temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar adetimin üstünden geçti

Kızlar bunun üzerine test yapmamı söylediniz ben dün akşam test aldım ama sabah yapmayı bekleyemeden akşam yaptım ama sonuç negatif. hala regl de olmadım :/
canım acele etme biraz daha bekle hala olmazsan doktora git. erken olduğu için idrarda çıkmamış olabilir ya da stresten adetin gecikmiş de olabilir. hayırlısı olsun canım gönlüne göre versin allah

5+3 te dun gittim sadece kese gorundu bebek ıcın 10 gun sonra gel dedı o zamn 6+5 olmuş olacak ınsallah ama bazıları 5. haftada keseyı de bebegıde goruyor[/QUOTE]
Teşekkür ederim bu bebek süpriz oldu inanamıyorum bi terslik olcak diye korkuyorum Rabbim isteyenlere nasip etsin hamişleride bebeklerini kulaklarına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim canım, gözün aydın :)))

benimde dün doktor kesemizi gördü çok şükür arkadaşlar.henüz 8.5 mm lik minicik bir kese.kalp atımını duymak için haftaya gün verdi ama ben 2 hafta beklemeyi planlıyorum.Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıcaklı kucağımnıza alabilmemizi nasip eder inşallah

KIZLAR MRB. EN SON BAT TARİHİNİZ NEDİR ACABA? KAÇINCI GÜNDE ÖĞRENDİNİZ GEBELİĞİNZİ..
HEPİNİZİN BEBİŞLERİ HAYIRLI OLSUN BU ARADA. ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN..

regl.im 3 gün geciktikten sonra test yaptım evde.ikinci cizgi çok ince silik çıktı.aynı gün 10 kasım günü hastanede kan tahlili yaptırarak öğrendim ben.

BENİM 18-20 EKİM GİBİ BİR TARİH VAR AKLIMDA TEST FALAN YAPTIRMADIM BİLMİYORUM O YÜZDEN SİZE SORAYIM DEDİM KIZLAR

canım ben de 5 gün kala idrar testinde gördüm çok silik. ertesi gün sabah erken test yaptım daha net çıktı sonra hemen kan verdim kanda çıktı meleğim senin bat ne zaman?

benim anlamadığım gebelik hesaplamaya son regl in ilk gününden hesap edilerek belirleniryor.bu hesaba göre 7 haftalık hamileyim.ama ben tam olarak kaç haftalık hamile olduğumu biliyorum . benim bebeğim henüz 5 haftalık sadece.rabbim sağlıkla büyümesini ve kucağımıza alabilmemizi nasip eder inşallah.tüm anneler umarım hepimizin bu süreci en az sıkıntı ile sona erer ve hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almış oluruz ve bu seferde benim bebeğim böyle , şöyle diye yazışabiliriz tekrar burada :))

canım ben de 5 gün kala idrar testinde gördüm çok silik. ertesi gün sabah erken test yaptım daha net çıktı sonra hemen kan verdim kanda çıktı meleğim senin bat ne zaman?
HAYIRLI OLSUN CNM ÖNCELİKLE 20 EKİM EN SON TARİHİM YA 20 YA 18 Bİ GECİKME VAR AMA NE YAPAYIM BİLEMEDİM ERKENMİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??

RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.

HAYIRLI OLSUN CNM ÖNCELİKLE 20 EKİM EN SON TARİHİM YA 20 YA 18 Bİ GECİKME VAR AMA NE YAPAYIM BİLEMEDİM ERKENMİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??
bence test al yarın sabah ilk idrarınla yap. varsa büyük ihtimal çıkar. sonra silik çizgiyi görünce doğru kan vermeye :) hadi inşallah :)

ayyy inşallah canım ya :) hamile kalana kadar ayrı stres kalınca ayrı stres :) canım geç döllenme falan olduğu durumlarda bu hesaplar tutmuyormuşç önemli olan doktorun dedikleri kafana takma hiçbirşeyi :) var ve sağlıklı ya gerisinin önemi yok

Kızlar şimdi dr dan çıktım. Allahıma bin şükür keseyi gördük. Gayet iyi yerleştiğini ve düzgün gözüktüğünü söyledi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Aklımdaki bütün soruları telefonma not almıştım bir bir hepsini sordum. Kafamda rahatladı 8 aralığa bebişi görebilmek için randevu aldım şimdi sıra onda inşallah hayrlısıyla sırasıyla oda nasip olur. Darısı tüm bekleyen kardeşlerimin başına inşallaaaahhhhh

S
Merhaba bayanlar benim bi sorum olacaktı yardım edebilirseniz sevinirim dün dr gittim 6 haftalık hamileyim kese gözüktü bebek kaçıncı haftada gözüküyor halen inanamıyorum
Bak ben son adet tarihine göre 8 dim. ama doktora gittim doktor 6 buçuk hafta dedi ve bebek kalp atışı başlamıştı çok yeniydi yavaştı kalbi bende o zaman korktum çok..... sen son adet tarihine göre mi 6 sın
o doğru değil öyle hesaplanıyor ama biliyorsun adetin ilk günü hamile olamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…