temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyide o ilacini yazdi bana ben fitilinimi istiym eczacidan ?daha once bir düşuk birde oglumda dusuk tehlikem vardi bide bunda hafif penbe deyince verdi bide bir ay ilişki yasagi koydu.
Bu ilac tek türlü zaten hap şeklinde değil tam olarak, görüntüsü kum saati gibi yumuşak bi dokusu var aldığında anlarsın zaten. Ağız yoluyla kullanılacağı yazar hatta prospektüsünde bile, ama vajinal yoldan fitil olarakta aynı ilaç kullanılıyor. Bence daha fazla bekleyip riske atma derim.

Canım yeni çıktım doktordan. Keseyi gördük çok şükür. Ama biraz yukarı yerleşmiş. Rahmimin de şekli kalp şeklindeymiş o yüzden büyürken kanaman olabilir dedi leke olursa riske atma hemen gel dedi. Onun dışında da çiğ et tavuk çiğköfte bunlarda olan mikroba bağışıklığım yokmuş. Bunlardan sokak sütünden uzak dur dedi. Sebze meyve sirkeli suyla yıka dedi. Bir de haftaya pazartesi kalp atışı bakacak :anneadayı::KK200:
Gözün aydın dikkat et :KK200:

Yok canım hapını fitil olarak kullanıyorsun.sen yazdığını al ama fitil olarak kullan

Canım progestan hapı fitil olarak kullanabiliyosun bol dinlen fitili de kullan

Bu ilac tek türlü zaten hap şeklinde değil tam olarak, görüntüsü kum saati gibi yumuşak bi dokusu var aldığında anlarsın zaten. Ağız yoluyla kullanılacağı yazar hatta prospektüsünde bile, ama vajinal yoldan fitil olarakta aynı ilaç kullanılıyor. Bence daha fazla bekleyip riske atma derim.
butun arkadadlarima cok tesekkur ederim bilmiyomdumki iste herseyi burda ogreniyoruz bir bir :KK66:

P
Neden içmeyi düşünmüyorsun progestanın bir zararı yok ki.benimde hafif lekelenmelerim vardı persembe günü daha fazla kanamam oldu doktor günde 3 kez progestan verdi.midem bulanıyor diye fitil olarak alıyorum ben.hiç riske atma derim
peki canim sadece gece yatmadan bir kezmi koycam fitil seklinde.

Kızlar gaviscon kullanan varmı,ben 4 5 gundur mide yanması yasıyorum,hic bise yiyemiyorum oyuzden,miden surekli yanıyo ve agrıyor.gaviscon gebelikte kullaniliyomus arastirdigima gore de.varmi hic kullanan

Slm arkadaşlar bende bu ara yorgunluk çok var ayakta biraz dursam kasiklarim agriyo bebek düşecek gibi hissediyorum mutsuz oluyorum :KK43: sizde de bu gerginlik var mı :anne::KK12:

Canm gözün aydın inşallah hayrlısıyla kalp atışınıda duyarsın, için rahatlamıştır şimdilik, dediklerine dikkat et bişiy olmaz allahın izniyle inşallah
Sağol canım aslında epey rahatladım ama biraz da aklıma taklımadı değil bu şekil ve kanama muhabbeti :işsiz: artık çok daha dikkatli olucam bugüne kadar hiç olmadı bundan sonra da olmaz inşallah kanamam. Kalp atışlarını da duyarız inşallah bebişlerimizin.:anneadayı: İyi olsunlar onlara bişey olmasın:KK61:

Benim de şubatta yapılmıştı igg ler pozitif çıktı onları göstereyim bakalım ne dicek başka doktor iyi demişti
Benim ikisi pozitif biri negatifmiş. Diğerlerinde sıkıntı yok dedi toksoplazma negatif çıktı onda sıkıntı çok dikkat etmen gerek dedi eldivensiz hiçbirşeye dokunma dedi. Daha ben iki metre yaklaşmam çiğ ete dedim ne eldiveni :)

Benim ikisi pozitif biri negatifmiş. Diğerlerinde sıkıntı yok dedi toksoplazma negatif çıktı onda sıkıntı çok dikkat etmen gerek dedi eldivensiz hiçbirşeye dokunma dedi. Daha ben iki metre yaklaşmam çiğ ete dedim ne eldiveni :)
Ay şimdi baktım benim de toxoplazmalar negatifmis başka testler pozitif zaten doktor kizamikcik bagisikligin var iyi demişti

Eklentiler

• Screenshot_20161126-183353_1.jpg
    Screenshot_20161126-183353_1.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba ,
Yeni üye oldum Regl imin başlamasına 8 gün kala idrar testi yaptım ve çift çizgi çıktı ertesi gün doktora gittim çok erken daha günün gelmemiş hiç birşey göremeyiz dedi . Ultrasonla baktı kese Tabiki yok fakat rahimde kalınlaşma var dedi. kan testi istedi fakat yaptırmadım 29 u tarihim 1 hafta geçtikten sonra doktora gitmeyi düşünüyorum İstanbul Avrupa yakası için doktor tavsiyesi istiyorum çünkü çok kararsızım Ataköy de oturuyorum Bakırköy,Bahçelievler olabilir şimdiden tşkler
Bende bakırköy de oturuyorum.ilk kızımda Ali paşa Oskay a gitmiştim şimdi yine ona gidiyorum öyle bi doktor ki hamile olduğuna seviniyorsun tekrar doktorumu görülen diye.giçbir zaman gereksiz tedirginlik yaratmayan herşeyi hamileliği beslenmeyi doğumu işin doğasına bırakan herşeyden önce anne psikolojisine önem veren önceliği normal Doğum ama ben sezeryan diye ısrar edince anne psikolojisinin de çok önemli olduğunu söylemişti ve ameliyathane de ellerimden tutup heyecanlanmamam için çok güzel telkin etmişti. şuanda yeri kadirhas çocuk merkezi b blok 2.katta çok güzel 3 doktorlu bir ofis muayenehane .tavsiye ederim çok iyi bir doktor 24 saat ulaşılabilen teli açamadıysa 10 dakika sonra mutlaka kendisi geri arar.benim için önemli olan da buydu. :)

Ay şimdi baktım benim de toxoplazmalar negatifmis başka testler pozitif zaten doktor kizamikcik bagisikligin var iyi demişti
Evet canım senin de negatif çıkmış sen de dikkat et. Ayrıca kedi köpeğe de yaklaşma dedi. Sen de dikkat et bunlara. Sokak sütü içme sokak sütünden yapılan ürünleri tüketme. Çiğköfte yeme. Sebzeleri sirkeli suya ıslat iyi yıkanmamış hiçbirşeyi yeme dedi.

Evet canım senin de negatif çıkmış sen de dikkat et. Ayrıca kedi köpeğe de yaklaşma dedi. Sen de dikkat et bunlara. Sokak sütü içme sokak sütünden yapılan ürünleri tüketme. Çiğköfte yeme. Sebzeleri sirkeli suya ıslat iyi yıkanmamış hiçbirşeyi yeme dedi.
Ay ben kedileri çok severim neyse uzak durucam artık çiğ köfte yiyemicek miyiz ki etsiz yeriz herhalde :KK43:

X