temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benimkinide 4haftalik dedi adete gore hesapliyor bide 30gun ustune suan ben 6haftadayim nezamn belli olur buyuk oldugu bilmiyorum benim kesemde olmasi gerektigi gibi dedi hersey normal dedi.

Benimde karından 11 mm dedi ama hiç yolk sac bahsetmedi.bu doktorlar biraz kelime etse insanın aklına neler geliyor neler Allah korusun
bazı doktorlar böyle yapıyor sanırım bana hepsini gösterdi bak içerde beyaz bi halka var sağlıklı bi gebelik ama henüz bebek çok küçük haftaya da onu görelim dedi zaten doktorumdan böyle beni rahatlattığı için çok memnunum herşeyi bıkmadan uzun uzun anlatıyor

Bende suan acildeyim serum taktilar toparlanmam icin muayenede kalp atisini ilk defa esimle duyduk cok guzel bir duygu yaa allah isteyen herkese yasatsin hersey guzel normal dedi ama sari kese den bahsetti yaa kesenin yaninda birde sari kese varmis 12. Haftalarda kendiliginden kaybolur dedi okudum korkulacak birsey gibi durmuyor ama ins sikinti cikarmaz ileride bebesime :)

Kızlar keseyi gorduk bugun cok sukur. 3mm dedi yanlis hatirlamiyorsam. :) 4 haftalik dedi.. haftaya tekrar gidicem. Allah hayirla saglikla nasip etsin ins.
ultrason kağıdın var mı canım resmini atsan bakalım üzerinde yazıyo olması lazım GS olarak yazar karşısında hayırlı olsun bu arada ben de bugün gördüm çok şükür

Canım geçmiş olsun bebiş sağlıkla ilerliyor sarı cisim bazı gebeliklerde olurmuş bebeği beslediği bile söyleniyor hayırlı olsun bize de duymak nasip olsun inşallah

Canım geçmiş olsun bebiş sağlıkla ilerliyor sarı cisim bazı gebeliklerde olurmuş bebeği beslediği bile söyleniyor hayırlı olsun bize de duymak nasip olsun inşallah
Ins canim hayirli sekilde geçsin surec ins kizlar kusmalar baslamadan gercekten yiyebildiginiz herseyi yemenizi oneriyorum suan bir tane.ceviz bile yiyemiyorum omrumde boyle mide agrisi bulantisi gormedim

Ins canim hayirli sekilde geçsin surec ins kizlar kusmalar baslamadan gercekten yiyebildiginiz herseyi yemenizi oneriyorum suan bir tane.ceviz bile yiyemiyorum omrumde boyle mide agrisi bulantisi gormedim
ben zaten kronik mide hastasıyım iyi bilirim berbat bişeydir tuttu mu şuanlık akşam yemeği yediğim zaman başlıyo bulantım öyle uyuyorum bulantıyla

gerçekten çok şanslısın canım ben de böyle anlatan bir doktor arıyorum. bu doktor öyle çıkmadı büyük ihtimal değiştiricem bir daha ki muayeneden sonra.

gerçekten çok şanslısın canım ben de böyle anlatan bir doktor arıyorum. bu doktor öyle çıkmadı büyük ihtimal değiştiricem bir daha ki muayeneden sonra.
Bence de değiş canım inan çok büyük moral oluyo hatta bazen doktoru görmek istiyosun rahatlamak için bile uzun süredir gidiyorum bu doktora daha önce gittiklerimi hiç sevemedim

bu arada bende ankaralıyım kimya mühendisiyim. Bende de şiddetli mide yanması var özellikle gece yatakta artıyor uyutmuyor yemeklerden tiksinti başladı çok sevdiğim şeyleri artık yiyemiyorum bi haftada 1 kg verdim

Kızlar buda benim minnakim. 18 mm çıktı yolk saçta görünüyor dedi Dr. Ama bebek ve kalp atışı için haftaya gidicem bu arada okuduğuma göre kese günde 1 mm buyuyormus
hayırlı olsun canım Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar size bi sorum olucakda doktor poregtan verdi gunde 3kez iç dedi şu ana kadar 3kez cok az hafif penbe akinti geldi cok agir bi hap bi sikintim yok tebbir amacli verdi icmeyi dusunmuyorum hatta almadim bile ne yapsam.

durduk yere nıye versın bence ılacı al başka dr a sor canım

bende dr kaç haftalık olduğunu söylemedi meraktan ölüyorm bende sat a göre 7+0 ama geç döllenmeden şüphelenmişti dr beta hcg değerlerim biraz düşüktü fark ettiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…