- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.301
Yok canım sadece kese dedi. Gerçi çok detaylı da anlatmadı. On gün sonra kalp atışı bakıcaz dedi. 9 küsür mm boyu ultrasonda öyle birşeyler yazıyordu doktor demedi de. Yanımda değil canım ya arabada kaldı resimlerSadace kesemi göründü kaç mm kese . bebek ve yolk saçı gorunmedi mi
Canım biz 4.5 hesaplamıştık ya bana satınla uyumlu 5.5 haftalık dedi. Nasıl hesaplanıyor acaba bu hafta iyice kafam karıştı. Sana kaç haftalıksın dedi doktor?Canim bi utroson resmini koyarmisin bklm yazilar aynimi benim kese boyu 1.35cm yaziyo.
Ben cuma gittim 11.5 mm kese 4+6 haftalık dedi.Canım biz 4.5 hesaplamıştık ya bana satınla uyumlu 5.5 haftalık dedi. Nasıl hesaplanıyor acaba bu hafta iyice kafam karıştı. Sana kaç haftalıksın dedi doktor?
Gozunaydin canim hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsin ins. Neden yukari yerlesmis ki zamanla duzelir heralde sikinti olmaz allahin izniyle Ikiz degilmiymis bellimi canimCanım yeni çıktım doktordan. Keseyi gördük çok şükür. Ama biraz yukarı yerleşmiş. Rahmimin de şekli kalp şeklindeymiş o yüzden büyürken kanaman olabilir dedi leke olursa riske atma hemen gel dedi. Onun dışında da çiğ et tavuk çiğköfte bunlarda olan mikroba bağışıklığım yokmuş. Bunlardan sokak sütünden uzak dur dedi. Sebze meyve sirkeli suyla yıka dedi. Bir de haftaya pazartesi kalp atışı bakacak
Ayni ilaci kullancaksin cnm fitil olarakda kullaniliyor daha once yasadigin icin onlem olarak kullansan iyi olur bende önlem amacli kullaniyorumİyide o ilacini yazdi bana ben fitilinimi istiym eczacidan ?daha once bir düşuk birde oglumda dusuk tehlikem vardi bide bunda hafif penbe deyince verdi bide bir ay ilişki yasagi koydu.
Onunla ilgili bişey demedi canım kese tek. Yukarı yerleşmiş ama büyüdükçe heryeri kaplıycak o yüzden sıkıntı olmaz dedi. Ama kalp şeklinde olduğu için büyürken kanaman olabilir hemen gel dedi@
Gozunaydin canim hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsin ins. Neden yukari yerlesmis ki zamanla duzelir heralde sikinti olmaz allahin izniyle Ikiz degilmiymis bellimi canim
Balla ben de anlamadım hiçbişey canım 5.5 dedi banaBen cuma gittim 11.5 mm kese 4+6 haftalık dedi.
Dün canimNe zaman baktirdin keseye . progestan in bilimsel bir geçerliliği yok internetten iyi araştır
banada 4haftaliksin dedi off normalde daha fazlada ve 23 gecen ay adet tarihim bu ayda 23ay yani iki gunun geciyor dedi ama 21den sasiyordum ben hatta 19unda olmam lazimdi bebisler gozuksun ozamn anlasilir.Canım biz 4.5 hesaplamıştık ya bana satınla uyumlu 5.5 haftalık dedi. Nasıl hesaplanıyor acaba bu hafta iyice kafam karıştı. Sana kaç haftalıksın dedi doktor?
Çok anlamamakla birlikte 1.23 yazan bi yee var sadece ay evet herkes paylaşsın ultrasonlari çok heyecanlıKizlar bi bakin hele kese kac cm
Bende ben 6haftaya yakin hamileyim dollenme erken oldu cunki.Eki Görüntüle 1917526
tmam canm sagol bilmiyodumCanım bizim toksoplazma testleri negatif çıktı bağışıklığımız yokmuş. Çiğ et yemek dokunmak falan yasak ondan dolayı çiğ köfte yasak. Ama sen de her ihtimale karşı yemesen iyi olur die düşünüyorum.
Canım cm olamaz şu an kese anca mm olur daha 5 haftayı doldirmamissinKizlar bi bakin hele kese kac cm
Bende ben 6haftaya yakin hamileyim dollenme erken oldu cunki.Eki Görüntüle 1917526
Pardon senin kese büyük gibi sanki benimki ufaktiBaska kimsenin yokmu utrason kagidi.
Gebelik kesesi GS (gestasyomel sac) olan yer.senin ultrason kağıdına göre gebelik kesesinin ölçümünü vermemiş.Kizlar bi bakin hele kese kac cm
Ama kese küçük gibi gelmedi banaGebelik kesesi GS (gestasyomel sac) olan yer.senin ultrason kağıdına göre gebelik kesesinin ölçümünü vermemiş.
Bilmiyorum belki yakın çekim yapılmıştır.gs karşısında değer yazmayınca yorum yaptım.kesenin büyüklüğü hakkında fikrim yokAma kese küçük gibi gelmedi bana