- 4 Ekim 2016
- 106
- 181
- 30
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.521
ozaman benim bebisin her yerinde olur heralde aslinda ben gul diye biliyodum o leke yapiyo
Umarım yeniyordur ben iki akşamdır yiyorumama leke muhabbeti varmış tam bilmiyorum da elin bulaşıkken nerene değersen orda doğum lekesi oluyor bebekte diyorlar. Ama ne kadar doğrudur bilemem canım. Ben ayıklanmış yedim kaşıkla
Gülü de duymuştum canım koklayınca oluyormuş o da :) hurafe bunlar ya bence çok inanırsan başına geliyorozaman benim bebisin her yerinde olur heralde aslinda ben gul diye biliyodum o leke yapiyo
Yok yaptırmadım evde kendim idrar testi yaptım yarın yaptırıyım dedim çünkü kasıklarımda çok ağrı var korkuyorum açıkcası düşük falan olabilir diyehlykdrcn, post: 49058909, member: 799755"]Ben İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorum
Kızlar sat 28 ekim
bende sultanbeylideyim cnm ama iki tellide tedavi oluyodum doktorum orda bnm bide kese gorunebilir erkende olabilir kan tahlili yaptirdinmi
dogru yaa cnmGülü de duymuştum canım koklayınca oluyormuş o da :) hurafe bunlar ya bence çok inanırsan başına geliyor
Evet sorun yaratmiyorKizlar hamilelikte nar yenilebilir dimi
Aa benim de sat 18 ekim. Ayni zamanlarda dogurucaz insallah canim :) ben daha keseyi gormedim carsamba günü randevum var o zaman gorurum insallah :)son adet tarihim 19 ekim canım sat a göre 5+5 ama usg de 6+0 çıktı
Zaten senin doğum gününden çok önce olur doğum ALLAHIN izniyleBen de öyle düşünüyorum denk gelirse doğurmam tutarım o gün benim günüm die dalga geçiyorum eşimle
Normalde üç gün var arada canım ama son güne kadar olur mu erken mi gelir bilmiyorum:) muhtemelen temmuzun ortalarında gelir benim sıpamZaten senin doğum gününden çok önce olur doğum ALLAHIN izniyle
Normalde üç gün var arada canım ama son güne kadar olur mu erken mi gelir bilmiyorum:) muhtemelen temmuzun ortalarında gelir benim sıpam
Canım geçmiş olsun. Zor bir durum yaşadığın. Ama iyi düşün progestanla ve senin desteğinle belki o da sana tutunmayı sizinle kalmayı başarır ve kocaman bi aile olursunuzümitsiz olma canım. Sen güçlü ol ki senden güç alsın. İnşallah güzel haberlerle geleceksin bir daha ki kontrolden
Hadi inşallah gör bebisini canım çok güzel bi duygu benim de haftaya çarşamba bi daha kontrolüm var inşallah pıt pıtları duyucaz keseye göre iki gün önden gidiyoruz biz de bakalım bebek ne çıkacakAa benim de sat 18 ekim. Ayni zamanlarda dogurucaz insallah canim :) ben daha keseyi gormedim carsamba günü randevum var o zaman gorurum insallah :)
slm kızlar bebegınızın kalp atışını ne zaman duydunuz benım henuz 6+3 dün duyulmadı ... 7+3 de doktora gıdıcem inş biran önce duyarım gecmıyor zaman..
Benndoktorumun hesabina gore 6+5 de duydum.. bence seninde duyman yakindir hayirlisiyla :)
Benimde yumurtlamam erken3n oluyor ayni senin gibi ben vajinal ultrason la bakarlarda çok tedirginim sırf bu yüzden daha doktora gitmedim haber verirsen çok sevinirimYarın yazarım sana benim yumurtama erken oluyo 11.gün belki görünür dedim hamile olduğumu da 10 gün önce öğrendim idrar testi ile
Benimde belim ve bacaklarım çok ağrıyorKilarrr yazilari surekli okuyorum bugun cok iyiyim cok sukurde belime kasiklarima feci agrilar giriyor inş bi sikinti yoktur inş rahim büyüyordur.
Merhaba canım :) hoşgeldin :) eminim onu hissetmeye başladığında çok farklı düşüneceksin :) onlar bize allahın bir armağanı onu isteyerek ömrü geçen oladar çok insan var ki. Hergün şükrediyorum bize nasip ettiği için. Hayatımda bazı sıkıntıların var sanırım belki de bu bebek sana yoldaş olur herşeyi değiştirir. İnşallah herşey çok güzel olur senin içinKızlar merhaba. ben bugün dedim 5 gün geçti test yapıyım. bir baktım çift çizgi. kan tahlilide yaptırıp eşime söyliceğim. Ama ben çocuk konusunda pek istekli değildim çok korkuyorum açıkçası. . herşey çok zor olucak gibi. hayatım zaten karma karışık bu psikolojiyle nolucak korkusu mahfediyor beni .