- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bence ortalama 1500-2000 civarı çıkabilir canım regl den sonra katlanma artıyo çünkü. İnternet sonuç sayfaları yokmu akşama kadar çıkarırlar sonucu bence ?kızlar bugün kan verdim :) en son 8 gün önce yaptırmıştım 137 çıkmıştı. sizce kaç çıkar yaklaşık? sonucu yarın sabah alıcam çok merak ediyorum :)
[/QUOTE]Saglik bakanliginin LABIM diye sitesi var.saglik ocagindan sifreni istersen kendin kimlik numaranla kontrol ddersin.zaten aksama kalmaz sitede gorunur sonuclar.ben her sonucuma kendim bakarim.en gec sabah gorursun
Ayyy insallah canimcanım kuru kayısı tüket ara öğünlerde. bir de hoşafı çok işe yarıyor. az şekerli yap aç karna ılık tüket. İnşallah güzel şeyler duyarsın doktorundan mesela kalp atışları falan
Bol bol acı ye bağırsakları felaket çalıştırıo acı biber tursularindanNasıl geçirdin canım ne kullanıyorsun. Resmen ağladım az önce. Kabizdaki kasilmalardan dolayı kötü şeyler yaşamaktan korkuyorum. Bebegime bisey olmasın diye dua ettim hep
kızlar bugün kan verdim :) en son 8 gün önce yaptırmıştım 137 çıkmıştı. sizce kaç çıkar yaklaşık? sonucu yarın sabah alıcam çok merak ediyorum :)
çok kötü gerçekten gece uyanıyorum nefes alamıyorum boğazım çok fena yanıyo denicem bugün iyi gelir inş. teşk ederim canım
ılık limonlu su yaptım iyi geldi saol canım ilaç içememek ayrı bi sıkntıRica ederim cnm ben cok cektim hatta rovamiycene (adini tam yazamadim)gibi tuhaf bi antibiyotik kullandim ama 5 doktora sordum :) o beni ayaklandirdi az birde palor icebilirsin
Canım gittim çok şükür kalp atışı hızlanmış.. hiç üzülme düzelecek inşallah yeni olduğu için öyle o benimde öyleydi. ama 96 yavaş değil yaCanım bende bugün gittim 6+1 iz vajinal baktı.kalp atışını 100 un üstünde bekliyordum 96 dedi.daha yeni olduğu için olabilir dedi.10 gün sonra tekrar gitcem.gönlünü ferah tut yukselir hayırlısı ile.
Benimde baslarda cok agrim vardi sanki kasiklarima biçagi sokup cikariyolar gibi benim guguslerim feci bu sira ama bebiş kendini halsizligimle hissettiriyor kolum kanadim kalkmiyo..Temmuz- ağustos anneleri, hepinize selamlar. iki gündür kasık ağrım ve bel ağrım azaldı. Hatta bazen yok gibi, kendimi ağrıya alıştırmışım olmadığında bir boşluk varmış gibi hissediyorum, endişe ediyorum. Benim durumumda olan var mı? Bulantım oluyo arada, o da olmasa hamile değilim diyecem(
hadı hayırlısı bende denedıgımiz ılk ay ve yumurtlama günümde hamıle kaldımYa kızlaaar belki senin burda ne işin var diyeceksiniz ama. Eğer hissettiğim gibi ise sanırım hamileyim. Yani o kadar çok inanıyorum ki bu duruma bugün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Bu ay ilk kez denedik. Daha doğrusu çocuk için değildi ama ilk kez yumurtlama gününde bu şekilde oldu. Ve bütün belirtilerim var. Hatta şöyle ki eğer hamileysem 29.07.2017 tarihi tahmini doğum güzüküyorKendimi tutup test yapmıyorum ama sanırım daha fazla dayanamayıp yarın kan testi vermeye gideceğim.
hadı hayırlısı bende denedıgımiz ılk ay ve yumurtlama günümde hamıle kaldımdarısı basına yaptır testı bence benımde tarıh 29.07
Amiiin inşallah. Eşim erken dese de ben çok istiyorum. 2 Aydır yapalım yapalım diyorum bu ay ona göre karambole geldi ama ben bilincindeydim bişey demedimAy diyorum ki 1-2 gün daha geçsin adetimin üstünden hüsrana uğramayayım ama bir çok belirtiyi yaşıyorum. bakalım hayırlısı
kasık ağrısı yasadıgım ilk belırtıydı , ben cok tezcanlıyımdır adetım geçmeden test yaptırdım öğrendim. benımle tahmını doğum tarıhın aynıysa senınde 5 haftalıktır , ıdrar testıyle bıle bellı olur sanıyorumallah ınsallah gönlüne gore verır , güzel sonuçlar güzel haberler alırsın canım
Canim benim adete 7gun kala idrar testinde cikti varsa illaki cikar emin ol git bi gebelik testi al yarinda kan verirsin simdi yoksa boşa kan verme benim en buyuk belietim guguslerim adete 20gun once sismisti aciyordu..ay inşallah büssürü amiiiiin ya. Gitsem mi ki şimdi doktora acaba
canım hakkında hayırlısı olsun bence bir tane erken test al ve sabah ilk idrarınla yap testi. varsa büyük ihtimal çıkacaktır. Silik de olsa çizgiyi görürsen doğruu kan vermeye :) haberlerini bekliyoruz.ay inşallah büssürü amiiiiin ya. Gitsem mi ki şimdi doktora acaba