temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar birde ben karından bakılsın istiyorum illa önce görmek gerekmiyor değil mi doktor ısrar eder mi?
canım sağlık ocağında kan tahlilini yaptır 5000 üzerinde olunca zaten alttan bakılacaktır benim mesela cuma 2103 çıktı ben pazartesi gittim doktora değeri söylediğimde artık karından görünür öyle bakalım dedi öyle baktı

kaçıncı haftandaydı canım? ben en son 25inde baktırdım 292 çıkmıştı şuan kaçtır acaba? cumartesi doktora gideceğim yarın akşam mı ölçtürsem bu akşam mı ölçtürsem bilemedim

canım cumartesiye senin muhtemelen 5000 leri geçer canım tekrar yaptırmak istersen yarın yaptır iki günde bir iki katı artıyor ya

canım cumartesiye senin muhtemelen 5000 leri geçer canım tekrar yaptırmak istersen yarın yaptır iki günde bir iki katı artıyor ya
1000lerden sonra 3 günde 1 2 kat artıryormuş diye okumuştum bir ara ama diyelim ki 3000lerde çıktı görünür dimi bişeylerrrr =)

1000lerden sonra 3 günde 1 2 kat artıryormuş diye okumuştum bir ara ama diyelim ki 3000lerde çıktı görünür dimi bişeylerrrr =)
yani bilmiyorum ki canım alttan görünür tabi kese falan hatta vajinal daha net görünüyormuş karından biraz daha geri görünüyomuş, karından diyosan bilmiyorum o değerle görünür mü

yani bilmiyorum ki canım alttan görünür tabi kese falan hatta vajinal daha net görünüyormuş karından biraz daha geri görünüyomuş, karından diyosan bilmiyorum o değerle görünür mü
Benım vajinadan gözüktü karından daha gözükmedi. Sizinde adet ağrılarınız varmı kızlar? Sadece bende mi bu?

Canım ben salı günü gittim karından baktı haftaya pazartesi tekrar çağırdı inşallah görünür pazartesi bakalım.kan tahlili falan yapıldı bir de

Benım vajinadan gözüktü karından daha gözükmedi. Sizinde adet ağrılarınız varmı kızlar? Sadece bende mi bu?
Benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama öyle belli belirsiz. asıl sancı ve sızı göğüslerimde adet olmadan önce klasik başladı artarak devam etti. ama onun dışında bir belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey.

Benım ara ara günde 9-10 kez adet agrısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor. Peki bu haftalarda herkes xok hareket etme cok yorma diyor. Evde sürekli yatıcakmıyım ben anlam veremiyorum rahme yerleşmeye calısıyormus sanırım. İlk gebeliğim olduğu icin hiç bir bilgim de yok

Canım ben salı günü gittim karından baktı haftaya pazartesi tekrar çağırdı inşallah görünür pazartesi bakalım.kan tahlili falan yapıldı bir de
görülür muhtemelen canım inşallah kalp atışı da duyulur gün sayıyorum içim rahat etmeyecek duymadan sonra da başka streslere girerim kesin

hamilelikten hamililğe değişir heralde ama benimde ilk. ben çok hareketli bir sektörde çalışıyorum. akşam eve gittiğimde bayılıyorum resmen.Gün içinde de ara ara uykum geliyor. Onun dışında dinlenemiyorum =(

kızlar benim de karnım daha doğrusu midem o kadar şişki nefes alamıyorum su içsem karnım şişiyor yani 4 5 aylık gibi görünüyor karnım şişkinlikten sizin de öyle mi

kızlar benim de karnım daha doğrusu midem o kadar şişki nefes alamıyorum su içsem karnım şişiyor yani 4 5 aylık gibi görünüyor karnım şişkinlikten sizin de öyle mi
Valla benimde aynen öyle. Şükür bulantım fln yok sadece hemen şişiyorum ve dedigim gibi adet sancılarım var.

benim bulantım var kusma yok daha ama yakındır gibi duruyor baş dönmeleri de başladı
Kaç haftalık hamilesin? Benım 5 fakat gec döllenme durumu olmus olabilir dedi doktorum. Peki sizce ben bu adet agrılarım dolayısıyla hep yatıcakmıyım? Hiç bi yere gitmicek miyim? Kafam allak bullak oldu zaten pimpirikliyimdir

canım ben hergün işe gidip geliyorum benmde aynı agrılar mevcut istedigin gibi çık gez sadece agır birşey kaldırma ve hareketlerine daha çok dikkat et sadece bu yedigine içtigine dikkat et.

Aynen benimde sis canim 4 5 aylik gibi oldu gobegim birden ilk cocukmuydu senin benim ikinci oldugundan heralde bu kadar cabuk belli ediyo diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…