temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben o konuyu hiç çözemedim :) ben 4.5 hesaplarken doktor 5.5 dedi. bi de satla uyumlu dedi nasıl oldu hiç anlamadım benim sat 22 ekim. şuan kaç olmam gerek?
sat a göre ben de hesap yapamıyorum canım ultrason kağıdında yazan öyle bak benim üstte GA yani gebelik ayı sanırım 5+5 demiş orası sata göre oluyor sağ altta da yani ölçülen de GS yani gebelik kesesi 10,58 mm GA 6+0 yazmış ordan anladım ben de

kızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah

Canim hayirlisi ile kucagina almakda nasip olur. Son adet tarihin ne? Kac gun geciktin peki

ultrason kağıdın var mı canım resmini atsan bakalım üzerinde yazıyo olması lazım GS olarak yazar karşısında hayırlı olsun bu arada ben de bugün gördüm çok şükür

Almamışım maalsef canım. Kendi drum izindeydi baska bi dr a gittim icim rahat etsin diye.. bugunle beraber 3 gün geciktim. Sata gore 1 agustos gorunuyor ama suan 4 haftalik dedi dr. 32 gunde bir adet oluyorum dolayisiyla gec yumurtlama oluyo. 3mm anormal degil di mi ya :/

anladım canım bilmiyorum ki senin sata göre 1 ağustos benim sata göre 26 temmuz canım ama ben eşimin doğum tarihini yazdım imzada ultrasona göre şuanlık 25 temmuz falan oluyor bu durumda senin küçük çıkması normal görünüyor stres yapma bir haftaya herşey netleşir

Selam kizlar yarin kontrolum vardi ama doktorum 5 araliga kadar yurt disindaymis zaten ucretinden dolayi bu kontrolden dolayi değiştirecektim hastanemi mecburen baska hastaneden randevu aldim aklima takilan simdi gittigimde diger doktorun bana dusuk onleyici verdigi ilaclar ve gecen hafta yapilan tahliller vardi onlari anlatmalimiyim baska doktora gidiyorum diye umursamazsa diye korkuyorum sizce napmaliyim

Ben sakaryadayim canım ben de memurum :)

Sakarya'da yaşıyorum ve ön muhasebede çalışıyorum.
Kızlar ne güzel bende sakaryadayım, eşimin işinden dolayı karasuda oturuyoruz. Yazın buralar çok güzel cıvıl cıvıl ama kışın pek çekilmiyor. Daha önceki bebeğimde beyhekimde ertan çelik e gitmiştim ben. İyi bi dr du. Ama şimdi bu haftalarda özele gidipte para vermek istemedim. Erken dönemde hangisine gitsem farketmiycek dedim. İlerleyecek gebelik zaten ilerler bu sefer çok üstüne düşmiycem dedim. O yüzden şimdilik burda ilçe devlet hastanesinde jinekoloji dr u var. 10-12 haftalara kadar burdan devam etmeyi planlıyorum. Gerisi allah kerim. Ama yazdıklarınızı okudum, dr larınızı deneyebilirim ilerleyen zamanlarda

Canım gebeliğini yeni öğrenmiş gibi yapabilirsin sadece bi kez teyit amaçlı kan tahlili yaptırmıştım ozaman dr bana şu şu ilaçları vermişti bidahada gitmedim diyebilirsin bence

bende bıraktım 1 aydır hiç sinir yapmadı allahtan çok rahatim

aaa ne güzel denk geldik böyle canım :)

merhaba canım. bence eski tahlillerini dr un verdiği ilaçları herşeyi anlat yanlış yada eksik birşey olmasın. bir de doğru karar vermesi açısından eski tahlillerini de görmesi daha sağlıklı olur bence. dersin doktorumu değiştirmeye karar verdim diye bu gayet doğal birşey. bundan sonra sizle devam etmeyi düşünüyorum de bilmesinde yarar var diye düşünüyorum.

Merhaba canim haklisin aslinda anlatmak en iyisi sonradan bi sorun ciktiginda bocalamamak icin ins ilgisiz davranmaz cok iyi bi doktor diye duydum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…