- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.041
Sağ salim dogsunlarda haftası düşük olsun farketmezOlabilir canim bnm zaten adetlerim duzenli degildir cok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ salim dogsunlarda haftası düşük olsun farketmezOlabilir canim bnm zaten adetlerim duzenli degildir cok
Canlar doktordan ciktim 4 hafta 3 gunluguz kese göründü 2 hafta sonra kalp atisi icin gel dedi
Kizlar agliyorum kese pek iyi gorunmuyor dedi baskada bisey demedi bekliycez dedi..
Gozunaydin canim rabbim sagsalim kucaginda gostersin insallah biran once bebeklerimizide gorur kalp atislarinida duyariz kanama neyden kaynaklaniyormus kiBende bugün enfeksiyon testlerini yaptırdım , keseyi gördüm ama daha tam bebeği göremedik 10 gün sonra dedi bakalım , bir an önce hepimiz bebeklerimizin sağlıklı olduğunu öğrensek onları hissetmeye başlasakta hamile ligimizin keyif bölümüne geçsek. .. bütün gün akıntı kontrolü yapmak , kese var mı bebek gelişiyor mu değerler güzel mi kafalar duygular karıştı hepimizde allah herkese kolaylık versin , bu arada 3 teste 270 TL verdim içim acıdi Bursalı olan arkadaşlar , rubella, toksplazma.cmv testinin jimer fiyatı bu.. sadece kadın doğum bölümü olan hastanelerde yapılmaktaymis sağlık ocağında yapılmiyormus. birde doktorun beslenme önerilerini yazıyım size.. sabah yumurta yiyorsan süt içme dedi, süt sadece gece 1 bardak, yoğurdu sadece ev yoğurdu ye dedi, ilk 3 ay sadece 2 kilo almalısın dedi.. birde kese yanında hafif bi kanama gördü progestana başladık , keseyi guclendiriyormus bu ilaç bakalım bende son durumlar böyle
Sağol canım , inşallah . . kendini yormak dikkat etmemekmis.. şimdi ağır kaldırmak yukarı doğru uzanmak koşmak fln yasak progestan içmeye de başlıyorum haftaya kalmaz o dedi, kahverengi kanama gelebilir dedi mesela hemen panik atak geçirip ayılıp bayılma diyor bana o iÇerdeki kanamanin temizlendi demek demekmis , vallahi artık 9 ay nasıl geçer bize bilmiyorumGozunaydin canim rabbim sagsalim kucaginda gostersin insallah biran once bebeklerimizide gorur kalp atislarinida duyariz kanama neyden kaynaklaniyormus ki
Cok onemli bisey degilmis demekki canim ins kisa zaman da gecer bende cok dikkat edemiyorum cunku 3 yasinda bir oğlum var surekli arkasinda koşmaktan yoruluyorum bi taraftanda ev isleri Valla korkuyorum bazenSağol canım , inşallah . . kendini yormak dikkat etmemekmis.. şimdi ağır kaldırmak yukarı doğru uzanmak koşmak fln yasak progestan içmeye de başlıyorum haftaya kalmaz o dedi, kahverengi kanama gelebilir dedi mesela hemen panik atak geçirip ayılıp bayılma diyor bana o iÇerdeki kanamanin temizlendi demek demekmis , vallahi artık 9 ay nasıl geçer bize bilmiyorum
Sanirim oldu kizlarArkadaşlar bende temmuz annesiyim nasıl ekleyecegim hamilelik takvimini
Evet canim inş dedigimiz gibi olur hele eşim neler diyo sabahtan beri ne teselliler ediyor belkide o gerizekali doktor şunu demek istedi kesiyo net goremedi ondan oyle dedi suan karindan gozukmesine bile şasirdim ben iyki varsiniz canlar yaa biz burda kardeş gibiyiz sizi seviyorum.Canım bugün işten geç çıktım yeni bakabildim merak ediyordum ne yaptın diye. Bence hiçç kafana takma bugün hiç doktora gitmemişsin gibi düşüneceksin ve yarın özel hastanede bir doktora gideceksin. Devlet hastaneleri malesef ki doktorlar robotlaşmış durumda. Zaten sen de diyorsun hiç ilgilenmemiş. Bugünü yok say ve saçma sapan bir olaydan dolayı bebeğini üzme. Hadi toparlan. Annesin sen. Bebeğini gerekirse kendinden de koruyacaksın ve stres yapmayacaksın. Zaten yapacak bir durum da yok. Hadi yarın güzel haberler ver bizlere
Biz de seni seviyoruz canım :) bak eşin de çok üzülmüş onu da bebişini de boş yere üzme yarın da güzel haberler ver bizeEvet canim inş dedigimiz gibi olur hele eşim neler diyo sabahtan beri ne teselliler ediyor belkide o gerizekali doktor şunu demek istedi kesiyo net goremedi ondan oyle dedi suan karindan gozukmesine bile şasirdim ben iyki varsiniz canlar yaa biz burda kardeş gibiyiz sizi seviyorum.
Canım benim arkadaşıma bu kesenin şekli bozuk bundan çocuk olmaz olsa da sağlıklı olmaz dedi özelde doktor maşallah gayet sapasaglam doğdu geldi boşver sen bisey olmaz sıkma tatlı canını düzelir o zamanlaKizlar agliyorum kese pek iyi gorunmuyor dedi baskada bisey demedi bekliycez dedi..
Heey bende buradayım temmuz annesi olucam inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinkızlar merhaba hepiniz hoşgeldiniz :) hamileliğini yeni öğrenenler, gelin beraber bekleyelim. belirtilerimizi sorunlarımızı paylaşalım beraber çözüm bulalım. stresimizden uzaklaşalım. Bebişlerimize aldığımız şeyleri, yaptığımız yapacağımız güzel fikirleri paylaşalım. hadi gelin. mesela bugün ilk defa midem bulandı benim Mide bulantısının bu kadar mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi ilk klp atışları, ilk tekmeler hadi kötü şeyler paylaştıkça küçülür, güzel şeyler paylaştıkça büyür. bu süreci hep beraber yaşayalım
neden endiseleniyosunki canm benimde basta cok hassaslasti ama simdi benimde normallesiyo endiselenmene gerek yok normaldir benceKızlar göğüslerimdeki hassasiyet baya azaldı benzer bişey yaşayan varmı çok endişeliyim yaa
Bisey olmaz canım rahat ol ya böyle küçük şeylere takılma zor geçer gebeligin akışına bırak leken ya da şiddetli bi agrin yoksa bisey olmaz .. hassasiyet bazen olur bazen olmaz benim ilkinde hiç yoktu süt oluşmaya başlayıncaya kadarKızlar göğüslerimdeki hassasiyet baya azaldı benzer bişey yaşayan varmı çok endişeliyim yaa
Ya normalde 12. Haftaya kadar hassasiyet devam ediyor diyorlar o yüzden endişeliyimneden endiseleniyosunki canm benimde basta cok hassaslasti ama simdi benimde normallesiyo endiselenmene gerek yok normaldir bence
amin canim insallah hos geldin bu aradaHeey bende buradayım temmuz annesi olucam inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin