- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.101
gördün mü canım dün boş yere üzmüşsün bebişini kendini eşini çok şükür :) Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)Kizlar doktordan geldim hic bir sikinti yok karindan rahatlikla kese gorunuyor kese gayet iyi porogestan verdi gunde 3kere hafif kanamam oluyor penbe ondan birde bir ay ilişki yasak sonrasida korumali dedi cok iyi bi doktordu dogumumuda orda yapicam şansima iyi bir doktor hemde bayan.
Çok şükür aklında soru işareti kalmadan geldin bak ne güzel bol bol dinlen su iç canım biraz istirahat iyi gelirKizlar doktordan geldim hic bir sikinti yok karindan rahatlikla kese gorunuyor kese gayet iyi porogestan verdi gunde 3kere hafif kanamam oluyor penbe ondan birde bir ay ilişki yasak sonrasida korumali dedi cok iyi bi doktordu dogumumuda orda yapicam şansima iyi bir doktor hemde bayan.
Masallah cnm cok artmis gunlerimiz ayni sayilir ikiz olma ihtimali cok yuksek senin ben 650yle keseyi gordum sen bebisi bile gorursun belkikızlaaarrr dünki sonucumu aldımm :) değerim 5801 olmuş bir haftada 137 denyarına 10bini geçer :) kese görünür değil mi :)
Carrefourun ordaki jimer e arkadaşım gidiyor da cenk bey e, o arkadasima sutu de yoğurdu da marketten al. Kendin kaynatip ictiginde yada mayaladiginda bakteriler tam olarak olmeyebilir demisti de o yüzden sordum hangi doktor diye. Fitil olarak aliyorsan zaten yan etkileri olmuyormuş çok fazlajımer ozluce de denız hanım, bu arada ücretler sgk olduğu halde böyle, prgestanı gece yatmadan ıcıyorum bırde sabah 5 te fıtıl olarak alıyorum calıstıgım ıcın ılacı aldıktan 2 sonra yatmak gerekıyormus .. su an hıc bır yan etkı olmadı ilk defa kullandım gerçi böyle de devam eder ınsallah
sağol canım inşallah. hcg nin normalden çok artması da iyi değilmiş inşallah bir sıkıntı yoktur. açıkcası kafam karıştı birazMasallah cnm cok artmis gunlerimiz ayni sayilir ikiz olma ihtimali cok yuksek senin ben 650yle keseyi gordum sen bebisi bile gorursun belki
cok uzuldum cnm kafaya takma inssallah rabbim bidahaki aya hayrlisini nasip eder kendini uzme verende o alanda sen umudunu kesme bol bol dua etİyi geceler kızlar dün gittim öğlenden sonra ipler koptu yatışımı istedi doktor ya dış gebelik ya kimyasal dedi riske atmak istemedi kürtaj dedi tahlile göndermek için kabul etmedim kendi doktoruma gittim zaten bigün öncesi o aynı şeyi söylemişti ben başka doktorda şansımı deneyim dedim ama olmadı kürtaja aldılar rahim çok kalınlaştığı için 3-4 güne sonucu alıp eğer dış gebelikse bu seferde iğneyle onu düşürecekler ama Yüksek ihtimal dış gebelik diil
6 ay Bebek yapmak yasak şubattan bu yana bu 5. Kimyasal gebeliğim dierleri kendisi düştü ama bunu kazıdılar pıhtılaşma sorunu olabilir dedi onların tahlilleri yapılacak 6 ay beklenecek kısmet artık gözlerim ağlamaktan açılmıyo artık şiştiler eşimle bikaç saat içinde boşanma durumuna geldik yaşadığım acıyı farkedemedi hödük hamileyken bambaşka düşürdüğümde bambaşka biri oluyo rabbim işte var bi bildiği ondan vermiyo felaket bigün yaşadım anlıcanız sonumuz hayrola inşallah hepinize hayırlı hamilelikler güzel güzel doğurun cücüklerinizi inşallah eğer bu sinirim ve nefretim biterse eşime bende bi 6 ay sonra aranıza katılırım inşallah şubattan bu yana 20 kilo almıştım onları veririm yeniden fit bi anne adayı olarak sahalara çıkarım içimde inanılmaz bi rahatlama var günlerdir yaşadığım o çeşmekeş bitti en azından
Sonsuz mutluluklar dilerim hepinize. Fly senin adına çok sevindim umarım Allah tamamına erdirir Allah'a emanetsiniz cümleten
Benim de öyle oldu canım, ilk zamanlardaki hassaslık yok. Bacaklarımdaki belimdeki ağrılar da biraz hafifledi. Ben de biraz endişelendim de napalım verecek olan Allah, ömrü varsa verirsin rabbim diyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Dua edecez başka yapacağımız bir şey yok. Allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Kızlar göğüslerimdeki hassasiyet baya azaldı benzer bişey yaşayan varmı çok endişeliyim yaa
Canım, öncelikle çok üzüldüm. Geçmiş olsun, Allahım şifa versin bir daha yaşatmasın bu acıyı. Ne diyeceğimi bilemedim.İyi geceler kızlar dün gittim öğlenden sonra ipler koptu yatışımı istedi doktor ya dış gebelik ya kimyasal dedi riske atmak istemedi kürtaj dedi tahlile göndermek için kabul etmedim kendi doktoruma gittim zaten bigün öncesi o aynı şeyi söylemişti ben başka doktorda şansımı deneyim dedim ama olmadı kürtaja aldılar rahim çok kalınlaştığı için 3-4 güne sonucu alıp eğer dış gebelikse bu seferde iğneyle onu düşürecekler ama Yüksek ihtimal dış gebelik diil
6 ay Bebek yapmak yasak şubattan bu yana bu 5. Kimyasal gebeliğim dierleri kendisi düştü ama bunu kazıdılar pıhtılaşma sorunu olabilir dedi onların tahlilleri yapılacak 6 ay beklenecek kısmet artık gözlerim ağlamaktan açılmıyo artık şiştiler eşimle bikaç saat içinde boşanma durumuna geldik yaşadığım acıyı farkedemedi hödük hamileyken bambaşka düşürdüğümde bambaşka biri oluyo rabbim işte var bi bildiği ondan vermiyo felaket bigün yaşadım anlıcanız sonumuz hayrola inşallah hepinize hayırlı hamilelikler güzel güzel doğurun cücüklerinizi inşallah eğer bu sinirim ve nefretim biterse eşime bende bi 6 ay sonra aranıza katılırım inşallah şubattan bu yana 20 kilo almıştım onları veririm yeniden fit bi anne adayı olarak sahalara çıkarım içimde inanılmaz bi rahatlama var günlerdir yaşadığım o çeşmekeş bitti en azından
Sonsuz mutluluklar dilerim hepinize. Fly senin adına çok sevindim umarım Allah tamamına erdirir Allah'a emanetsiniz cümleten
Neden korumalı ilişki deeiKizlar doktordan geldim hic bir sikinti yok karindan rahatlikla kese gorunuyor kese gayet iyi porogestan verdi gunde 3kere hafif kanamam oluyor penbe ondan birde bir ay ilişki yasak sonrasida korumali dedi cok iyi bi doktordu dogumumuda orda yapicam şansima iyi bir doktor hemde bayan.
Kahkaha attım hahahajjaGünaydin kizlar ... Birsey soracagim simdi bizim haftalik bebegimizin hesabi nasil yapiliyor. Yani simdi ben 4 hafta 3 gunluk ama 4 hafta 6 gun bitince 5 hafta 1 gunlukmu oluyor yoksa o 5 hafta 0 gun 1 gun diye mi gidiyorgece bunu düşündüm bayakafamda deli sorular
Yoktur yoktur cnm kotuyu dusunme ikiz olma olasılığı cok yuksek gibi geldi bana hafi hayirlisi bakalimsağol canım inşallah. hcg nin normalden çok artması da iyi değilmiş inşallah bir sıkıntı yoktur. açıkcası kafam karıştı biraz
Cok gecmis olsun canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun allahim sabrini veriyor bi sekilde bende 2 kere yasadim seni cok iyi anlayabiliyorum kendini toparla akisina birak herseyi zamanla goruceksin sende hic beklemediğin bi anda bebisin seninle olucak bu surecte tedavini ol önlemlerini al oyle basla rabbim yardimcin olsunİyi geceler kızlar dün gittim öğlenden sonra ipler koptu yatışımı istedi doktor ya dış gebelik ya kimyasal dedi riske atmak istemedi kürtaj dedi tahlile göndermek için kabul etmedim kendi doktoruma gittim zaten bigün öncesi o aynı şeyi söylemişti ben başka doktorda şansımı deneyim dedim ama olmadı kürtaja aldılar rahim çok kalınlaştığı için 3-4 güne sonucu alıp eğer dış gebelikse bu seferde iğneyle onu düşürecekler ama Yüksek ihtimal dış gebelik diil
inşallah canım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. yarın doktora gidicem baya rahatlar inşallah kafamYoktur yoktur cnm kotuyu dusunme ikiz olma olasılığı cok yuksek gibi geldi bana hafi hayirlisi bakalim
Ya kızlaaar belki senin burda ne işin var diyeceksiniz ama. Eğer hissettiğim gibi ise sanırım hamileyim. Yani o kadar çok inanıyorum ki bu duruma bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Bu ay ilk kez denedik. Daha doğrusu çocuk için değildi ama ilk kez yumurtlama gününde bu şekilde oldu. Ve bütün belirtilerim var. Hatta şöyle ki eğer hamileysem 29.07.2017 tarihi tahmini doğum güzüküyorKendimi tutup test yapmıyorum ama sanırım daha fazla dayanamayıp yarın kan testi vermeye gideceğim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim kalbini ferah tut hersey yolunda gidecek allahin izniyle banada bir hafta gecmiyo carsamba gidicem hersey yolundadir insinşallah canım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. yarın doktora gidicem baya rahatlar inşallah kafam
5+3 te dun gittim sadece kese gorundu bebek ıcın 10 gun sonra gel dedı o zamn 6+5 olmuş olacak ınsallah ama bazıları 5. haftada keseyı de bebegıde goruyorMerhaba bayanlar benim bi sorum olacaktı yardım edebilirseniz sevinirim dün dr gittim 6 haftalık hamileyim kese gözüktü bebek kaçıncı haftada gözüküyor halen inanamıyorum
çok şükür allahıma maşallah canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) hoşgeldinkızlarrr bende çok sevinçliyim 1 yıl once 37. haftamda ölü doğum yaptım bugun tekrar hamıle olduğumu öğrendim betahcg 2800 çıktı daha dr a gitmedım ama tahmınen 5 haftalık hamıleyım ınsallah lütfen dua edin benım için