- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.121
canım acele etme biraz daha bekle hala olmazsan doktora git. erken olduğu için idrarda çıkmamış olabilir ya da stresten adetin gecikmiş de olabilir. hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin allahKızlar adetimin üstünden geçti
Kızlar bunun üzerine test yapmamı söylediniz ben dün akşam test aldım ama sabah yapmayı bekleyemeden akşam yaptım ama sonuç negatif. hala regl de olmadım :/
Çok sevindim canım, gözün aydın :)))Kizlar doktordan geldim hic bir sikinti yok karindan rahatlikla kese gorunuyor kese gayet iyi porogestan verdi gunde 3kere hafif kanamam oluyor penbe ondan birde bir ay ilişki yasak sonrasida korumali dedi cok iyi bi doktordu dogumumuda orda yapicam şansima iyi bir doktor hemde bayan.
canım tahmini doğum tarihini kişisel bilgilerin kısmındaki yere örn: 29-07-2017 şeklinde yazıyorsun değişiklikleri kaydet diyorsun oluyor :) hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)bu arada hala bu hamilelik takvimi eklenmedi bana :))
canım ben de 5 gün kala idrar testinde gördüm çok silik. ertesi gün sabah erken test yaptım daha net çıktı sonra hemen kan verdim kanda çıktı meleğimKIZLAR MRB. EN SON BAT TARİHİNİZ NEDİR ACABA? KAÇINCI GÜNDE ÖĞRENDİNİZ GEBELİĞİNZİ..
HEPİNİZİN BEBİŞLERİ HAYIRLI OLSUN BU ARADA. ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..
HAYIRLI OLSUN CNM ÖNCELİKLE 20 EKİM EN SON TARİHİM YA 20 YA 18 Bİ GECİKME VAR AMA NE YAPAYIM BİLEMEDİM ERKENMİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??canım ben de 5 gün kala idrar testinde gördüm çok silik. ertesi gün sabah erken test yaptım daha net çıktı sonra hemen kan verdim kanda çıktı meleğimsenin bat ne zaman?
benim anlamadığım gebelik hesaplamaya son regl in ilk gününden hesap edilerek belirleniryor.bu hesaba göre 7 haftalık hamileyim.ama ben tam olarak kaç haftalık hamile olduğumu biliyorum . benim bebeğim henüz 5 haftalık sadece.rabbim sağlıkla büyümesini ve kucağımıza alabilmemizi nasip eder inşallah.tüm anneler umarım hepimizin bu süreci en az sıkıntı ile sona erer ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almış oluruz ve bu seferde benim bebeğim böyle , şöyle diye yazışabiliriz tekrar burada :))
bence test al yarın sabah ilk idrarınla yap. varsa büyük ihtimal çıkar. sonra silik çizgiyi görünce doğru kan vermeye :) hadi inşallah :)HAYIRLI OLSUN CNM ÖNCELİKLE 20 EKİM EN SON TARİHİM YA 20 YA 18 Bİ GECİKME VAR AMA NE YAPAYIM BİLEMEDİM ERKENMİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??
ayyy inşallah canım ya :) hamile kalana kadar ayrı stres kalınca ayrı stres :) canım geç döllenme falan olduğu durumlarda bu hesaplar tutmuyormuşç önemli olan doktorun dedikleri kafana takma hiçbirşeyi :) var ve sağlıklı ya gerisinin önemi yokbenim anlamadığım gebelik hesaplamaya son regl in ilk gününden hesap edilerek belirleniryor.bu hesaba göre 7 haftalık hamileyim.ama ben tam olarak kaç haftalık hamile olduğumu biliyorum . benim bebeğim henüz 5 haftalık sadece.rabbim sağlıkla büyümesini ve kucağımıza alabilmemizi nasip eder inşallah.tüm anneler umarım hepimizin bu süreci en az sıkıntı ile sona erer ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almış oluruz ve bu seferde benim bebeğim böyle , şöyle diye yazışabiliriz tekrar burada :))
bence test al yarın sabah ilk idrarınla yap. varsa büyük ihtimal çıkar. sonra silik çizgiyi görünce doğru kan vermeye :) hadi inşallah :)
Bak ben son adet tarihine göre 8 dim. ama doktora gittim doktor 6 buçuk hafta dedi ve bebek kalp atışı başlamıştı çok yeniydi yavaştı kalbi bende o zaman korktum çok..... sen son adet tarihine göre mi 6 sınMerhaba bayanlar benim bi sorum olacaktı yardım edebilirseniz sevinirim dün dr gittim 6 haftalık hamileyim kese gözüktü bebek kaçıncı haftada gözüküyor halen inanamıyorum