• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Okul yemeği için iddialı değil mi bunlar 🤭 Bir de siz hangi mevsimi yaşıyorsunuz arkadaşlar burası 0° kar yağıyo 😅
Ya şaka yaptım zaten 157 boyunda 80 kilo insanım. Bu kıyafetleri zayıf olsam da giymem o ayrı. Nasıl şaka olduğunu anlamadınız 😂

Maşallah. Benim kız elini bıraktığımızda direk çömeliyor ya korkuyor gibi hiç kendi duracak gibi değil. Korkusunun nedeni ne olabilir acaba yataktan düşmesi olabilir mi diye düşünüyorum
Ben yaşımı geçtikten sonra yürümüşüm. Annem hep bir defa adimlarken düşünce korktun ondan sonra cesaret edemedin der. Ama bence yataktan düşmek korkutmaz gibi geliyor. Her bebeğin kendi zamanı var. Benimki bunları çok uzun zamandır yapıyor ama bir adım daha ekleyeyim demiyor, hep aynı hiç ilerlemedi. Bence benim kızım da benim gibi yaşını geçince yürüyecek, hiç dert değil.
Bana sadece herkes sık sık yürüt özgüveni gelsin dedi yürütmeye çalışıyorum ama hop poposunun üstüne oturuyor.

Hiç sıkılmayın, vakti gelince nasıl döndüler, oturdular. Şimdi de öyle, vakti gelince yürüyecekler Allah'ın izniyle.

Ulan ya sabah sabah 😕

Eklentiler

• IMG_4579.webp
    IMG_4579.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bebelerinize ekmek veriyor musunuz, veriyorsanız ne veriyorsunuz? Arkadaşım karabuğday ekmeği yapmıştı ondan verdim sevdi. Bebem ekmek seviyor ekmek kafalım benim. Geçen gün biz yemek yerken eşim seviyor diye beyaz ekmek almıştım. Yıktı ortalığı ekmek için azıcık azıcık verdim nefsi körelsin diye. Ama sırf şekere dönüyor ve katkılı. Önerebileceğiniz ekmek markası bebeler için var mı ya da ekmek tarifi de olur.

Maya köy'ün karabuğdaylı bu ekmeğini buldum. Başka varsa gönderin gelsin

Maşallah. Benim kız elini bıraktığımızda direk çömeliyor ya korkuyor gibi hiç kendi duracak gibi değil. Korkusunun nedeni ne olabilir acaba yataktan düşmesi olabilir mi diye düşünüyorum
Bizimkide öyleydi iki aydır çok güzel yürüyor ayakkablı ayakkabısız merdiven bile çıkmayı öğrendi hafif destek istiyordu sadece bıraktığım an çöküyordu
Başta 9 aylık yürür derken artık bu yürümez iki yaşını bulur diye düşündüm ama eşimle inat ettik birkaç gün sürekli alıştırma yaptırdık biranda korkuyu yendi çok temkinli ve cesaretsiz bir bebeğim var çok şükür yürüdü ama emeklemedede aynı şeyi yaşadık korktu gidemedi ben sürekli destek verdim
Yeğenimde tam tersi çok cesaretliydi
8 aylık yürüdü maşallah düşe kalka 1 yaşamamıştı kaydırağın merdiveninden çıkıp iniyordu kaykaya tırmanıyordu evdeki küçük kaydıraklardan bahsediyorum yavaş yavaş cesaretlenir inşallah ama sizde destekleyin

Kızlar bebelerinize ekmek veriyor musunuz, veriyorsanız ne veriyorsunuz? Arkadaşım karabuğday ekmeği yapmıştı ondan verdim sevdi. Bebem ekmek seviyor ekmek kafalım benim. Geçen gün biz yemek yerken eşim seviyor diye beyaz ekmek almıştım. Yıktı ortalığı ekmek için azıcık azıcık verdim nefsi körelsin diye. Ama sırf şekere dönüyor ve katkılı. Önerebileceğiniz ekmek markası bebeler için var mı ya da ekmek tarifi de olur.

Maya köy'ün karabuğdaylı bu ekmeğini buldum. Başka varsa gönderin gelsin

Tandır ekmeği veriyorum ben çok seviyorlar ekmeği gerçekten
tambuğday yapılıyor genelde komşuları alıştırdım yüzyıllardır yaptıkları ekmeği artık tambuğday yapıyorlar 😂

Back