temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Arada oluyor canım benimde agrilarim. Herzaman olmuyor sıkıntı yoktur inşallah canım

Bhcg illa 2 katı yükselecek diye bişey yok .2 günde 3 -4 katı da yükselebilir en az 2 katı diyorlar

Kan alındı benden de canım ama idrar alinmadi

Kizlar agliyorum kese pek iyi gorunmuyor dedi baskada bisey demedi bekliycez dedi..
Canım, biliyorum senin için zor ama ağlama lütfen. Bebişini de üzme, inşallah her şey yolundadır. Zaman her şeyin ilacı, umarım ilerleyen zamanda iyi haberler alırsın. Moralini iyi tutman lazım. Bir de bizim elimizde olan bir şey yok biliyorsun. Sadece sağlığımıza, yediğimize, içtiğimize dikkat edecez o kadar. Gerisi Allah'ın takdiri. Ben de bazen korkuyorum acaba bişey mi oldu diye. Sonra da Allahım ömür verdiyse nefes verdiyse bişey olmaz diyip sakinleştiriyorum kendimi. Üzülme, dua et.

Allah yardımcımız olsun dış gebelik dildir inşallah bende sabah aynı senin gibi muayeneye gidiyorum Hakkı'mızda hayırlısı üzülme yarın inşallah hayırlı haberleri veririz burdan

CANIM NAPTIN GITTIN MI DOKTORA. BEN GITTIM BUGUN. HERHANGI BI SORUN YOK DEDI AMA DEGERLER DAHA DÜŞÜK OLDUGU ICIN KESE GOREMEDI TABI . AGRI KANAMA ZATEN YOKTU.BETA KONTROLUNE DEVAM DEDI HAFTAYA TEKRAR GIDICEM. KISMET ARTIK

Deli oldum dogum haneye bile girdim utrasona gormek icin dogru durust bakladi bile iki saniye sürttu karnima o kadar yarın özele gidicem iyi bi doktor var hemde bayan dogumumuda orda dusunuyorum nasip olursa kadin hic deyilse motive eder beni bu nedir yaa belkide hic bisey yok.

Malesef öyle canım ben düşük yaparken yüzüme bakmadan tahlil sonucuna baktı düşük yapıyosun biraz ağrın olur parol alırsın dedi geri verdi kağıdı hatta masada önünden uzattı döndü bilgisayara sanki ben hergün düşük yapıyorum böyle şeyler geliyo başıma ozeldeki doktoruma gittim bana herşeyi anlattı rahatlattı motive etti sonuç iki ay sonra çok şükür tekrar kavuştum bebeğime

Kendini üzmeden hırpalamadan başka bir doktora git tabi, iyi edersin yarın gitmekle de. Umarım yarın güzel haberlerle görüşürüz burda.

Canım bugün işten geç çıktım yeni bakabildim merak ediyordum ne yaptın diye. Bence hiçç kafana takma bugün hiç doktora gitmemişsin gibi düşüneceksin ve yarın özel hastanede bir doktora gideceksin. Devlet hastaneleri malesef ki doktorlar robotlaşmış durumda. Zaten sen de diyorsun hiç ilgilenmemiş. Bugünü yok say ve saçma sapan bir olaydan dolayı bebeğini üzme. Hadi toparlan. Annesin sen. Bebeğini gerekirse kendinden de koruyacaksın ve stres yapmayacaksın. Zaten yapacak bir durum da yok. Hadi yarın güzel haberler ver bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…