- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.481
son adet tarihin neydi canım ,bu arada hayırlı olsun Allah daim etsin bacım
Canım senin sat 19 ekimse 1.8.2017 olmaman lazımson adet tarihim 19 ekim canım sat a göre 5+5 ama usg de 6+0 çıktı
Canım senin sat 19 ekimse 1.8.2017 olmaman lazım
evet canım hatta sata göre bile önde şimdilik ama ben eşimin doğum tarihini yazdım :)) aslında 25/07/2017 sağlıkla gelsin de inşallahCanım senin sat 19 ekimse 1.8.2017 olmaman lazım
benim de 3 ağustos dgünüm ama temmuz sonu gelir bebişim beni beklemezEşinin dogum tarihini yazmis canim bilerek :) babiskosuyla ayni olur belki :)) ne guzel. Kismet olursa benim minnosta benimle ayni zamanlara geliyo
benim eylüldeki düşüğüm eğer yaşasaydı ya doğum günüme ya da evlilik yıldönümüne denk gelecekti mayısta ama kısmet olmadı şimdi eşimin doğum gününe denk gelebilir o kadar da hevesli ki öyle olsun diye sanki nolacaksabenim de 3 ağustos dgünüm ama temmuz sonu gelir bebişim beni beklemezbu sene doğum günlerini yatakta geçiricez anlaşılan :)
Evet canım güzel tesadüf olduaaa ne güzel denk geldik böyle canım :)
Benimde 26 Ekimdi son adet tarihim,seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse :)Allah razi olsun canim benim. Hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah. 25 ekim son adet tarihim. 25 kasim da adet olmam gerekiyordu canim. 3 gun geciktim dr da 4 haftalik dedi
Hay ya diom bende benim kese küçük korkuttun beni benim kesede haftasına göre büyük gibi o zaman ama zamanla aradaki fark kapanioevet canım hatta sata göre bile önde şimdilik ama ben eşimin doğum tarihini yazdım :)) aslında 25/07/2017 sağlıkla gelsin de inşallah
benim de 3 ağustos dgünüm ama temmuz sonu gelir bebişim beni beklemezbu sene doğum günlerini yatakta geçiricez anlaşılan :)
korkma canım inşallah sağlıkla gelecek bebeklerimizHay ya diom bende benim kese küçük korkuttun beni benim kesede haftasına göre büyük gibi o zaman ama zamanla aradaki fark kapanio
Benimde 26 Ekimdi son adet tarihim,seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz kısmetse :)
Hay ya diom bende benim kese küçük korkuttun beni benim kesede haftasına göre büyük gibi o zaman ama zamanla aradaki fark kapanio
Ben İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorumkizlar istanbuldan olan varmı
Benimde sat 28 ekim cuma gitmeyi düşünüyorum 4+3 te görünmeyebilir diye düşündüm 5 hafta olunca görünür inşallahBen İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorum
Kızlar sat 28 ekim yarın doktora gidicem keseyi görürmüyüm acaba
canım nasıl oldu çocuğun hastaydı iyileşti mi? sen nasılsın toparladın mı biraz?Benimde sat 28 ekim cuma gitmeyi düşünüyorum 4+3 te görünmeyebilir diye düşündüm 5 hafta olunca görünür inşallah
Canim oğlum daha iyi ben çok yorulmusum acısı şimdi çıkıyor bel bacak ağrısı var ama idare ediyorum çok teşekkür ederim ilgin içincanım nasıl oldu çocuğun hastaydı iyileşti mi? sen nasılsın toparladın mı biraz?
Maalesef Karasu yazın popüler kışın sessiz sakin :) Aslında bende doğumevine gidiyorum ama eşim çok heyecanlı o yüzden adatıpa gidicem o da görebilsin diye malum devlette almıyorlar içeriKızlar ne güzel bende sakaryadayım, eşimin işinden dolayı karasuda oturuyoruz. Yazın buralar çok güzel cıvıl cıvıl ama kışın pek çekilmiyor. Daha önceki bebeğimde beyhekimde ertan çelik e gitmiştim ben. İyi bi dr du. Ama şimdi bu haftalarda özele gidipte para vermek istemedim. Erken dönemde hangisine gitsem farketmiycek dedim. İlerleyecek gebelik zaten ilerler bu sefer çok üstüne düşmiycem dedim. O yüzden şimdilik burda ilçe devlet hastanesinde jinekoloji dr u var. 10-12 haftalara kadar burdan devam etmeyi planlıyorum. Gerisi allah kerim. Ama yazdıklarınızı okudum, dr larınızı deneyebilirim ilerleyen zamanlarda