temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlarr bugun hem cok sevindim.hemde cok.uzuldum.. 6+5 de yavrumun kalp atisini duydum allaha sukur.. fakat uzucu olay ikizmis aralarinda 1 hafta varmis onun kesesi daha sönükmüs cok yuksek ihtimal kaybetcez 2. bebegi dedi icim parcalandi.. hangisine sevinim hangisine uzulim bilemedim.. progestan ilac verdi alttan alt dedi.. bakalim hayirlisi allahim tum isteyen herkese bebislerini versin insallah..

Maalesef Karasu yazın popüler kışın sessiz sakin :) Aslında bende doğumevine gidiyorum ama eşim çok heyecanlı o yüzden adatıpa gidicem o da görebilsin diye malum devlette almıyorlar içeri :KK70:
Evet canım maalesef devlette öyle bi sıkıntı var keşke müsade etseler babalara sonuçta onlarında hakkı ama almıyolar içeri işte

Kizlarr bugun hem cok sevindim.hemde cok.uzuldum.. 6+5 de yavrumun kalp atisini duydum allaha sukur.. fakat uzucu olay ikizmis aralarinda 1 hafta varmis onun kesesi daha sönükmüs cok yuksek ihtimal kaybetcez 2. bebegi dedi icim parcalandi.. hangisine sevinim hangisine uzulim bilemedim.. progestan ilac verdi alttan alt dedi.. bakalim hayirlisi allahim tum isteyen herkese bebislerini versin insallah..
Canım geçmiş olsun. Zor bir durum yaşadığın. Ama iyi düşün progestanla ve senin desteğinle belki o da sana tutunmayı sizinle kalmayı başarır ve kocaman bi aile olursunuz :KK68: ümitsiz olma canım. Sen güçlü ol ki senden güç alsın. İnşallah güzel haberlerle geleceksin bir daha ki kontrolden :KK66:

Kilarrr yazilari surekli okuyorum bugun cok iyiyim cok sukurde belime kasiklarima feci agrilar giriyor inş bi sikinti yoktur inş rahim büyüyordur.
Bende de var canım aynı ağrılar iki gündür çok fazla. Benle aynısın sen. Doktor normal olur dedi endişelenme kanaman olmadığı sürece

hlykdrcn, post: 49058909, member: 799755"]Ben İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorum
Kızlar sat 28 ekim
Ben İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorum
Kızlar sat 28 ekim yarın doktora gidicem keseyi görürmüyüm acaba
bende sultanbeylideyim cnm ama iki tellide tedavi oluyodum doktorum orda bnm bide kese gorunebilir erkende olabilir kan tahlili yaptirdinmi

X