temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

sen kötüyü düşünme bence hiç. iyi olacak inşallah herşey kötü düşünceleri bırak uyusunlar haber ver bize de iyi şanslar

CANIM HAYIRLISI OLSUN.. ALLAHIM EN KISA ZAMANDA DOLDURSUN KUCAGINI.. SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN..

EVET KESINLIKLE OYLE . BENDE AYNI DURUMU YASIYORUM hoobaa İLE. BETALARIM IKI KAT DEGILDE %60-70 ARTIYOR. BANADA BIR DOKTOR YATIS VERICEM DEDI. BENDE BASKA BI DOKTORDAN RANDEVU ALDIM. O DOKTORDA BANA HERSEYIN NORMAL OLDUGUNU SOYLEDI. KIMYASAL ISE ZATN ADET OLURSUN DEDI VUCUT KENDI ATIYOMUS. DIS GEBELIK OLMASI ICINDE DEGERLERIN 1500 ÜZERİNE CIKMASI LAZIM KESE DISTAYSA BILE SUAN GOREMEM DEDI KI ZATEN BAKTI HICBISEY GORMEDI.CARSAMBA GUNU DEGERIM 390 DI. ONUMUZDEKI HAFTA CAGIRDI BENI.KESE GOZUKMEDEN BISEY SOYLEMESI GARIP GERCEKTEN.

Arkadaşlar 2 saattir belirtim yok gibi uyku bastiriodu bir anda kesildi acaba yolunda gitmeyen birşeyler mı var ?kasik agrim da varla yok arası neden ki

Arkadaşlar 2 saattir belirtim yok gibi uyku bastiriodu bir anda kesildi acaba yolunda gitmeyen birşeyler mı var ?kasik agrim da varla yok arası neden ki
canım bebişlerimiz daha çok küçük heran bir belirtinin olmaması normal bence. ben bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. hiç belirtim yok :) ağrının olmamasının keyfini çıkar stres yapma kotü etkilersin bebeğini. çok dinleme kendini

Merhaba arkadaşlar 2 gündür uykusuzum bir evladım daha var çok hastalandı ateşi düşmüyor onunla ilgilenmekten 2 gündür ne folic asit ictim ne yemek yiyebildim çok korkuyorum Doktor sanada geçebilir dedi benim için dua edermisiniz Rabbim bütün hastalara şifa versin

canım allah yavruna şifa versin. seni ve bebişini de hastalıktan kötülüklerden korusun inşallah sen maske tak mutlaka. çok faydası oluyor. ve folik asiti ihmal etme yemek ye çocuklarının senin güçlü ve iyi olmana ihtiyacı var

Teşekkür ederim etrafımda destek verecek kimsem yok msji okuyunca birden ağlamaya başladım insan bazen ufacık bir kelimeye bile ihtiyaç duyuyor Rabbim herkesin evladını bağışlasin

Canım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısı olsun hakkında inşallah bu kadar acının mükafatını en güzel şekilde alırsın ben de düşük yaptığım zaman eşim çok agresiflesti sonra anladimki o da inanılmaz stres yapmış sonrasında gönlümü aldı biraz sakinleşince konuşun fevri kararlar almayın kürtaj derken rahim duvarın mi kazındı daha çok düşüktü değer niye kürtaj kararı verildi ki

Teşekkür ederim etrafımda destek verecek kimsem yok msji okuyunca birden ağlamaya başladım insan bazen ufacık bir kelimeye bile ihtiyaç duyuyor Rabbim herkesin evladını bağışlasin
inşallah canım. üzme kendini zor ama güçlü olmaya çalış annesin sen :) çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama eğer tutabilirsen ikna et maskeyi ona da tak. oyun yap bende takıcam falan de. onda olması daha önemli yayılmasın mikrop zor günler hep geçer canım üzülme kendini ve bebişini de ihmal etme biz hep burdayız

Teşekkür ederim canım desteğin için

Kizlar doktordan geldim hic bir sikinti yok karindan rahatlikla kese gorunuyor kese gayet iyi porogestan verdi gunde 3kere hafif kanamam oluyor penbe ondan birde bir ay ilişki yasak sonrasida korumali dedi cok iyi bi doktordu dogumumuda orda yapicam şansima iyi bir doktor hemde bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…