temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

"Beysal, post: 49058279, member: 360865"]Selam kızlar bende bat a 2 kala kan tahlili yaptırdım 36 çıktı cumartesi ilk kontrolüm olacak bakalım sabırsızlıkla bekliyorum. İkinci çocuğum olacak nasipse 7 aydır bekliyoruz rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah[/QUOTE]
hayirli oldun vanm

ozaman benim bebisin her yerinde olur heralde aslinda ben gul diye biliyodum o leke yapiyo

Yok yaptırmadım evde kendim idrar testi yaptım yarın yaptırıyım dedim çünkü kasıklarımda çok ağrı var korkuyorum açıkcası düşük falan olabilir diye

Bizde ikiz gebelik var.. ama diger bakmalardada gorememistik.. hem kalbini duyup hem digerinin olusamadigini duymak tum duygularim allak bullak oldu..progestan kullanicam iste hayirlisiyla kavuscam melegime.. kazasiz belasiz hepimiz alcaz kucaklarimiza insallh..

Aa benim de sat 18 ekim. Ayni zamanlarda dogurucaz insallah canim :) ben daha keseyi gormedim carsamba günü randevum var o zaman gorurum insallah :)
Hadi inşallah gör bebisini canım çok güzel bi duygu benim de haftaya çarşamba bi daha kontrolüm var inşallah pıt pıtları duyucaz keseye göre iki gün önden gidiyoruz biz de bakalım bebek ne çıkacak

Yarın yazarım sana benim yumurtama erken oluyo 11.gün belki görünür dedim hamile olduğumu da 10 gün önce öğrendim idrar testi ile
Benimde yumurtlamam erken3n oluyor ayni senin gibi ben vajinal ultrason la bakarlarda çok tedirginim sırf bu yüzden daha doktora gitmedim haber verirsen çok sevinirim

Kızlar merhaba. ben bugün dedim 5 gün geçti test yapıyım. bir baktım çift çizgi. kan tahlilide yaptırıp eşime söyliceğim. Ama ben çocuk konusunda pek istekli değildim çok korkuyorum açıkçası. . herşey çok zor olucak gibi. hayatım zaten karma karışık bu psikolojiyle nolucak korkusu mahfediyor beni .

Kızlar size yeni bir gündem :) yardımınıza ihtiyacım var:) annem bebişime battaniye örecek. Aynı bu modelden yapıcaz sizce genişliği kaç olmalı? Çok büyük olsun istemiyorum ama gerektiğinde de sarsın sizce eni kaç olmalı kare yapıcaz çok heyecanlı

Eklentiler

• C85B5ED1-1D8E-4558-8852-36F429637AAE-25835-00001598C32A3120_tmp.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba canım :) hoşgeldin :) eminim onu hissetmeye başladığında çok farklı düşüneceksin :) onlar bize allahın bir armağanı onu isteyerek ömrü geçen oladar çok insan var ki. Hergün şükrediyorum bize nasip ettiği için. Hayatımda bazı sıkıntıların var sanırım belki de bu bebek sana yoldaş olur herşeyi değiştirir. İnşallah herşey çok güzel olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…