temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ağzına sağlık canım benim çok güzel düşüncelerin ve aynı kafadayız bende hiçbi testi yaptırmayıp, ömrüm boyunca beklediğim bu güzel günleri kendimede bebişimede zehir etmeyi istemiyorum. Bütün yürekten dualarına amiiiinnnnn inşallahhhh Dr dan sonra bizide haberdar et

Bende daha gitmedim bu cumartesi kısmet olursa gidicem

Ederim tabi cnm bir sürü soru hazırladım doktora 9 aylık bir serüven her anın tadını çıkaralım iyi düşünelim ki iyi olsun herşey sağlıkla kalın ..

Canim bende de var bu problem yıllardan beri şimdilerde iyice azitti doktor daha önceki ilaçları kesinlikle onermedi yarın kontrolum var inşallah başka bir ilaç onerirde biraz yavaşlar bitarafima bulaşacak diye korkuyorum.. hersy bitaraftan zorluyor insanlar bebek gibi geçiriyor hamileliğini ben inan sokağa çıkmaya halim kalmadi. Sukredip beklicez galiba. Sabir

Dün bhcg yaptırdım kızlar 5+2 16625 çıktı bhcg 6 gün önce 1038 di yükselmiş yükselmesine de lekelenmelerim başladı. gripenguen sen lekelenme den sonra doktora gittin mi

Dün bhcg yaptırdım kızlar 5+2 16625 çıktı bhcg 6 gün önce 1038 di yükselmiş yükselmesine de lekelenmelerim başladı. gripenguen sen lekelenme den sonra doktora gittin mi
Ya benim 5+2 de 669 çıktı çok düşük seninkine göre ;( neden ki acaba? dün benden de kahve rengi leke geldi doktora gittim korkma dedi ilaç verdi bide kokuyo ne olduğunu bende anlamadım ;/

Evet arkadaşım sende benim yasadiklarimin hemen hemen aynısını yasamissin bu insanlar düşüncesiz bizi umutsuzluğa sokmaktan başka bi işe yaramiyorlar. Halsizlik bende en başından beri var sende problem yok herkeste farklı işliyor bu hamilelik onu ogrendim..
Galiba haklisin biraz kulak arkası etmek lazım bende kimseye şöyle böyle demicem artık sıkıldım. Bende dün konustum doktorum elimin iyice kötü olduğunu gorunce zaten 8.haftaya kadar geldik doktor onersin hafif kortizonlu bir ilaç kullanabilirsin dedi bakalım yarin gidicem insallah

Elimdeki egzamayi bir görsenuz saklamaktan biktim hamile kalmadan önce de vardı kroztizonlu kremi sürer 1 2 ay rahat ederdim korunmayi birakinca kremide bıraktım çok kötü durumda doktora sorucam

Elimdeki egzamayi bir görsenuz saklamaktan biktim hamile kalmadan önce de vardı kroztizonlu kremi sürer 1 2 ay rahat ederdim korunmayi birakinca kremide bıraktım çok kötü durumda doktora sorucam

Aynen canjm berbat durumdayım bende doktoruna kesinlikle sor inşallah bu illetten kurtuluruz inan yaşamayan anlamaz hiç bir şeye dokunamiyorum..

Benimde elimde var canım inşallah krem kullanılıyordur hamileyken doktora sorucam

Aynen canjm berbat durumdayım bende doktoruna kesinlikle sor inşallah bu illetten kurtuluruz inan yaşamayan anlamaz hiç bir şeye dokunamiyorum..
Insanlardan elini saklamak çok kötü dün oğlumun okukunda iki veli sordu panik halinde elinde ne varrrr diye merak etmeyin bulaşı değil dedim eve geldim çok ağladım çok zor elimden birsey de gelmiyor

Insanlardan elini saklamak çok kötü dün oğlumun okukunda iki veli sordu panik halinde elinde ne varrrr diye merak etmeyin bulaşı değil dedim eve geldim çok ağladım çok zor elimden birsey de gelmiyor

Canim ama böyle yaparak kendini daha fazla strese sokuyorsun yapma. Derin bir nefes al ve devam et bu insanlar yüzünden biz neden bebeklerimizi strese sokalim dimi. Gecicek inşallah nemli tut elini inşallah doktorunda bir krem yazar rahatlarsin. Bu zamanlarimizin kıymetini bilelim bari yoksa bu insanlarla uğraş uğraş bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…