temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Eşinin dogum tarihini yazmis canim bilerek :) babiskosuyla ayni olur belki :)) ne guzel. Kismet olursa benim minnosta benimle ayni zamanlara geliyo
benim de 3 ağustos dgünüm ama temmuz sonu gelir bebişim beni beklemez bu sene doğum günlerini yatakta geçiricez anlaşılan :)

benim de 3 ağustos dgünüm ama temmuz sonu gelir bebişim beni beklemez bu sene doğum günlerini yatakta geçiricez anlaşılan :)
benim eylüldeki düşüğüm eğer yaşasaydı ya doğum günüme ya da evlilik yıldönümüne denk gelecekti mayısta ama kısmet olmadı şimdi eşimin doğum gününe denk gelebilir o kadar da hevesli ki öyle olsun diye sanki nolacaksa

Allah razi olsun canim benim. Hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah. 25 ekim son adet tarihim. 25 kasim da adet olmam gerekiyordu canim. 3 gun geciktim dr da 4 haftalik dedi
Benimde 26 Ekimdi son adet tarihim,seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse :)

Maalesef Karasu yazın popüler kışın sessiz sakin :) Aslında bende doğumevine gidiyorum ama eşim çok heyecanlı o yüzden adatıpa gidicem o da görebilsin diye malum devlette almıyorlar içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…