstı. ben sımdı kegel egzersızlerıne mı bakmalıyım.

Canım bak burada yazılan yorumları oku önce. Okudukça göreceksin ki yalnız değilsin. Bu durumda olan bir çok arkadışımız var. Ve çözülebilecek bir konu. Egzersizlere başlamadan önce ayna karşısında geçip vajinanı incele. Nefes alıp vererek vajina agzının nasıl açıldığını göreceksin. Öncelikle egzersize serçe parmağınla başla. Olmadıkça tekrar dene sakın vazgeçme

cok sagolun ınsan kendını burda cok ıı hıssedıyo. bu egzersizlerin tam lıstesını nerde bulabılırım ben

merhaba egzersiz yapan arkadaşlarım bana yardımcı olurmusnuz 3 aydır terapste gidiyrm vajinisms için fakat dha kulak çubugndan başka bişe alamyrm içime mum denemesi yapmam gerekyo ama olmuyo korkyrm yapamyrm kadınıda sürekli oyalayrm işim var düğün var misafir var :/

merhaba , egzersizleri yapıyorum. daha önce kadın doğum dktoruna gittim fakat bana vajinusmus değilsin sürekli dene dedi. ben korkmuyorum fakat derdim kızlık zarım gerilip hafif acı hissettiğimde olan oluyor bir anda çekiliyorum. tek derdim kızlık zarı. işaret orta hatta iki parmak soktum. emla kullandım ilişkiiçin oda tahriş yaptı bayanlar girerken yanma oldu baya. anestol öyle aman aman uyuşturmuyor da. ne yapacağımı şaşırdım lütfen yol gösterin de ben bir an önce kurtulayım şundan kafayı yemek üzereyim

cesaretını topla cnm sen baya sey yapmıssın zaten parmakla ben yapamıodum

burda yazanları okudum parmaktan sonra hiç acı çekmeden nasıl olduğunu anlamadık diyorlar kendim aparat hazırladım kalınlaştırdım bu sefer gene itmeye çalışınca acı hissediyorum itemiyorum yani. parmakla yaptığımda acı yok ama kızlık zarımın parmaklarımı çevreleyip gerildiğini hissediyorm. diğer üyelerde nasıl hiç acıma olmamış bu konuda lütfen yardım edin

Bende iki parmak denemesine gectim bugun,aynen ilk defa bende o gerginligi hissettim,cekmedim parmagimi bir sure beklettim cikardim soktum ama normalmi acaba bende merak ediyorum ben aci hissetmedim gerci ama tuhaf bir his geriliyor iyice

arkadaşlar ben de vajinismusu yeni yendim. bu işle yanlız başetmek gerçekten cok zor. her zaman yardıma hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…