- 11 Temmuz 2023
- 906
- 819
- 23
4-5 saatte 1 veriyorum benKızlar bebeklerinize kaç saatte bir veriyorsunuz yemek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4-5 saatte 1 veriyorum benKızlar bebeklerinize kaç saatte bir veriyorsunuz yemek
3040 doğmuştu doktor kilomuz için iyi diyor ama bence biraz düşük gibi. Kan sonuçları iyi çıktığı durumda benim için çokta önemli değil çünkü genetik olarak bende babasıda zayıf yapılıyız ve oğlum gün içinde uyumuyor ve hiç yerinde durmuyor çok hareketli. Vermediğine şükür22 ocak doğumluyuz 8800 kilo 75 cm boyumuz var. Kan verdik bakalım onlar nasıl çıkacak
Benimki ortalama 3 saatte bir yiyor gibi 4 öğün oluyor hemen hemen. Gece dışında sabah uyanıp akşam yatana kadar 3/4 kez emiyorKızlar bebeklerinize kaç saatte bir veriyorsunuz yemek
Benimkinde 3700 doğdu 8700fü en son zayıf durmuyor aslında ama doğum kilosuna göre zayıf bana göre3040 doğmuştu doktor kilomuz için iyi diyor ama bence biraz düşük gibi. Kan sonuçları iyi çıktığı durumda benim için çokta önemli değil çünkü genetik olarak bende babasıda zayıf yapılıyız ve oğlum gün içinde uyumuyor ve hiç yerinde durmuyor çok hareketli. Vermediğine şükür
Maşallah canım. Benimde moralim aşırı bozuk bu kilo yüzünden dün doktora götürdüm yine çok az kilo almış. Neyden kaynaklı böyle alamıyor bilmiyorum. Aslında az çok yiyordu da niye alamıyor anlamıyorum. Bizim kilomuz çok daha düşük 7 kiloyuz.22 ocak doğumluyuz 8800 kilo 75 cm boyumuz var. Kan verdik bakalım onlar nasıl çıkacak
Benim bebeğim şapka felan asla taktırmıyor direk çekiyor. Eldiven alayım diyorum ama kesin onuda atar.Havalar soğudu ya dışarıda eldiven takıyor musunuz bebeğinize parmaksız eldiven alayım diyorum taktırmayacaj ama bir umut
Benımde günlük calısıuor leke çıkıyor ya ben cıvıl ve LCW kıyafetlerı bır kaç sweat var beyaz onlardan cıkmadıBise yetmiyor kaç takım pijaması ev kıyafeti var ya leke ya bir şey ya küçülüyor hepsini 9-13 almıştım kış için.her gün yıkıyorum ya da citileyip yıkıyorum yok lekeler de çıkmıyor kıyafet de yetişmiyor
Her çocuk bır olmaz onemlı olan saglıklı mı benım efe de bıraktı yemek yemeyı mamayı büyük ıhtımal almadı boya gıdıyor bıde hareketlılerMaşallah canım. Benimde moralim aşırı bozuk bu kilo yüzünden dün doktora götürdüm yine çok az kilo almış. Neyden kaynaklı böyle alamıyor bilmiyorum. Aslında az çok yiyordu da niye alamıyor anlamıyorum. Bizim kilomuz çok daha düşük 7 kiloyuz.
Aptamil’de 3 numara kullanıyoruz biz şuanTeşekkürler teyzesi Aynen tablo biraz karışık dediğin gibi birinin 3 ü kötü 2 si iyi falan ben 3 e geçince bakarım artık tekrar değiştiririm tabloya göre
Doktorumuz 3 ana öğün 2 ara öğün 3-4 kere de mama almasını istiyor bu durumda 3 saatte bir gibi besleniyor ama ara öğün yapamıyorum ne ara yiyecek bütün günüm yemek hazırlamakla geçiyor. 9.ay kontrolünde 7.700’dü kilomuz zayıfız doktor normal diyorKızlar bebeklerinize kaç saatte bir veriyorsunuz yemek
Bebelac gold 1 yaştan itibaren 3 numara ondan ben 2 veriyorum dahaAptamil’de 3 numara kullanıyoruz biz şuan
Aynen bende o kadar çok veremiyorum mamayı artık sadece gece içiyor içmek istemiyorDoktorumuz 3 ana öğün 2 ara öğün 3-4 kere de mama almasını istiyor bu durumda 3 saatte bir gibi besleniyor ama ara öğün yapamıyorum ne ara yiyecek bütün günüm yemek hazırlamakla geçiyor. 9.ay kontrolünde 7.700’dü kilomuz zayıfız doktor normal diyor
Şu sıralar sürekli öğürüyor yemeği veya biberonu görür görmez o yüzden çok zorlamıyorum ne kadar yerse artık.Aynen bende o kadar çok veremiyorum mamayı artık sadece gece içiyor içmek istemiyor
Henüz bakılmadı doktorumuzda 12.ayda kontrole cagırdı sanırim o zaman bakılır.Kızlar hiç kanına baktırdınız mı bebeklerin sünnette kan aldılardı hemoglobin 11 çıkmış biraz düşük mü normal mıi bu acaba bu aya göre
Beyazları çamaşır suyu ile hallediyorum daha sonra iki kez sivenoyla yıkıyorum son çare.ama renklilerde maalesef hep leke evdekilerBenımde günlük calısıuor leke çıkıyor ya ben cıvıl ve LCW kıyafetlerı bır kaç sweat var beyaz onlardan cıkmadı
Bizimki de 12. Ayda bakalım dedi bakılmadı henüzHenüz bakılmadı doktorumuzda 12.ayda kontrole cagırdı sanırim o zaman bakılır.
Benimkide taktırmıyor ya şapkayı dışarıda takıyorum etrafı izleyince ınutuyor evde takarsam çıkaarıyorBenim bebeğim şapka felan asla taktırmıyor direk çekiyor. Eldiven alayım diyorum ama kesin onuda atar.