- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.441
bazı doktorlar böyle yapıyor sanırım bana hepsini gösterdi bak içerde beyaz bi halka var sağlıklı bi gebelik ama henüz bebek çok küçük haftaya da onu görelim dedi zaten doktorumdan böyle beni rahatlattığı için çok memnunum herşeyi bıkmadan uzun uzun anlatıyorBenimde karından 11 mm dedi ama hiç yolk sac bahsetmedi.bu doktorlar biraz kelime etse insanın aklına neler geliyor neler Allah korusun
ultrason kağıdın var mı canım resmini atsan bakalım üzerinde yazıyo olması lazım GS olarak yazar karşısında hayırlı olsun bu arada ben de bugün gördüm çok şükürKızlar keseyi gorduk bugun cok sukur. 3mm dedi yanlis hatirlamiyorsam. :) 4 haftalik dedi.. haftaya tekrar gidicem. Allah hayirla saglikla nasip etsin ins.
Canım geçmiş olsun bebiş sağlıkla ilerliyor sarı cisim bazı gebeliklerde olurmuş bebeği beslediği bile söyleniyor hayırlı olsun bize de duymak nasip olsun inşallahBende suan acildeyim serum taktilar toparlanmam icin muayenede kalp atisini ilk defa esimle duyduk cok guzel bir duygu yaa allah isteyen herkese yasatsin hersey guzel normal dedi ama sari kese den bahsetti yaa kesenin yaninda birde sari kese varmis 12. Haftalarda kendiliginden kaybolur dedi okudum korkulacak birsey gibi durmuyor ama ins sikinti cikarmaz ileride bebesime :)
Ins canim hayirli sekilde geçsin surec ins kizlar kusmalar baslamadan gercekten yiyebildiginiz herseyi yemenizi oneriyorum suan bir tane.ceviz bile yiyemiyorum omrumde boyle mide agrisi bulantisi gormedimCanım geçmiş olsun bebiş sağlıkla ilerliyor sarı cisim bazı gebeliklerde olurmuş bebeği beslediği bile söyleniyor hayırlı olsun bize de duymak nasip olsun inşallah
ben zaten kronik mide hastasıyım iyi bilirim berbat bişeydir tuttu mu şuanlık akşam yemeği yediğim zaman başlıyo bulantım öyle uyuyorum bulantıylaIns canim hayirli sekilde geçsin surec ins kizlar kusmalar baslamadan gercekten yiyebildiginiz herseyi yemenizi oneriyorum suan bir tane.ceviz bile yiyemiyorum omrumde boyle mide agrisi bulantisi gormedim
gerçekten çok şanslısın canım ben de böyle anlatan bir doktor arıyorum. bu doktor öyle çıkmadı büyük ihtimal değiştiricem bir daha ki muayeneden sonra.bazı doktorlar böyle yapıyor sanırım bana hepsini gösterdi bak içerde beyaz bi halka var sağlıklı bi gebelik ama henüz bebek çok küçük haftaya da onu görelim dedi zaten doktorumdan böyle beni rahatlattığı için çok memnunum herşeyi bıkmadan uzun uzun anlatıyor
Bence de değiş canım inan çok büyük moral oluyo hatta bazen doktoru görmek istiyosun rahatlamak için bile uzun süredir gidiyorum bu doktora daha önce gittiklerimi hiç sevemedimgerçekten çok şanslısın canım ben de böyle anlatan bir doktor arıyorum. bu doktor öyle çıkmadı büyük ihtimal değiştiricem bir daha ki muayeneden sonra.
hayırlı olsun canım Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKızlar buda benim minnakim. 18 mm çıktı yolk saçta görünüyor dedi Dr. Ama bebek ve kalp atışı için haftaya gidicem bu arada okuduğuma göre kese günde 1 mm buyuyormus
Amin canım hepimizinkini inşallahhayırlı olsun canım Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kizlar size bi sorum olucakda doktor poregtan verdi gunde 3kez iç dedi şu ana kadar 3kez cok az hafif penbe akinti geldi cok agir bi hap bi sikintim yok tebbir amacli verdi icmeyi dusunmuyorum hatta almadim bile ne yapsam.
canım benim sata göre 5+5 ama ultrasona göre 6+0 ben şimdilik ileriden gidiyorum sanırım :)))
ben o konuyu hiç çözemedim :) ben 4.5 hesaplarken doktor 5.5 dedi. bi de satla uyumlu dedi nasıl oldu hiç anlamadım benim sat 22 ekim. şuan kaç olmam gerek?canım benim sata göre 5+5 ama ultrasona göre 6+0 ben şimdilik ileriden gidiyorum sanırım :)))