- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.981
canım sağlık ocağında kan tahlilini yaptır 5000 üzerinde olunca zaten alttan bakılacaktır benim mesela cuma 2103 çıktı ben pazartesi gittim doktora değeri söylediğimde artık karından görünür öyle bakalım dedi öyle baktıKızlar birde ben karından bakılsın istiyorum illa önce görmek gerekmiyor değil mi doktor ısrar eder mi?
kaçıncı haftandaydı canım? ben en son 25inde baktırdım 292 çıkmıştı şuan kaçtır acaba? cumartesi doktora gideceğim yarın akşam mı ölçtürsem bu akşam mı ölçtürsem bilemedimcanım sağlık ocağında kan tahlilini yaptır 5000 üzerinde olunca zaten alttan bakılacaktır benim mesela cuma 2103 çıktı ben pazartesi gittim doktora değeri söylediğimde artık karından görünür öyle bakalım dedi öyle baktı
canım cumartesiye senin muhtemelen 5000 leri geçer canım tekrar yaptırmak istersen yarın yaptır iki günde bir iki katı artıyor yakaçıncı haftandaydı canım? ben en son 25inde baktırdım 292 çıkmıştı şuan kaçtır acaba? cumartesi doktora gideceğim yarın akşam mı ölçtürsem bu akşam mı ölçtürsem bilemedim
1000lerden sonra 3 günde 1 2 kat artıryormuş diye okumuştum bir ara ama diyelim ki 3000lerde çıktı görünür dimi bişeylerrrr =)canım cumartesiye senin muhtemelen 5000 leri geçer canım tekrar yaptırmak istersen yarın yaptır iki günde bir iki katı artıyor ya
Benımki 1800 de gözüktü kücük bir kese.seninde gözükür canım merak etme1000lerden sonra 3 günde 1 2 kat artıryormuş diye okumuştum bir ara ama diyelim ki 3000lerde çıktı görünür dimi bişeylerrrr =)
yani bilmiyorum ki canım alttan görünür tabi kese falan hatta vajinal daha net görünüyormuş karından biraz daha geri görünüyomuş, karından diyosan bilmiyorum o değerle görünür mü1000lerden sonra 3 günde 1 2 kat artıryormuş diye okumuştum bir ara ama diyelim ki 3000lerde çıktı görünür dimi bişeylerrrr =)
Benım vajinadan gözüktü karından daha gözükmedi. Sizinde adet ağrılarınız varmı kızlar? Sadece bende mi bu?yani bilmiyorum ki canım alttan görünür tabi kese falan hatta vajinal daha net görünüyormuş karından biraz daha geri görünüyomuş, karından diyosan bilmiyorum o değerle görünür mü
Canım ben salı günü gittim karından baktı haftaya pazartesi tekrar çağırdı inşallah görünür pazartesi bakalım.kan tahlili falan yapıldı bir deMerhaba canım aynı şekildeyim benim de bi kimyasal düşüğüm var endişeliyim ben de 6+3 oldum sanırım keseyi ne zaman gördün ? karından mı vajinal usg ile mi görüldü ? ben de çarşamba günü gidicem tekrar inşallah kalp atışını da duyarım diye umudediyorum
Benim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama öyle belli belirsiz. asıl sancı ve sızı göğüslerimde adet olmadan önce klasik başladı artarak devam etti. ama onun dışında bir belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey.Benım vajinadan gözüktü karından daha gözükmedi. Sizinde adet ağrılarınız varmı kızlar? Sadece bende mi bu?
Benım ara ara günde 9-10 kez adet agrısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor. Peki bu haftalarda herkes xok hareket etme cok yorma diyor. Evde sürekli yatıcakmıyım ben anlam veremiyorum rahme yerleşmeye calısıyormus sanırım. İlk gebeliğim olduğu icin hiç bir bilgim de yokBenim ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama öyle belli belirsiz. asıl sancı ve sızı göğüslerimde adet olmadan önce klasik başladı artarak devam etti. ama onun dışında bir belirti yok ne mide bulantısı ne başka birşey.
görülür muhtemelen canım inşallah kalp atışı da duyulur gün sayıyorum içim rahat etmeyecek duymadan sonra da başka streslere girerim kesinCanım ben salı günü gittim karından baktı haftaya pazartesi tekrar çağırdı inşallah görünür pazartesi bakalım.kan tahlili falan yapıldı bir de
hamilelikten hamililğe değişir heralde ama benimde ilk. ben çok hareketli bir sektörde çalışıyorum. akşam eve gittiğimde bayılıyorum resmen.Gün içinde de ara ara uykum geliyor. Onun dışında dinlenemiyorum =(Benım ara ara günde 9-10 kez adet agrısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor. Peki bu haftalarda herkes xok hareket etme cok yorma diyor. Evde sürekli yatıcakmıyım ben anlam veremiyorum rahme yerleşmeye calısıyormus sanırım. İlk gebeliğim olduğu icin hiç bir bilgim de yok
Valla benimde aynen öyle. Şükür bulantım fln yok sadece hemen şişiyorum ve dedigim gibi adet sancılarım var.kızlar benim de karnım daha doğrusu midem o kadar şişki nefes alamıyorum su içsem karnım şişiyor yani 4 5 aylık gibi görünüyor karnım şişkinlikten sizin de öyle mi
benim bulantım var kusma yok daha ama yakındır gibi duruyor baş dönmeleri de başladıValla benimde aynen öyle. Şükür bulantım fln yok sadece hemen şişiyorum ve dedigim gibi adet sancılarım var.
Kaç haftalık hamilesin? Benım 5 fakat gec döllenme durumu olmus olabilir dedi doktorum. Peki sizce ben bu adet agrılarım dolayısıyla hep yatıcakmıyım? Hiç bi yere gitmicek miyim? Kafam allak bullak oldu zaten pimpirikliyimdirbenim bulantım var kusma yok daha ama yakındır gibi duruyor baş dönmeleri de başladı
Aynen benimde sis canim 4 5 aylik gibi oldu gobegim birden ilk cocukmuydu senin benim ikinci oldugundan heralde bu kadar cabuk belli ediyo diyolarkızlar benim de karnım daha doğrusu midem o kadar şişki nefes alamıyorum su içsem karnım şişiyor yani 4 5 aylık gibi görünüyor karnım şişkinlikten sizin de öyle mi