- 28 Aralık 2015
- 299
- 286
- 42
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.141
Kızlar şimdi dr dan çıktım. Allahıma bin şükür keseyi gördük. Gayet iyi yerleştiğini ve düzgün gözüktüğünü söyledi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Aklımdaki bütün soruları telefonma not almıştım bir bir hepsini sordum. Kafamda rahatladı8 aralığa bebişi görebilmek için randevu aldım şimdi sıra onda inşallah hayrlısıyla sırasıyla oda nasip olur. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına inşallaaaahhhhh
ayy acnım çok sevindim çok şükür darısı bizim başımıza. :) yarın gidicem ben de aynı şeyleri duyabilirsem çok rahatlıycam :)Kızlar şimdi dr dan çıktım. Allahıma bin şükür keseyi gördük. Gayet iyi yerleştiğini ve düzgün gözüktüğünü söyledi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Aklımdaki bütün soruları telefonma not almıştım bir bir hepsini sordum. Kafamda rahatladı8 aralığa bebişi görebilmek için randevu aldım şimdi sıra onda inşallah hayrlısıyla sırasıyla oda nasip olur. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına inşallaaaahhhhh
24 ekim sat dı canım. 4-5 kasım yumurtlama günleriydi. 15 kasım da testte çok silik çizgi yakaladım. 16 kasımda hcg kanda 51 çıktı. Bat ımda 21 kasımdı.CNM HAYIRLISI OLSUN İNŞ. ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ. BİR ŞEY SORUCAM EN SON BAT TARİHİN EKİMİN KAÇIYDI CNM ??
ayy acnım çok sevindim çok şükür darısı bizim başımıza. :) yarın gidicem ben de aynı şeyleri duyabilirsem çok rahatlıycam :)
Doktora neler sordun ben de onu soracaktım sizlere. kafam çok karışık not alıyorum aklımdakileri. ben de sorayım paylaşırız burda içimiz rahat olur :)
Canım ya kabızlık için ne sordun ? Doktor ne söyledi. Şu an kabizlik uğraşıyorum daRegl ağrılarımı sordum canım. Baş dönmelerim vardı onu sordum. Kabızlık sordum. Bidahaki kontrol tarihimi, yediklerimi içtiklerimi bitkisel çayları, kesenin görüntüsünü, şuanlık hatrladıklarım bunlar canım. İnşallah sende duy güzel haberleride için rahatlasın inşallah
Gözün aydın canım, inşallah bebişini de görürsün sağlıkla. Birbirimize dua edelim :)Kızlar şimdi dr dan çıktım. Allahıma bin şükür keseyi gördük. Gayet iyi yerleştiğini ve düzgün gözüktüğünü söyledi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Aklımdaki bütün soruları telefonma not almıştım bir bir hepsini sordum. Kafamda rahatladı8 aralığa bebişi görebilmek için randevu aldım şimdi sıra onda inşallah hayrlısıyla sırasıyla oda nasip olur. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına inşallaaaahhhhh
Gözün aydın canım, inşallah bebişini de görürsün sağlıcakla. Birbirimize dua edelim :)Kızlar şimdi dr dan çıktım. Allahıma bin şükür keseyi gördük. Gayet iyi yerleştiğini ve düzgün gözüktüğünü söyledi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Aklımdaki bütün soruları telefonma not almıştım bir bir hepsini sordum. Kafamda rahatladı8 aralığa bebişi görebilmek için randevu aldım şimdi sıra onda inşallah hayrlısıyla sırasıyla oda nasip olur. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına inşallaaaahhhhh
merhaba regl 3 gün geçtikten sonra evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıkmıştı kanda çıktı :)KIZLAR MRB. EN SON BAT TARİHİNİZ NEDİR ACABA? KAÇINCI GÜNDE ÖĞRENDİNİZ GEBELİĞİNZİ..
HEPİNİZİN BEBİŞLERİ HAYIRLI OLSUN BU ARADA. ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
Sat 18-20 derken Canım, kasım ayı mı ekim ayı mı?KIZLAR BANA DA Bİ CVP VERİN NOLUR YA
Sat 18-20 derken Canım, kasım ayı mı ekim ayı mı?
Eğer reglin düzenliyse şu aralar tekrar regl olman lazım. Regl olmadıysan da test için erken de olabilir. Vücut beklentiye giriyor ya canım, hamile olmasan da bazen gecikebiliyor. Benim önceki aylarda öyle olmuştu. İnşallah hamilesindir, bebeğin seninledir de biraz sabır. Kendini strese sokma canım.EN SON EKİM 18 VEYA 20 DE REGL OLDUM CNM...
Eğer reglin düzenliyse şu aralar tekrar regl olman lazım. Regl olmadıysan da test için erken de olabilir. Vücut beklentiye giriyor ya canım, hamile olmasan da bazen gecikebiliyor. Benim önceki aylarda öyle olmuştu. İnşallah hamilesindir, bebeğin seninledir de biraz sabır. Kendini strese sokma canım.
Canım, geçmiş olsun. Allahım acil şifa versin. Ne yapabileceğin konusunda açıkcası fikrim yok, yanlış bir şey de söylemek istemem. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın, destek olmak istedim ondan yazdım.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum büyük ihtimal bikaç ay önce taş dusurmustum sürekli de enfeksiyonla uğraşırım kadın doğum acile gittim beta istedi idrar tahlili istemedi çok sinir oldum napıcam ben maydanoz suyu içemem zararlı napayım pff
Sağol canım benim ya yapacak bişey yok doktor demeden sadece bol su içebilirim en azından beta hcg artisini gorucem bakalım pazartesi 383 düCanım, geçmiş olsun. Allahım acil şifa versin. Ne yapabileceğin konusunda açıkcası fikrim yok, yanlış bir şey de söylemek istemem. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın, destek olmak istedim ondan yazdım.
Magnezyumlu kalsiyumlu hi ilac yazdi canim toz mus suya katip icecegim
Kizlar agliyorum kese pek iyi gorunmuyor dedi baskada bisey demedi bekliycez dedi..