- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.501
Evet canım maalesef devlette öyle bi sıkıntı var keşke müsade etseler babalara sonuçta onlarında hakkı ama almıyolar içeri işteMaalesef Karasu yazın popüler kışın sessiz sakin :) Aslında bende doğumevine gidiyorum ama eşim çok heyecanlı o yüzden adatıpa gidicem o da görebilsin diye malum devlette almıyorlar içeri
Yarın yazarım sana benim yumurtama erken oluyo 11.gün belki görünür dedim hamile olduğumu da 10 gün önce öğrendim idrar testi ileBenimde sat 28 ekim cuma gitmeyi düşünüyorum 4+3 te görünmeyebilir diye düşündüm 5 hafta olunca görünür inşallah
Bence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsenBenim de 31 temmuz :) aynen insallah saglikla bebislerimiz bize en guzel dogum gunu hediyesi olsunlarrr :)
3 gün önce 4mm diSenin kese kac mm canim? Ben de benim ki kucuk mu diye dusunuyorum yaa
Ben 4+3 ken karindan görüldü 4mm keseBen İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorum
Kızlar sat 28 ekim yarın doktora gidicem keseyi görürmüyüm acaba
Ben de öyle düşünüyorum denk gelirse doğurmam tutarım o gün benim günüm die dalga geçiyorum eşimleBence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsen
Canım geçmiş olsun. Zor bir durum yaşadığın. Ama iyi düşün progestanla ve senin desteğinle belki o da sana tutunmayı sizinle kalmayı başarır ve kocaman bi aile olursunuzKizlarr bugun hem cok sevindim.hemde cok.uzuldum.. 6+5 de yavrumun kalp atisini duydum allaha sukur.. fakat uzucu olay ikizmis aralarinda 1 hafta varmis onun kesesi daha sönükmüs cok yuksek ihtimal kaybetcez 2. bebegi dedi icim parcalandi.. hangisine sevinim hangisine uzulim bilemedim.. progestan ilac verdi alttan alt dedi.. bakalim hayirlisi allahim tum isteyen herkese bebislerini versin insallah..
Bende de var canım aynı ağrılar iki gündür çok fazla. Benle aynısın sen. Doktor normal olur dedi endişelenme kanaman olmadığı süreceKilarrr yazilari surekli okuyorum bugun cok iyiyim cok sukurde belime kasiklarima feci agrilar giriyor inş bi sikinti yoktur inş rahim büyüyordur.
İnş canin yaa kanama olursa gitcem hemen tabikide.Bende de var canım aynı ağrılar iki gündür çok fazla. Benle aynısın sen. Doktor normal olur dedi endişelenme kanaman olmadığı sürece
Ben bugun cok net duydum 7+2 yimslm kızlar bebegınızın kalp atışını ne zaman duydunuz benım henuz 6+3 dün duyulmadı ... 7+3 de doktora gıdıcem inş biran önce duyarım gecmıyor zaman..
Bence doğum günü kişiye özel olmalı 2 kişi kutlamak istemem ben şahsen
Umarım yeniyordur ben iki akşamdır yiyorumKizlar hamilelikte nar yenilebilir dimi
Yaaa inş benimde görünür yarın aşırı kramp giriyo kasıklarıma aslında korkuyorum kimyasal mı acaba diye o yüzden en azından kanda baktırayımBen 4+3 ken karindan görüldü 4mm kese
Ayy bende ellerimle yedim :) ins asli yoktur yaa :)
Umarım yeniyordur ben iki akşamdır yiyorumama leke muhabbeti varmış tam bilmiyorum da elin bulaşıkken nerene değersen orda doğum lekesi oluyor bebekte diyorlar. Ama ne kadar doğrudur bilemem canım. Ben ayıklanmış yedim kaşıkla
bende sultanbeylideyim cnm ama iki tellide tedavi oluyodum doktorum orda bnm bide kese gorunebilir erkende olabilir kan tahlili yaptirdinmiBen İstanbul ataköydeyim:) mali müşavirim ama şuan çalışmıyorum
Kızlar sat 28 ekim yarın doktora gidicem keseyi görürmüyüm acaba
ne yediniz kizlar ne leke yapiyoAyy bende ellerimle yedim :) ins asli yoktur yaa :)