temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

tatlımmmmm :) doktorum artık benden kan almıyoo katlıyo artık gerek yok dedı ama ben çooook ıstıyorummmm ıkız olmasını tee cocuklukten ber ısterım :) :) nasıp

Amin amin amin. Allah razı olsun. Bugünde güne çok şiddetli sancılarla başladım. Nasıl bir imtihandır bu Allahım yardım etsin. Varlığı dert yokluğu dert. Götürün beni hastaneye alsınlar onu içimden diye bağırdığımı hatırlıyorum... dualarınız için çok teşekkürler...

ben ankara oturuyorum. Şimdilik etlik zübeyde hanıma gidiyorum ama dr araştırıyorum doğumumu yapabileceğim bi hastane arıyorum. Sen nereye gidiyorsun?
Ben bu pazartesi bir polikinlige gitmeyi düşünüyorum ilk bebegimde devlet hastanesinde çok küçük diye sadece kan almışlardı ilk önce ultrasonda görmek için polikiligine gitmeyi düşünüyorum zekai tahir yada Ankara Cebeci tipa gitmeyi düşünüyorum özel Hastaneler çok pahalı uygun biyer bulursam o da olabilir

Kizlar size bi sorum olucakda doktor poregtan verdi gunde 3kez iç dedi şu ana kadar 3kez cok az hafif penbe akinti geldi cok agir bi hap bi sikintim yok tebbir amacli verdi icmeyi dusunmuyorum hatta almadim bile ne yapsam.

Kizlar size bi sorum olucakda doktor poregtan verdi gunde 3kez iç dedi şu ana kadar 3kez cok az hafif penbe akinti geldi cok agir bi hap bi sikintim yok tebbir amacli verdi icmeyi dusunmuyorum hatta almadim bile ne yapsam.
Leken geldiyse bence kullan canim bi zarari yok o ilacin bi cok kisiye veriyorlar bende kullaniyorum daha once 2 dusuk yasadigim icin önlem amacli veriyo doktorum ama bn agizdan aldığım zaman cok fena oluyorum kafami kaldiramiyorum o yuzden fitil olarak kullan dedi doktorum sende sor doktoruna istersen gece yatmadan fitil olarak kullaninca pek etkisi olmuyor

Neden içmeyi düşünmüyorsun progestanın bir zararı yok ki.benimde hafif lekelenmelerim vardı persembe günü daha fazla kanamam oldu doktor günde 3 kez progestan verdi.midem bulanıyor diye fitil olarak alıyorum ben.hiç riske atma derim

Canım allah korusun tabiki ama bi terslik olduğunda keşke kullansaydım demiyceğine eminsen kullanma madem. Ama keşke demiycek tek bi kadın yoktur sanırım fitil olarak kullan hiçbi sorun olmaz. Dr a sormana bile gerek yok. Fitil en garantisi.

baldan_madam canım naptın nasıl geçti kontrolün neler dedi dr un merak ettim seni ?
Canım yeni çıktım doktordan. Keseyi gördük çok şükür. Ama biraz yukarı yerleşmiş. Rahmimin de şekli kalp şeklindeymiş o yüzden büyürken kanaman olabilir dedi leke olursa riske atma hemen gel dedi. Onun dışında da çiğ et tavuk çiğköfte bunlarda olan mikroba bağışıklığım yokmuş. Bunlardan sokak sütünden uzak dur dedi. Sebze meyve sirkeli suyla yıka dedi. Bir de haftaya pazartesi kalp atışı bakacak

Hadi gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah peki bagidikligin olmadığını nasıl anladı toxoplazma testlerin mi yapıldı canı.

Selam kızlar
Bende 6 haftalik hamileyim. Mide bulantısı olmadı acaba bu saatten sonra başlama ihtimal ı var mı ins böyle devam eder. Sizde durumlar nasıl. ..

İyide o ilacini yazdi bana ben fitilinimi istiym eczacidan ?daha once bir düşuk birde oglumda dusuk tehlikem vardi bide bunda hafif penbe deyince verdi bide bir ay ilişki yasagi koydu.

Slm
Benimde adetim daha gecikmeden 10 gun kasikta hiç geçmeyen bir ağrı vardı sonra hamile olduğumu öğrendim . Geçiyor o ağrılar merak etme dedi doktorum gerçekten de geçti. İçini ferah tut

Canim gozun aydin bende on gun sonra gitcem 8.9gun sonra cagirdi ben biraz gec gitcem.

İyide o ilacini yazdi bana ben fitilinimi istiym eczacidan ?daha once bir düşuk birde oglumda dusuk tehlikem vardi bide bunda hafif penbe deyince verdi bide bir ay ilişki yasagi koydu.
Yok canım hapını fitil olarak kullanıyorsun.sen yazdığını al ama fitil olarak kullan

Canım progestan hapı fitil olarak kullanabiliyosun bol dinlen fitili de kullan

Canm gözün aydın inşallah hayrlısıyla kalp atışınıda duyarsın, için rahatlamıştır şimdilik, dediklerine dikkat et bişiy olmaz allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…