temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar suan kullandığınız hap vs neler acaba? Ben dün öğendim henüz folik asit vb hiçbir şey kullanmıyorum . Decavit var elimde sadece Tr den almıştım , yurtdisindayim cok uzak kaldim bilgilere.Mesela kan ilaci ne zaman kullanılıyordu ve şart mi? Kızım 3 yaşını geçti unutmuşum her seyi
merhaba aynı gün görünüyoruz ben sadece folik asit kullanıyorum öncesinde başlamıştım.. henüz doktora gitmedim daha...

Eklentiler

• IMG_4531.jpg
    IMG_4531.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 25
Kizlar geldim bebeyi ve kalp atisini duyduk gunbur gunburdu :) 10gun sonra bir daha cagirdi sonra ayda bir gitcem pogestan 200mg yazdi kaydimida oldum saglik ocagina bir suru sey sordular.
Gozunaydin canim darisi basimiza gunlerimiz ayni sayilir sali gunu duyamadik daha biz haftaya saliya cagirdi doktorum bakalim hayirlisi karindanmi bakti acaba sana

canım kızım nisan 2013 doğumlu 3.5 yaş sayılır, senin ilk gebeliğe göre nasıl bi tek göğüslerim şiş, kasığında batma sancı oluyomu
benim de oğlum ekim 2012 doğumlu ilk gebeliğimin bu aylarını hiç hatırlamıyorum kasıklarımda azcık batma var okdar ara ara çok nadir midem bulanıyo gibi oluyo

Merhabalar bende 1,5 yıl sonunda yenıden hmıle kalabıldım her ay husran oldu gecen yıl olu dogum yaptım sonrasında 5 kımyasal gebelık ve artıkbu ay hatta dun hamıle oldugumu ıgrendım henuz 3 haftalık tetzelerı sonunda melegım geldı ınsallah bu kez sıkıca turunucak ve gıtmıcek benden bende arınıza katılıp sızlerle bu zorlu surecte destek verıp destwk bulmak ısterım hepımızın bebişini rabbım nazardan korusun
rabbim inşallah sağ salim kavuşmayı nasip eder hepimize canım

Kizlar geldim bebeyi ve kalp atisini duyduk gunbur gunburdu :) 10gun sonra bir daha cagirdi sonra ayda bir gitcem pogestan 200mg yazdi kaydimida oldum saglik ocagina bir suru sey sordular.
önce hayırlı olsun bebişinin kalp atışı :) progestanı neden yazdı peki canım bide tahlil istedimi

gözün aydın canım allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin :) :KK68:
darısı başımıza pzt de ben gidicem iinşallah güzel olur herşey :anneadayı::KK200:

inşallah duyarsın canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK68: N nessli002 sen de canım iyi şanslar ikinize de :KK68:
teşk ederim canım hastaneden geliyorm kese için gitmiştim kalp atışı da oluşmuş dedi çok şükür kalp atışını da dinledim güzel bi duygu Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsın :anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar düzcede iyi bir kadın doğum uzmanı bilen var mı? birde siz ilk kadın doğuma mı gittiniz testte görünce yoksa aile hekimine mi?

Merhaba kızlar bende burdayım sanırım :) 6+2 deyim kese ve yolk var bebeği göremedik henüz haftaya inşallah bir düşüğüm var biraz endişeliyim aslında

@Cedric_CT Ruzgarinsultani Ruzgarinsultani kızlar az önce geldim doktordan bana egzama için advantan verdi sadece 10gun kullan dedi nemlendirici olarak ta ceradolin diye bir krem verdi umarım bebeğimi kötü etkilemez..
Canım advantan çok iyi ben onu kullaniyordum hamile olmadan ilk suruste anlayacaksın korkma deri üzerine uygulsnan şeyler çok etkilemez diye düşünüyorum kötü düşünme başka birşey söyledi mi

Merhaba kızlar bende burdayım sanırım :) 6+2 deyim kese ve yolk var bebeği göremedik henüz haftaya inşallah bir düşüğüm var biraz endişeliyim aslında
Merhaba canım aynı şekildeyim benim de bi kimyasal düşüğüm var endişeliyim ben de 6+3 oldum sanırım keseyi ne zaman gördün ? karından mı vajinal usg ile mi görüldü ? ben de çarşamba günü gidicem tekrar inşallah kalp atışını da duyarım diye umudediyorum

X