temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

11 kasımda aldığım idrar testinde 2.çizgiyi görmemle şok olmam bir olmuştu. çünkü ikinci çizgi için tam 3 yıldır bekliyordum.3 yıllık evliliğimde en az 50 ye yakın ist Anadolu yakası ve Avrupa yakasında doktorlara gittim eşimin sperm sayısı iyi fakat kalitesi iyi diil dediler. ben bu süreçte 90 kilodan 120 kiloya kadar yükseldim. ve kilo vermeden mümkün diil dediler. mide ameliyatı oldum. 75 kiloya düştüm 6.ayimdayim ve korunurken ilk 1 sene hamile kalmamak için adetim gecikti 5 kasımda olmam gereken adet olmayınca 11 kasımda teste 2.çizgiyi gördüm son beraberlik 29 ekimDi çok iyi hatırlıyorum. ama şuanbebek için 20 günlük diyorlar. idrarda çıkıpkanda çok düşük çıkması beni korkuttu ama keseyim ultrason da görünce artık bedenim sadece onun için varmış gibi. Aynı heyecanıyasayanlari kasımda hamile kalanları tanımak isterim

Canım tebrikler hamileligin daim olsun . Rabbim den ümit kesilmez Rabbim mucizelerimizi bize bagislasin

Hayırlı olsun canım hemen herkesin benzer hikayesi var ne mutlu bebeğin seninle artık sağlıkla kucağına al inşallah :)) kanda kaç çıktı canım 20 günlük denmiş ya

Yaa kızlar Kasıklarımda ki ağrılar artık yok normal mi sizce? yarın keseyi görmek için gidicem inş. ama tedirgin hissediyorum

Hayırlı olsun canım, çok sevindim. Darısı minik kalbini duymaya olsun inşallah

Benim de akşamları bulantım oluyor Canım, ben de bizde mi terslik var diyordum :)))

Sabah iyi uyanmak güzel de akşam bylantilarla uyumak zor oluyo çok enteresan gerçekten
Evet, bir taraftan uyku basıyor bir taraftan bulantı. Olsun yaa bulantı bile güzel, bana bebişimin varlığını hissettiriyor. Bir şey hissetmediğimde korkuyorum acaba ters giden bir şey mi var diye.

Canım cok sevindim bebişini gormuşsun.. bişeycik olmaz Allahın izniyle.. içini ferah tut darısı bana inşallah bende gorurum keseyi

Evet, bir taraftan uyku basıyor bir taraftan bulantı. Olsun yaa bulantı bile güzel, bana bebişimin varlığını hissettiriyor. Bir şey hissetmediğimde korkuyorum acaba ters giden bir şey mi var diye.
Ay kesinlikle öyle bulantısı bile güzel şimdilik ben daha önce düşük yaşadığım için biraz ağrı olsa çok tedirgin oluyorum yarın kesemizi görücez inşallah rüyamda kalp atışını bile duyuyodum :)

Tebrikler canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin gozun aydın..bende yeni ogrendim hamileliğimi ınsallah saglıklı bebekler nasip olur bize

Çok teşekkür ederim :) mutlaka araştırıp randevu alıcam benimde aradığım ilgili bir doktordu 5 dk muayene edip geçiştiren çok doktor duyduğum için memnun oldum bu arada yakınmışız :)

Çok teşekkür ederim :) mutlaka araştırıp randevu alıcam benimde aradığım ilgili bir doktordu 5 dk muayene edip geçiştiren çok doktor duyduğum için memnun oldum bu arada yakınmışız :)
İsterseniz teli 02124421530 muayenehanesi Yen'i açtı muayenehaneyi belki bulamazsanız diye dedim.evet yakın oturuyoruz:))ben bakırköy sahildeyim siz Ataköy civarıydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…