temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim benim adete 7gun kala idrar testinde cikti varsa illaki cikar emin ol git bi gebelik testi al yarinda kan verirsin simdi yoksa boşa kan verme benim en buyuk belietim guguslerim adete 20gun once sismisti aciyordu..

evet benimde şuan için en büyük belirtim o. Normal adet dönemimde de göğüslerim hassaslaşırdı ama bu seferki çok farklı aşırı hassas ve sanki kocaman olmuşlarda taşıyamıyormuşum gibi hissediyorum. Akşama gebelik testi alayım ben ozaman

canım hakkında hayırlısı olsun bence bir tane erken test al ve sabah ilk idrarınla yap testi. varsa büyük ihtimal çıkacaktır. Silik de olsa çizgiyi görürsen doğruu kan vermeye :) haberlerini bekliyoruz.:KK68:

Akşam testi alıp sabah işe gitmeden yapıcam testi eğer olumlu sonuç görürsemde işte gitmeden bi kan testi vericem. Dua edin kızlar bana inşallah vardır.

selammm kızlarrr :) ben geldımm... 2 aralıkta gel nabzını dınleyelım ınsallah dedı gecmıyorrrr gunlerrrr heyecandan :) birde benden gecen hafta tahlıl yaptı 3 tup kan alındı ıdrar alındı sızde bunları yaptırdınız mı ,???

Sorma bi gorsen hqlimi gul gul olursun heyecandan adamin orasini burasini sikiyom sitres topumsun diyom :))
napalım onların görevi de o ama aslında onlar pek belli edemeseler de bizden çok heycanlılar :) eşim ctsden başka bişey düşünemiyor şuan :) çok heycanlıyız biz de :KK68:

Kızlar 6 gün önce 18 kasımda beta hcg 115 çıkmıştı doktorum arada ölçtürmeye gerek yok cumartesi gel görürüz keseyi dedi. Ama ben dayanamadım bugün ölçtürdüm tekrar 3966 çıktı.doktorla tahmini ölçtüğümüzde bugün 920 civarı olmalıydı.doktoru aradım mol gebelik olmasın diye saçmalama belki ikizdir gel bakalım dedi.gittim bi koşu karından göremedi alttan bi kese gördü.muhtemelen tahlil yanlış dedi.ama daha sonra bi kese daha oluşabilir şimdilik yok ama dedi.ailede ikiz olup olmadığını sordu dayılarım var dedim.sonradan ikinci kese görünen var mı ki bu konuda bilgisi olan var mı? Gözüm korktu açıkcası tabi Allah sağlıklı evlat versin de kendimde ikiz bakabilecek potansiyeli göremiyorum.3,5 yaşında bi kızım da var zaten.ne bileyim inşallah 1 tane ve sağlıklı olur diye dua ediyorum

Kızlar 6 gün önce 18 kasımda beta hcg 115 çıkmıştı doktorum arada ölçtürmeye gerek yok cumartesi gel görürüz keseyi dedi. Ama ben dayanamadım bugün ölçtürdüm tekrar 3966 çıktı.doktorla tahmini ölçtüğümüzde bugün 920 civarı olmalıydı.doktoru aradım mol gebelik olmasın diye saçmalama belki ikizdir gel bakalım dedi.gittim bi koşu karından göremedi alttan bi kese gördü.muhtemelen tahlil yanlış dedi.ama daha sonra bi kese daha oluşabilir şimdilik yok ama dedi.ailede ikiz olup olmadığını sordu dayılarım var dedim.sonradan ikinci kese görünen var mı ki bu konuda bilgisi olan var mı? Gözüm korktu açıkcası tabi Allah sağlıklı evlat versin de kendimde ikiz bakabilecek potansiyeli göremiyorum.3,5 yaşında bi kızım da var zaten.ne bileyim inşallah 1 tane ve sağlıklı olur diye dua ediyorum
Başka hastanede baktirdirsan değerler çok farkediyor. aynı cihazda baktırdiysan yorum yapamayacagim.

Yok aynı hastanede yaptırdım kafam ondan karıştı zaten doktor da kesin bişey diyemedi gibi olunca sonra çıkabilir filan diye ne biliyim
Tamam da değer normal bence 6.haftadasin 6000lerde olman gayet normal karından bakılan ultrason 5000 lere geldiğinde görünür kese .bence ilk sonuç yanlıştır son değil

Tamam da değer normal bence 6.haftadasin 6000lerde olman gayet normal karından bakılan ultrason 5000 lere geldiğinde görünür kese .bence ilk sonuç yanlıştır son değil
İnşallah öyledir artış tuhaf olunca .bi de 33 günde bir adet oluyorum yumurtlamada geç oluyor ona göre .aslında 6 haftalık da değilsin dedi .aman benim işler iyice karıştı tam net bişey diyemeyince doktorlar benim kafamda bitmiyor bi türlü

X