- 24 Aralık 2014
- 1.366
- 896
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.281
Etsiz olanlarda uzun sure bekliyor diye yine sakincali yemesi diyorlar en iyisi evde acisiz bulgurla yapalim kendimize az da olsa o duyguyu tatmin ederAy ben kedileri çok severim neyse uzak durucam artık çiğ köfte yiyemicek miyiz ki etsiz yeriz herhalde
Etsiz olanlarda uzun sure bekliyor diye yine sakincali yemesi diyorlar en iyisi evde acisiz bulgurla yapalim kendimize az da olsa o duyguyu tatmin eder
Günlük 400 mcg folik asit yeterli bu sabit bi bilgiKizlar selam :) ben folik asit olarak folbiol kullaniyorum, doktora gitmeden once kendim almistim eczaci her gun bi tane ic demisti. Hamile arkadaslarim da hep oyle yapmis, ama doktoruma gidince haftada iki kere ic onun icerigi yogun dedi. Ama ben guvenemiyorum hala cunku hamile kalmadan once de kullanmadim baya gec baslamis oldum yani. Boyle bir durumda olan var mi siz nasil kullaniyorsunuz?
Folic 1 kullaniyorum ben aslinda günde 3 defa ama ben iki iciyorum folbiolu bende aldım ama hiç içmedimKizlar selam :) ben folik asit olarak folbiol kullaniyorum, doktora gitmeden once kendim almistim eczaci her gun bi tane ic demisti. Hamile arkadaslarim da hep oyle yapmis, ama doktoruma gidince haftada iki kere ic onun icerigi yogun dedi. Ama ben guvenemiyorum hala cunku hamile kalmadan once de kullanmadim baya gec baslamis oldum yani. Boyle bir durumda olan var mi siz nasil kullaniyorsunuz?
Kaçıncı haftandasin canım. Gelişmemiş derken canım neye göre söylüyor kalp atışını duyamadigim için mi ?kese var ama içinde bebekde var aslında ama büyümemiş gelişmemiş. oluştuğu gibi kalmış daha da ilerlememiş.
Canım doktor verdiyse o hapı için. Düşük olmasını önlemek için vermiştir. Sakin ihmal etme canimKizlar size bi sorum olucakda doktor poregtan verdi gunde 3kez iç dedi şu ana kadar 3kez cok az hafif penbe akinti geldi cok agir bi hap bi sikintim yok tebbir amacli verdi icmeyi dusunmuyorum hatta almadim bile ne yapsam.
Yok canım mümkün olduğunca dışarda bişey yeme. Salata falan da yeme. Nasıl yıkandığını bilmiyoruz sonuçta. dikkat edicez artık napalım çiğ köfteyi geçen gün bende istedim de alamamıştık iyi olmuş şimdi çok endişelenirdim acaba bişe olmuş mudur die :)Ay ben kedileri çok severim neyse uzak durucam artık çiğ köfte yiyemicek miyiz ki etsiz yeriz herhalde
Ay ben geçen hafta deliler gibi yedimYok canım mümkün olduğunca dışarda bişey yeme. Salata falan da yeme. Nasıl yıkandığını bilmiyoruz sonuçta. dikkat edicez artık napalım çiğ köfteyi geçen gün bende istedim de alamamıştık iyi olmuş şimdi çok endişelenirdim acaba bişe olmuş mudur die :)
Canım benim bir ay falan oldu yaptıralı ama bu bağışıklık testi ya pozitifler değişmez. Negatif olanın mikrobunu da on ayda kapmadıysan sonuç değişmeyecektir. Yediklerin muhtemelen etsizdir zaten dışarda etli satışı yasak. Bişey olacağını sanmıyorum ama sen yine de dikkat et bundan sonraAy ben geçen hafta deliler gibi yedimneyse belki doktor testi tekrarlatir mi 10 ay olmus bunları yaptıralı seni ne zaman yapıldı
Canım bizim toksoplazma testleri negatif çıktı bağışıklığımız yokmuş. Çiğ et yemek dokunmak falan yasak ondan dolayı çiğ köfte yasak. Ama sen de her ihtimale karşı yemesen iyi olur die düşünüyorum.çiğ köfte napiyomuski kizlar benide aydinlatirmisiniz
Içerisinde et olmasa da katkı maddesi olduğu için zararliymis canım. Yani yememek lazimmis maalesefçiğ köfte napiyomuski kizlar benide aydinlatirmisiniz
Napalım canım özellikle ılk üç ay önemliymiş tabi hep önemli de en çok o zaman zararlıCanım benim bir ay falan oldu yaptıralı ama bu bağışıklık testi ya pozitifler değişmez. Negatif olanın mikrobunu da on ayda kapmadıysan sonuç değişmeyecektir. Yediklerin muhtemelen etsizdir zaten dışarda etli satışı yasak. Bişey olacağını sanmıyorum ama sen yine de dikkat et bundan sonra
Tmm canim alicam.Canım doktor verdiyse o hapı için. Düşük olmasını önlemek için vermiştir. Sakin ihmal etme canim
Sadace kesemi göründü kaç mm kese . bebek ve yolk saçı gorunmedi miCanım yeni çıktım doktordan. Keseyi gördük çok şükür. Ama biraz yukarı yerleşmiş. Rahmimin de şekli kalp şeklindeymiş o yüzden büyürken kanaman olabilir dedi leke olursa riske atma hemen gel dedi. Onun dışında da çiğ et tavuk çiğköfte bunlarda olan mikroba bağışıklığım yokmuş. Bunlardan sokak sütünden uzak dur dedi. Sebze meyve sirkeli suyla yıka dedi. Bir de haftaya pazartesi kalp atışı bakacak
Canim bi utroson resmini koyarmisin bklm yazilar aynimi benim kese boyu 1.35cm yaziyo.Canım bizim toksoplazma testleri negatif çıktı bağışıklığımız yokmuş. Çiğ et yemek dokunmak falan yasak ondan dolayı çiğ köfte yasak. Ama sen de her ihtimale karşı yemesen iyi olur die düşünüyorum.
Ne zaman baktirdin keseye . progestan in bilimsel bir geçerliliği yok internetten iyi araştırCanim bi utroson resmini koyarmisin bklm yazilar aynimi benim kese boyu 1.35cm yaziyo.
1.35 cm mi yoksa mm?Canim bi utroson resmini koyarmisin bklm yazilar aynimi benim kese boyu 1.35cm yaziyo.