temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Jimer de hangi doktora gidiyorsun peki canım ?

Progestan ağızdan alacaksan eger hafif baş dönmesi mide bulantısı ve uyku yapar canim. Calisiyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan yat dinlen

Kızlar sizce bu regl olacakmış gibi hissettiren ağrılar ne zamana kadar sürer ? Bat ım 1 hafta geçti hala hissediyorum arada bi. Huzursuz ediyo beni
Ay canım bugün tavan şekilde yaşıyorum o ağrıyı hatta dizlerime indi ağrı leke falan olmadıkça sorun yok deniliyor

İyi geceler kızlar dün gittim öğlenden sonra ipler koptu yatışımı istedi doktor ya dış gebelik ya kimyasal dedi riske atmak istemedi kürtaj dedi tahlile göndermek için kabul etmedim kendi doktoruma gittim zaten bigün öncesi o aynı şeyi söylemişti ben başka doktorda şansımı deneyim dedim ama olmadı kürtaja aldılar rahim çok kalınlaştığı için 3-4 güne sonucu alıp eğer dış gebelikse bu seferde iğneyle onu düşürecekler ama Yüksek ihtimal dış gebelik diil
6 ay Bebek yapmak yasak şubattan bu yana bu 5. Kimyasal gebeliğim dierleri kendisi düştü ama bunu kazıdılar pıhtılaşma sorunu olabilir dedi onların tahlilleri yapılacak 6 ay beklenecek kısmet artık gözlerim ağlamaktan açılmıyo artık şiştiler eşimle bikaç saat içinde boşanma durumuna geldik yaşadığım acıyı farkedemedi hödük hamileyken bambaşka düşürdüğümde bambaşka biri oluyo rabbim işte var bi bildiği ondan vermiyo felaket bigün yaşadım anlıcanız sonumuz hayrola inşallah hepinize hayırlı hamilelikler güzel güzel doğurun cücüklerinizi inşallah eğer bu sinirim ve nefretim biterse eşime bende bi 6 ay sonra aranıza katılırım inşallah şubattan bu yana 20 kilo almıştım onları veririm yeniden fit bi anne adayı olarak sahalara çıkarım içimde inanılmaz bi rahatlama var günlerdir yaşadığım o çeşmekeş bitti en azından
Sonsuz mutluluklar dilerim hepinize. Fly senin adına çok sevindim umarım Allah tamamına erdirir Allah'a emanetsiniz cümleten

Öncelikle geçmiş olsun ama kimyasal gebelik kürtajla sonuçlanmaz arkadaşım kaldı ki 200lu değerlerde kese olmaz neyin kurtajini yapmışlar çok merak ediyorum . heee değer 3000lerde olupta 200 e düştüyse o ayrı ama bu kadar zamanda bu deger imkansız sat göre. madem kese gördü kürtaja aldı neden hala dış gebelik olabilir doktor diyor anlayamadım. bence bu işte bir iş var

canım ne denir bilmiyorum çok zor şeyler yaşıyorsun. Allahım sabrını versin sabrının sonunda hakettiğin güzelliğide inşallah. vardır bir bildiği belli ki daha hayırlısını verecek. İnşallah bu sürenin sonunda hiç beklemeden nur topu gibi bir bebişin olur. Allah gönlüne göre versin canım..

Kızlar sizce bu regl olacakmış gibi hissettiren ağrılar ne zamana kadar sürer ? Bat ım 1 hafta geçti hala hissediyorum arada bi. Huzursuz ediyo beni
canım bende de oluyordu iki gündür yok. bir de benim dikkatimi çekti ayaklarım üşüdüğü an ağrımaya başlıyor. Bir de afedersin ama çok gazım olduğunda. ayaklarına dikkat etmeye çalış ben hep patikle geziyorum bir de ağrım olduğunda ayağımın altına sıcak su torbası koyup yatıyorum iyi geliyor. Aklında bulunsun

Saolasın penguencim inşallah herşey güzel olcak Allah hepimizin Hakkı'nda hayırlısını versin

O gaz agrisi basa belaaa inim inim inletiyorrr.. aynen katiliyorum patik hayat kurtariyor :)

Jimer de hangi doktora gidiyorsun peki canım ?
jımer ozluce de denız hanım, bu arada ücretler sgk olduğu halde böyle, prgestanı gece yatmadan ıcıyorum bırde sabah 5 te fıtıl olarak alıyorum calıstıgım ıcın ılacı aldıktan 2 sonra yatmak gerekıyormus .. su an hıc bır yan etkı olmadı ilk defa kullandım gerçi böyle de devam eder ınsallah

ayyy sağolun kızlar çok mutlu oldum hepimiz böyle güzel haberler alırız inşallah :) ferishhh
benim de aklıma gelmedi değil korkuyorum ama hayırlısı allah verirse yapacak birşey yok :) insanlar bi tanenin hasretiyle yanıyor allah iki tane verirse ancak mutlu olurum :) biraz da korkarım çok zor olur hamilelik H huzurlukiz

Bugünde 3ten sonra benim kontrol günüm. Bakalım neler söyliycek dr. Hayrlı haberler alırım inşallah. Feci merak içindeyim iyiler süpriz olsun istiyorum, kendimi kötüye bile hazırladım. Dünya hali nolur nolmaz, bakalım hayırlısı bekliyip görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…