- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.741
canım özel sigorta dediğin ne zaman yapılıyor neleri kapsıyor yazabilir misinBenimde zaten özel sigortam var o yüzden Acıbadem diyorum hem eve yakın.kızımda özel sigorta yoktu doktor da ethica daydı orada Doğum yapmıştım.
benim androit alle hamile diye arayınca hamilelik diyeyeşil ikonlu bir proğram çıktı o mu acabaAy o mesaj bana da geldi dün sabah sonra gittim keseyi görmeye :)))
Bu program canımbenim androit alle hamile diye arayınca hamilelik diyeyeşil ikonlu bir proğram çıktı o mu acaba
sağol canım yükledim..Bu program canım
Eki Görüntüle 1919161
cnm o da güzel bir program tavsiye ederim.benim androit alle hamile diye arayınca hamilelik diyeyeşil ikonlu bir proğram çıktı o mu acaba
ios için değil buBu program canım
Eki Görüntüle 1919161
çay açık olarak günde 3 bardak içiyorum 1 de türk kahvesi:) işyerinde ayakta kalabilmek için :)sağol canım yükledim..
kızlar birşey soracağım ben günde 1 türk kahvesi içiyorum ya zararı olur mu ki siz çay kahve olayını ne yapıyorsunuz
ben de çayı bırakamadım canım sadece daha az ve açık içmeye çalışıyorum. doktorum günde 2 kupa açık çay içebilirsin onun dışında nanelimon, ıhlamur tüketebilirsin dedi. ıhlamur içiyorum bazen de. kahve açıkcası çok canım istemedikçe içmiyorum. hem sana hem de bebeğe çarpıntı yapıyormuş. ama ne kadar tüketilmesi normal bilmiyorum canımsağol canım yükledim..
kızlar birşey soracağım ben günde 1 türk kahvesi içiyorum ya zararı olur mu ki siz çay kahve olayını ne yapıyorsunuz
2 -3 bardak acik cay iciyorum. 1 tane de turk kahvesi hergün olmasa dasağol canım yükledim..
1 fincan kahve icebilirsin demişti canım bana doktorumben de çayı bırakamadım canım sadece daha az ve açık içmeye çalışıyorum. doktorum günde 2 kupa açık çay içebilirsin onun dışında nanelimon, ıhlamur tüketebilirsin dedi. ıhlamur içiyorum bazen de. kahve açıkcası çok canım istemedikçe içmiyorum. hem sana hem de bebeğe çarpıntı yapıyormuş. ama ne kadar tüketilmesi normal bilmiyorum canım
çayı çok açık ve şekersiz içiyodum zaten onu bırakamadım hala azaltmaya çalışıyorum iyi değilmiş ama kahveyi arada içiyorum bir kere içilebilirmiş benim normalde de çarpıntım oluyo geç saatte mümkün değil içemem zaten şimdi daha da arttı içmemeye çalışıyorum işyerinde çok uyku basıyo tek çare de o gibi duruyosağol canım yükledim..
Canım korkma bi sorun olacağını sanmıyorum, zaten arkadaşın da söylemiş gerçektende sürekli dr a görünmenin hiçbi faydası yok. Stresten başka bişiye yaramıyo çünkü. Kese için gidiyosun erken diye görülmezse dert ediyosun. Sonra kalp atışı için gidiyosun bu sefer az atıyomuş diye dert ediyosun. Yok neymiş test dönemlerinde meraktan taramaları yaptırıyosun dr sorunlu olma ihtimali var diyo doğurana kadar kafayı yiyerek bekliyosun. Ama hepsi boşa. Rabbim neyi nasip ederse o. Sen hiiiiiç canını sıkma. Gebelik doğal bir süreç. Ve bu sürecinde en gerekli hissi sabır. Eminim biçok sabırsız kadın bu süreçte sabırlı olmayı öğreniyordur. Sen bencede 1 hafta bekle gittiğinde görürsünde duyarsında inşallah.canlar günaydın,, size birşey sormak istiyorum, hamileliğimi 17snde öğrendim,en son 19nda kan testi yaptırdım 181 çıktı, o günden sonra hiç kan yaptırmadım daha hiç doktora gitmedim, hemşire arkadaşım ardı gitme bi kaç hafta boşa stres yaparsın dedi bende ona uydum, ya çok mu ihmal ettim acaba diye düşünüyorum sizlerin yazdıklarını okudukca, daha doktor yüzü görmedimne diyorsunuz, haftaya gideyim hem keseyi hem kalp atısını birlikte göreyim diyorum, yanlış ı yaptım acaabaa
Benimde 7mm mis 5+2 de kesem canim 1 hafta sonra gittigimde,bebegi gördüm oda 2.3 mm mis canım,2 hafta sonrada kalp atişı icin gittim bebis 18 mm olmus,cok cabuk büyüyolar ben cok sasirdım gorunce,bence seninki gayet normal ilerliyor.acile gittim bende de kanama yok ultrasonda doktora sordum doktor bana ultrason kanamayı gösteren bir alet değil dedi kanama olsa da göstermez sadace birikmiş olan kanamayı gösterir dedi.progestan verdi kese 8mm yolk sac pozitif dedi. bir haftaya kadar bebeğin görunmesi lazım dedi. 5+2 te kesen ne kadardı
Canım korkma bi sorun olacağını sanmıyorum, zaten arkadaşın da söylemiş gerçektende sürekli dr a görünmenin hiçbi faydası yok. Stresten başka bişiye yaramıyo çünkü. Kese için gidiyosun erken diye görülmezse dert ediyosun. Sonra kalp atışı için gidiyosun bu sefer az atıyomuş diye dert ediyosun. Yok neymiş test dönemlerinde meraktan taramaları yaptırıyosun dr sorunlu olma ihtimali var diyo doğurana kadar kafayı yiyerek bekliyosun. Ama hepsi boşa. Rabbim neyi nasip ederse o. Sen hiiiiiç canını sıkma. Gebelik doğal bir süreç. Ve bu sürecinde en gerekli hissi sabır. Eminim biçok sabırsız kadın bu süreçte sabırlı olmayı öğreniyordur. Sen bencede 1 hafta bekle gittiğinde görürsünde duyarsında inşallah.
Ayyy canım benim ne demek biraz olsun ferahladıysan ne mutlu sana. Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Ben mesela çok bakmıyorum artık buralara. Arada girip okuyorum. Senin gibi arkadaşlarıma yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Yoksa kese boyuymuş, kalp atım hızıymış, yolkmuş sacmış bu tarz mesajları okumuyorum bile nerdeyse. Yazık üzülüyorum nasıl böyle şeyleri dert ediyolar kendilerine. Sende onlar gibi olma sakın. Sabrına sığın. Daraldığında la havle zikrini çek. Bol bol dua et. Allahım çok büyük. Hepimizin hakkında en hayrlısını nasip etsin inşallah. Ayrıca bu sorumsuzluk değil. Eskiden usg mi varmış? Tarama testlerimi varmış? Şeker yüklemesimi varmış ? Yooo ama bak bizler gayet sağlıklı bireyleriz. Analarımızdan Allah razı olsun inşallah. Benimde ağrım sızım vs kalmadı gayet rahatım. Ayın 8 i geldiğinde dr ne söylerse oyaa canımm benim ne güzel konuşmuşsun öyle, o kadar rahatlattın ki benii Allah senden razı olsun, çok doğru konuşmuşsun, gerçekten de Allah neyi nasip ederse o boşa dert ediyoruz, arkadaşların yazılarını okudukça kendimce bir panik yaşadım, aslında sorumsuzluk olarak da algılanmasını istemem ama lekem yok hiç, ağrım sızım yok, iyi geçen günlerim olduğu içinde henüz doktorluk olduğumu düşünmedim, ama senin takibindeyim 8inde randevun var senin ertesi günü de ben gitmeyi düşünüyorum inşallah, sana göre kıyas yapıp gidiyorum günlerimiz arka arkaya olduğu için, tekrar çok saol canımm bol sabırlar hepimize
Benim gibi düşünenler çoğalıyor galiba yaşasınnAyyy canım benim ne demek biraz olsun ferahladıysan ne mutlu sana. Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Ben mesela çok bakmıyorum artık buralara. Arada girip okuyorum. Senin gibi arkadaşlarıma yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Yoksa kese boyuymuş, kalp atım hızıymış, yolkmuş sacmış bu tarz mesajları okumuyorum bile nerdeyse. Yazık üzülüyorum nasıl böyle şeyleri dert ediyolar kendilerine. Sende onlar gibi olma sakın. Sabrına sığın. Daraldığında la havle zikrini çek. Bol bol dua et. Allahım çok büyük. Hepimizin hakkında en hayrlısını nasip etsin inşallah. Ayrıca bu sorumsuzluk değil. Eskiden usg mi varmış? Tarama testlerimi varmış? Şeker yüklemesimi varmış ? Yooo ama bak bizler gayet sağlıklı bireyleriz. Analarımızdan Allah razı olsun inşallah. Benimde ağrım sızım vs kalmadı gayet rahatım. Ayın 8 i geldiğinde dr ne söylerse osende gidince rahatlayacaksın bak gör yazışırız yine burdan
biraz mıı baya baya rahatladımAyyy canım benim ne demek biraz olsun ferahladıysan ne mutlu sana. Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Ben mesela çok bakmıyorum artık buralara. Arada girip okuyorum. Senin gibi arkadaşlarıma yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Yoksa kese boyuymuş, kalp atım hızıymış, yolkmuş sacmış bu tarz mesajları okumuyorum bile nerdeyse. Yazık üzülüyorum nasıl böyle şeyleri dert ediyolar kendilerine. Sende onlar gibi olma sakın. Sabrına sığın. Daraldığında la havle zikrini çek. Bol bol dua et. Allahım çok büyük. Hepimizin hakkında en hayrlısını nasip etsin inşallah. Ayrıca bu sorumsuzluk değil. Eskiden usg mi varmış? Tarama testlerimi varmış? Şeker yüklemesimi varmış ? Yooo ama bak bizler gayet sağlıklı bireyleriz. Analarımızdan Allah razı olsun inşallah. Benimde ağrım sızım vs kalmadı gayet rahatım. Ayın 8 i geldiğinde dr ne söylerse osende gidince rahatlayacaksın bak gör yazışırız yine burdan
Ya sanki belirtilerim bir anda yok oldu mide bulantim da kalmadı var kesin bişeyBenimde 7mm mis 5+2 de kesem canim 1 hafta sonra gittigimde,bebegi gördüm oda 2.3 mm mis canım,2 hafta sonrada kalp atişı icin gittim bebis 18 mm olmus,cok cabuk büyüyolar ben cok sasirdım gorunce,bence seninki gayet normal ilerliyor.