- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.461
elmol sende yolk sac görünmüş müydü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sat a göre ben de hesap yapamıyorum canım ultrason kağıdında yazan öyle bak benim üstte GA yani gebelik ayı sanırım 5+5 demiş orası sata göre oluyor sağ altta da yani ölçülen de GS yani gebelik kesesi 10,58 mm GA 6+0 yazmış ordan anladım ben deben o konuyu hiç çözemedim :) ben 4.5 hesaplarken doktor 5.5 dedi. bi de satla uyumlu dedi nasıl oldu hiç anlamadım benim sat 22 ekim. şuan kaç olmam gerek?
evet canım görüntüyü biraz belirsizken almış doktorum ama bildiğin yüzük gibi bi hare vardı gösterdi bak yolk saç oluşmuş dedielmol sende yolk sac görünmüş müydü ?
kızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah
son adet tarihim 19 ekim canım sat a göre 5+5 ama usg de 6+0 çıktıCanim hayirlisi ile kucagina almakda nasip olur. Son adet tarihin ne? Kac gun geciktin peki
ultrason kağıdın var mı canım resmini atsan bakalım üzerinde yazıyo olması lazım GS olarak yazar karşısında hayırlı olsun bu arada ben de bugün gördüm çok şükür
Gozunaydin canim darisi kalp atislarini gormeye inskızlar bu arada kesemizi gördük çok şükür karından direk net göründü 10 mm içinde yolk saç da var gayet güzel haftaya çarşamba da bebeği görmeye gidicem inşallah
son adet tarihin neydi canım ,bu arada hayırlı olsun Allah daim etsin bacımKızlar keseyi gorduk bugun cok sukur. 3mm dedi yanlis hatirlamiyorsam. :) 4 haftalik dedi.. haftaya tekrar gidicem. Allah hayirla saglikla nasip etsin ins.
anladım canım bilmiyorum ki senin sata göre 1 ağustos benim sata göre 26 temmuz canım ama ben eşimin doğum tarihini yazdım imzada ultrasona göre şuanlık 25 temmuz falan oluyor bu durumda senin küçük çıkması normal görünüyor stres yapma bir haftaya herşey netleşirAlmamışım maalsef canım. Kendi drum izindeydi baska bi dr a gittim icim rahat etsin diye.. bugunle beraber 3 gün geciktim. Sata gore 1 agustos gorunuyor ama suan 4 haftalik dedi dr. 32 gunde bir adet oluyorum dolayisiyla gec yumurtlama oluyo. 3mm anormal degil di mi ya :/
Amin inşallah canımGozunaydin canim darisi kalp atislarini gormeye ins
Bende 7+5 im canım yarın kalp atışı için gidicem,insallah bende duyarım hayırlısıyla...cok heycanlıyımKaç haftalık hamilesiniz kızlar galiba ben hepibizden ondeyim kalp atışını duyduk çok şükür darısı size :)
Ben sakaryadayim canım ben de memurum :)
Günaydın kızlar ,
Sakarya'da yaşıyorum doktor tavsiyesi istiyorum aranızda bu şehirde olan var mı? Hem devlet hem özel ikisine de gitmek istiyorum ara ara tek bir yere bağımlı kalmak istemiyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Kızlar ne güzel bende sakaryadayım, eşimin işinden dolayı karasuda oturuyoruz. Yazın buralar çok güzel cıvıl cıvıl ama kışın pek çekilmiyor. Daha önceki bebeğimde beyhekimde ertan çelik e gitmiştim ben. İyi bi dr du. Ama şimdi bu haftalarda özele gidipte para vermek istemedim. Erken dönemde hangisine gitsem farketmiycek dedim. İlerleyecek gebelik zaten ilerler bu sefer çok üstüne düşmiycem dedim. O yüzden şimdilik burda ilçe devlet hastanesinde jinekoloji dr u var. 10-12 haftalara kadar burdan devam etmeyi planlıyorum. Gerisi allah kerim. Ama yazdıklarınızı okudum, dr larınızı deneyebilirim ilerleyen zamanlardaSakarya'da yaşıyorum ve ön muhasebede çalışıyorum.
Canım gebeliğini yeni öğrenmiş gibi yapabilirsin sadece bi kez teyit amaçlı kan tahlili yaptırmıştım ozaman dr bana şu şu ilaçları vermişti bidahada gitmedim diyebilirsin benceSelam kizlar yarin kontrolum vardi ama doktorum 5 araliga kadar yurt disindaymis zaten ucretinden dolayi bu kontrolden dolayi değiştirecektim hastanemi mecburen baska hastaneden randevu aldim aklima takilan simdi gittigimde diger doktorun bana dusuk onleyici verdigi ilaclar ve gecen hafta yapilan tahliller vardi onlari anlatmalimiyim baska doktora gidiyorum diye umursamazsa diye korkuyorum sizce napmaliyim
bende bıraktım 1 aydır hiç sinir yapmadı allahtan çok rahatimbende öle mide bulantısı falan yokta kahvaltı ettiğim saniyede uyku bastırıyor akşama kadar bu sekilde dewam ediorum ve sigarayı kullanmıyorum bıraktım ama yoksunluk bende sinir yapıyor fenalardayım anlayacagınız .
aaa ne güzel denk geldik böyle canım :)Kızlar ne güzel bende sakaryadayım, eşimin işinden dolayı karasuda oturuyoruz. Yazın buralar çok güzel cıvıl cıvıl ama kışın pek çekilmiyor. Daha önceki bebeğimde beyhekimde ertan çelik e gitmiştim ben. İyi bi dr du. Ama şimdi bu haftalarda özele gidipte para vermek istemedim. Erken dönemde hangisine gitsem farketmiycek dedim. İlerleyecek gebelik zaten ilerler bu sefer çok üstüne düşmiycem dedim. O yüzden şimdilik burda ilçe devlet hastanesinde jinekoloji dr u var. 10-12 haftalara kadar burdan devam etmeyi planlıyorum. Gerisi allah kerim. Ama yazdıklarınızı okudum, dr larınızı deneyebilirim ilerleyen zamanlarda
merhaba canım. bence eski tahlillerini dr un verdiği ilaçları herşeyi anlat yanlış yada eksik birşey olmasın. bir de doğru karar vermesi açısından eski tahlillerini de görmesi daha sağlıklı olur bence. dersin doktorumu değiştirmeye karar verdim diye bu gayet doğal birşey. bundan sonra sizle devam etmeyi düşünüyorum de bilmesinde yarar var diye düşünüyorum.Selam kizlar yarin kontrolum vardi ama doktorum 5 araliga kadar yurt disindaymis zaten ucretinden dolayi bu kontrolden dolayi değiştirecektim hastanemi mecburen baska hastaneden randevu aldim aklima takilan simdi gittigimde diger doktorun bana dusuk onleyici verdigi ilaclar ve gecen hafta yapilan tahliller vardi onlari anlatmalimiyim baska doktora gidiyorum diye umursamazsa diye korkuyorum sizce napmaliyim
Tesekkur ederim canim fikrin icin bir kere gittim diye anlatmak en iyisi galibaCanım gebeliğini yeni öğrenmiş gibi yapabilirsin sadece bi kez teyit amaçlı kan tahlili yaptırmıştım ozaman dr bana şu şu ilaçları vermişti bidahada gitmedim diyebilirsin bence
Merhaba canim haklisin aslinda anlatmak en iyisi sonradan bi sorun ciktiginda bocalamamak icin ins ilgisiz davranmaz cok iyi bi doktor diye duydum bakalimmerhaba canım. bence eski tahlillerini dr un verdiği ilaçları herşeyi anlat yanlış yada eksik birşey olmasın. bir de doğru karar vermesi açısından eski tahlillerini de görmesi daha sağlıklı olur bence. dersin doktorumu değiştirmeye karar verdim diye bu gayet doğal birşey. bundan sonra sizle devam etmeyi düşünüyorum de bilmesinde yarar var diye düşünüyorum.