temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

@
Gozunaydin canim hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsin ins. Neden yukari yerlesmis ki zamanla duzelir heralde sikinti olmaz allahin izniyle Ikiz degilmiymis bellimi canim

İyide o ilacini yazdi bana ben fitilinimi istiym eczacidan ?daha once bir düşuk birde oglumda dusuk tehlikem vardi bide bunda hafif penbe deyince verdi bide bir ay ilişki yasagi koydu.
Ayni ilaci kullancaksin cnm fitil olarakda kullaniliyor daha once yasadigin icin onlem olarak kullansan iyi olur bende önlem amacli kullaniyorum

@

Gozunaydin canim hayirlisiyla kalp atışlarını da duyarsin ins. Neden yukari yerlesmis ki zamanla duzelir heralde sikinti olmaz allahin izniyle Ikiz degilmiymis bellimi canim
Onunla ilgili bişey demedi canım kese tek. Yukarı yerleşmiş ama büyüdükçe heryeri kaplıycak o yüzden sıkıntı olmaz dedi. Ama kalp şeklinde olduğu için büyürken kanaman olabilir hemen gel dedi

Ba
Canım biz 4.5 hesaplamıştık ya bana satınla uyumlu 5.5 haftalık dedi. Nasıl hesaplanıyor acaba bu hafta iyice kafam karıştı. Sana kaç haftalıksın dedi doktor?
banada 4haftaliksin dedi off normalde daha fazlada ve 23 gecen ay adet tarihim bu ayda 23ay yani iki gunun geciyor dedi ama 21den sasiyordum ben hatta 19unda olmam lazimdi bebisler gozuksun ozamn anlasilir.

Kizlar bi bakin hele kese kac cm
Bende ben 6haftaya yakin hamileyim dollenme erken oldu cunki.

E="melegini_bekliyor, post: 49035973, member: 773036"]Içerisinde et olmasa da katkı maddesi olduğu için zararliymis canım. Yani yememek lazimmis maalesef [/QUOTE]
sagol canm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…