-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.761
Canım benim belirtilerim bir anda yok oldu .leke az geldi açık renk doktor progestan kullan dedi sonuçta olası bir düsügü engellemiyor ama yine de psikolojik olarak kullanıyorumyok canım gitmedim. çok koyu değildi leke ve geçti hemen. senin nasıl devam ediyor mu?
Merak edilecek bişi yok cnm o belirtiler gidip geliyor zaten bence sevinip tadını çıkarYa sanki belirtilerim bir anda yok oldu mide bulantim da kalmadı var kesin bişey
Ağzına sağlık canım benimBenim gibi düşünenler çoğalıyor galiba yaşasınnHamilelik süreç olarak günü gününü tutmayan ve ruh halimizin devamlı değiştiği bir dönem zaten merak, heyecan, stres, korku vs gibi duygularımız yoğun bir de evham yapmanın alemi yok. Herşeyi akışında bırakmak lazım bak ben 9. haftamdayım bugün gideceğim kalp atışı için. Hiç stres yapmıyorum hep iyi düşünüyorum ve Allah'a sığınıyorum sonuçta yoktan var eden odur ol der olur çok şükür ki bizi layık gördü annelik vasfına. İnşallah hayırlısıyla da kucağımıza alacağız yavrularımızı. Bu testler konusunda bende strese girmek istemiyorum. Hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum detaylı ultrason istiyorum merakımdan sadece
Bende daha gitmedim bu cumartesi kısmet olursa gidicemcanlar günaydın,, size birşey sormak istiyorum, hamileliğimi 17snde öğrendim,en son 19nda kan testi yaptırdım 181 çıktı, o günden sonra hiç kan yaptırmadım daha hiç doktora gitmedim, hemşire arkadaşım ardı gitme bi kaç hafta boşa stres yaparsın dedi bende ona uydum, ya çok mu ihmal ettim acaba diye düşünüyorum sizlerin yazdıklarını okudukca, daha doktor yüzü görmedimne diyorsunuz, haftaya gideyim hem keseyi hem kalp atısını birlikte göreyim diyorum, yanlış ı yaptım acaabaa
Ederim tabi cnm bir sürü soru hazırladım doktoraAğzına sağlık canım benimçok güzel düşüncelerin ve aynı kafadayız bende hiçbi testi yaptırmayıp, ömrüm boyunca beklediğim bu güzel günleri kendimede bebişimede zehir etmeyi istemiyorum. Bütün yürekten dualarına amiiiinnnnn inşallahhhh Dr dan sonra bizide haberdar et
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım, sevindim tek olmadığımaBende daha gitmedim bu cumartesi kısmet olursa gidicem
Inşallah hepimiz güzel haberler alırızinşallah güzel sonuçlar alırsın canım, sevindim tek olmadığıma
benim dört beş gündür akşamları bulantım oluyo daha kusmadım ama gıcık bi bulantı var akşamları bu sabahta çok hafif var gibiydi daha önce sabahları çok rahat uyandımMide bulantilari kaçıncı haftada başlıyor kızlar
Elimde değil canim bu kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorumMerak edilecek bişi yok cnm o belirtiler gidip geliyor zaten bence sevinip tadını çıkar
Hayirli olsun canim cok sevindim :) sen kimseye kulak asma bosver herkes aklina geleni paylasmayi cok seviyor :) bu aradada benim de her zaman egzama problemim var ondan yazdım. Hamilelikte de suruyor haliyle. Coresatin diye bir krem kullaniyorbionu kullaninca rahatlatiyor geciyor ama birakinca tekrar cikiyor egzamalarim. Bugun doktora sorucam kullanabilir miyim hamilelikte diye. Eger evet derse sana da onerebilirim. Ama senin gecici bir sey gibi duruyor sanki o yuzden stres yapmamaya calis :)
Sakinleşip sabırlı olmaya çalışman lazım cnm bu şekilde daha zor geçer. Tavsiyem bişiler karala yaz bebişine :)Elimde değil canim bu kadar zaman nasıl geçicek bilmiyorum
Ya benim 5+2 de 669 çıktı çok düşük seninkine göre ;( neden ki acaba? dün benden de kahve rengi leke geldi doktora gittim korkma dedi ilaç verdi bide kokuyo ne olduğunu bende anlamadım ;/Dün bhcg yaptırdım kızlar 5+2 16625 çıktı bhcg 6 gün önce 1038 di yükselmiş yükselmesine de lekelenmelerim başladı. gripenguen sen lekelenme den sonra doktora gittin mi
canım insanlar sıkıntılarını hafife alıp dalga geçmeye ve moral bozmaya bayılıyorlar. ben de söylediğimde hep dalga geçiyorlar anlamıyorlar. halbuki işten gittiğimde öyle oluyorum ki önüme gelen yemeği yiyecek halim olmuyor. yok daha ne var yorulacak daha çok erken daha olmaz bunlar asıl ilerde yaşayacaksın vb şeyler söylüyor ya da düşünüyorlar. ama ben kafama takmıyorum çünkü hamile olan benim. onlar değil nerden anlasınlar ki benim durumumu. kafana takma bak kendine zarar veriyorsun. benim de saçımın arkasında yara çıkıyor stresten ona ilaç kullanıyordum ama doktor ilk üç ay kullanma dedi. elocon diye bir losyondu. ilk üç ay zararlıymış canım
Elimdeki egzamayi bir görsenuz saklamaktan biktim hamile kalmadan önce de vardı kroztizonlu kremi sürer 1 2 ay rahat ederdim korunmayi birakinca kremide bıraktım çok kötü durumda doktora sorucamCanim bende de var bu problem yıllardan beri şimdilerde iyice azitti doktor daha önceki ilaçları kesinlikle onermedi yarın kontrolum var inşallah başka bir ilaç onerirde biraz yavaşlar bitarafima bulaşacak diye korkuyorum.. hersy bitaraftan zorluyor insanlar bebek gibi geçiriyor hamileliğini ben inan sokağa çıkmaya halim kalmadi. Sukredip beklicez galiba. Sabir
Elimdeki egzamayi bir görsenuz saklamaktan biktim hamile kalmadan önce de vardı kroztizonlu kremi sürer 1 2 ay rahat ederdim korunmayi birakinca kremide bıraktım çok kötü durumda doktora sorucam
Benimde elimde var canım inşallah krem kullanılıyordur hamileyken doktora sorucamHayirli olsun canim cok sevindim :) sen kimseye kulak asma bosver herkes aklina geleni paylasmayi cok seviyor :) bu aradada benim de her zaman egzama problemim var ondan yazdım. Hamilelikte de suruyor haliyle. Coresatin diye bir krem kullaniyordum onu kullaninca rahatlatiyor geciyor ama birakinca tekrar cikiyor egzamalarim. Bugun doktora sorucam kullanabilir miyim hamilelikte diye. Eger evet derse sana da onerebilirim. Ama senin gecici bir sey gibi duruyor sanki o yuzden stres yapmamaya calis :)
Insanlardan elini saklamak çok kötü dün oğlumun okukunda iki veli sordu panik halinde elinde ne varrrr diye merak etmeyin bulaşı değil dedim eve geldim çok ağladım çok zor elimden birsey de gelmiyorAynen canjm berbat durumdayım bende doktoruna kesinlikle sor inşallah bu illetten kurtuluruz inan yaşamayan anlamaz hiç bir şeye dokunamiyorum..
Insanlardan elini saklamak çok kötü dün oğlumun okukunda iki veli sordu panik halinde elinde ne varrrr diye merak etmeyin bulaşı değil dedim eve geldim çok ağladım çok zor elimden birsey de gelmiyor