temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Etsiz olanlarda uzun sure bekliyor diye yine sakincali yemesi diyorlar en iyisi evde acisiz bulgurla yapalim kendimize az da olsa o duyguyu tatmin eder
benim aklıma gelince ağzım sulanıyor canım sanırım as erdigim şey bu olacak

Kizlar selam :) ben folik asit olarak folbiol kullaniyorum, doktora gitmeden once kendim almistim eczaci her gun bi tane ic demisti. Hamile arkadaslarim da hep oyle yapmis, ama doktoruma gidince haftada iki kere ic onun icerigi yogun dedi. Ama ben guvenemiyorum hala cunku hamile kalmadan once de kullanmadim baya gec baslamis oldum yani. Boyle bir durumda olan var mi siz nasil kullaniyorsunuz?

Günlük 400 mcg folik asit yeterli bu sabit bi bilgi

Folic 1 kullaniyorum ben aslinda günde 3 defa ama ben iki iciyorum folbiolu bende aldım ama hiç içmedim

Kizlar size bi sorum olucakda doktor poregtan verdi gunde 3kez iç dedi şu ana kadar 3kez cok az hafif penbe akinti geldi cok agir bi hap bi sikintim yok tebbir amacli verdi icmeyi dusunmuyorum hatta almadim bile ne yapsam.
Canım doktor verdiyse o hapı için. Düşük olmasını önlemek için vermiştir. Sakin ihmal etme canim

Ay ben kedileri çok severim neyse uzak durucam artık çiğ köfte yiyemicek miyiz ki etsiz yeriz herhalde
Yok canım mümkün olduğunca dışarda bişey yeme. Salata falan da yeme. Nasıl yıkandığını bilmiyoruz sonuçta. dikkat edicez artık napalım çiğ köfteyi geçen gün bende istedim de alamamıştık iyi olmuş şimdi çok endişelenirdim acaba bişe olmuş mudur die :)

Ay ben geçen hafta deliler gibi yedim neyse belki doktor testi tekrarlatir mi 10 ay olmus bunları yaptıralı seni ne zaman yapıldı

Kizlar hamileligin keyfini cikarin dogum yapinca bu gunleri cok ozluyorsunuz. Benim bebegim 29 gunluk oldu simdi ve o gunlerin kiymetini simdi anladim

Ay ben geçen hafta deliler gibi yedim neyse belki doktor testi tekrarlatir mi 10 ay olmus bunları yaptıralı seni ne zaman yapıldı
Canım benim bir ay falan oldu yaptıralı ama bu bağışıklık testi ya pozitifler değişmez. Negatif olanın mikrobunu da on ayda kapmadıysan sonuç değişmeyecektir. Yediklerin muhtemelen etsizdir zaten dışarda etli satışı yasak. Bişey olacağını sanmıyorum ama sen yine de dikkat et bundan sonra

çiğ köfte napiyomuski kizlar benide aydinlatirmisiniz
Canım bizim toksoplazma testleri negatif çıktı bağışıklığımız yokmuş. Çiğ et yemek dokunmak falan yasak ondan dolayı çiğ köfte yasak. Ama sen de her ihtimale karşı yemesen iyi olur die düşünüyorum.

Napalım canım özellikle ılk üç ay önemliymiş tabi hep önemli de en çok o zaman zararlı bu arada benim akşam yemekten sonra midem bulanıyor bikaç akşamdır böyle sabahları çok iyiyim akşam fena araştırdım kiminin sabah bulantısı olurmuş kiminin akşam

Sadace kesemi göründü kaç mm kese . bebek ve yolk saçı gorunmedi mi

Canim bi utroson resmini koyarmisin bklm yazilar aynimi benim kese boyu 1.35cm yaziyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…